Last news in Fakti

16 Март, 2017 21:25 2 881 19

Ердоган готов да пусне имигрантите

  • турция-
  • реджеп ердоган-
  • имигранти

Той заяви, че Европа може да забрави за реадмисията

Ердоган готов да пусне имигрантите - 1
Снимка: БТА/AP

Турският президент Реджеп Ердоган заплаши ЕС, че ще прекрати сделката за имигранти, съобщи Би Би Си.

През миналата година Турция прие да приема обратно нелегални имигранти от Сирия, в замяна на което трябваше да последва облекчение на визовия режим за пътуване на нейни граждани в Европа.

Ердоган заяви, че Европа „може да забрави за споразумението“. Това стана на фона на обтегнатите отношения между Анкара и други европейски държави, заради отказа им да позволят турски митинги на своя територия.

„Те ми говорят за реадмисия. Каква реадмисия? Забравете за нея. Там нарушават правата на мои министри“, заяви Ердоган.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баба Мери

    20 3 Отговор
    То о четак що го оставяте да си разиграва коня?

    Коментиран от #13

  • 2 Бай ХОЙ

    23 5 Отговор
    Не мога да повярвам ,че в 21 век 80 000 000 души вярват в един самозабравил се ненормалник и психар!Така е започнала 2-та световна война!Да не забравяме цикъла от 100 години!

    Коментиран от #3

  • 3 кроко

    20 1 Отговор

    До коментар #2 от "Бай ХОЙ":

    Всъшност далеч не всички му вярват, преди години бяха на кантар нещата, обаче ердоган ги смачка и мисли да продължава да ги мачка с тая „президентска република” дето иска. Сега е момента ЕС да е готов да затвори границите за всичко живо и под предлог че си гледаме сигурността, да не мине и един турски тир. Обедняването ще даде тема за размисъл на турците и дано повече да разберат, че с немормалник, окопирал властта е опасно да се прави президентска република. Мисля че ЕС няма нищо да загуби ако е краен в отношението си към ердоган, щото така или иначе нещата отиват към спечелване на референдума от него, диктатура и още дълги години на репчене. А от подобен сценарий изхода винаги е само един - кървав преват и гражданска война.
  • 4 Хасан

    6 26 Отговор
    Прав си е човека.. Аз го подкрепям.. Не може Запада да подкрепя терористи и превратаджии
  • 5 onq s konq

    4 13 Отговор
    Оваряй шлюза Ердооо...!Ти-официално,България-тихомълком...щото "бежанец икономика оправя"-ще има пари и за търговията,и за граничарите,и за каналджиите,и пари за нови огради ще има в комплект с джипове и изобщо:)Между другото след като турците масово идват да гласуват за ДПС и ДОСТ,що пък аз да не отида да гласувам за Ердоган?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Хасан

    4 17 Отговор
    Що обиждаш бе човек? Каква е тая омраза? Ненавист,,, не си добре. Иди на лекар
  • 8 Сапун

    16 1 Отговор
    Оооо давайте го насам новия материал за сапун!10-тина хиляди ги пратете на хасанчо да ги рани и да им чисти ибриците,а после слагаме бетонна стена с турция,както направиха умните Евреи!След две седмици на ерджоланчо ще му идват на визитация от САЩ да му обяснят къде да си пасе овцете!И ще млъкне мекерето много-бързо!
  • 9 Гост

    1 12 Отговор
    Много хубаво,таман ще се уреди въпроса с прирасът на население в бг-то.
  • 10 гост

    13 0 Отговор
    Хубаво ,но да се обади седмица по рано , да могат да мобилизират запасняците в България и да отворят складовете с патрони .
  • 11 Димитър

    20 2 Отговор
    До Хасан. На твоя въпрос що някой българи не като тебе а българи не обичат турците ще ти отговря с въпрос. Нас българите турците обичат ли ни? И що ни викат гяури и рая и какво означават тея думи ? И като са ни обичали 500 години що са налагали кървав данък и що е било то кървав данък. И като са на обичали що не са оставяли църквите ни както са били а трябвало да ги правим на мъзета то голяма любов е било. Чуствата са взаимни братко пумак еничар 😁😃😀
  • 12 некойси

    6 0 Отговор
    До известна степем съм доволен че стана така, понеже Ердо показа истинското си османско лице пред европейците. Ако са имали някакви съмнения относно него сега трябва да е вече ясно, че хора от този етнос не могат да допринесат с нищо положително за Европа.
    Нещата в исторически план са солидно доказателство за това - геноцид експанзии и империализъм.
  • 13 Боремеров

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Баба Мери":

    Кой че го спре ? Те не могат да си опазят границите камо ли в чужда страна да воюват, да не му барат онаа работа щот ние ще сме първи потърпевши
  • 14 Хасан

    1 6 Отговор
    Димитре, турците нападнаха България преди 650 години, по времето на Иван Шишман..А българитенападат даже днеска с Доган..
  • 15 Гюлен

    7 1 Отговор
    За какво да го свалям,като той сам ще се свали чрез глупостта си.Тъкмо ще се помисли за Султан и хоп право при Аллах,Саддам и Кадафи.
  • 16 колю

    6 0 Отговор
    Браво Хасане , Сплотяваш хората тук. Но имам притеснения относно броя на разрешените ми за притежание само 50 бр патрони. С ловните ще станат има няма 120 -тина . Основния проблем на Шипка е бил в лошото въоръжение ,шъ знайш. Няма да го допуснем втори път. За разлика от други ние се учим от грешките си ,за разлика от други -онази приказка за Българите и Империите . Ще увеличиш и търсенето . Развиваш и икономиката,търговията.
  • 17 Гост

    5 0 Отговор
    Аз на турци, вера нямам!
    Позволи ли се на Ердоган да стане султан, ще стане много, много страшно.
    Да ни пази Господ!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Мишо

    0 0 Отговор
    Проблемът с мигрантите се решава лесно.Който пресича границата - картечниците тракат.Границите са затова да се пазят с оръжие. Жидката мергел иска да унищожи християнска европа.нюрнберг ски процес за престъпления среку човечеството.
Новини по държави: