Last news in Fakti

30 Март, 2017 15:45 3 512 2

Паднаха канадските визи за румънци

  • канада-
  • виза-
  • визи-
  • румъния

Северните ни съседи ще могат да пътуват без визи до Канада от 1 декември 

Паднаха канадските визи за румънци - 1
Снимка: Shutterstock

Румънците, които имат валидна виза за Канада или са получили такава в последните 10 години ще могат да пътуват с нея до американската държава от 1 май, съобщиха медиите в северната ни съседка.

Нещо повече, от 1 декември всички румънски граждани ще могат да посетят Канада без виза, обяви днес посланикът на Отава в Букурещ.

Посланик Кевин Хамилтън посочи, че всичко, което трябва да направят румънците, за да могат да пътуват до Канада, е да попълнят един формуляр, който е качен на сайта на посолството.

"Отнема две минути и струва седем долара", допълни пратеникът на Отава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост 2

    11 0 Отговор
    Пак преди нас, а уж щяха да падат заедно визите, няма ли реформа в правосъдната система, (и не само в нея) за България напредък няма да има.
  • 2 как

    4 2 Отговор
    Бех у Канада ама сакат да работим, а пък мене нещо по ме тегли на сън. Повече нема да одим и с и без визи се ми е тая.
Новини по държави: