Last news in Fakti

17 Март, 2017 21:52 1 086 3

Мей: Вярвам в обединена Великобритания

  • великобритания-
  • тереза мей-
  • шотландия

Тя заяви, че нацията трябва да е по-обединена

Британският премиер Тереза Мей обеща, че ще се бори за по-обединена Европа, съобщи Би Би Си.

Тя подчерта, че британците са в сърцето на един народ, бил той този на уелсците, англичаните и шотланндците.

Тези думи идват, докато първият министър на Шотландия Никола Стърджън настоява за провеждането на втори референдум за независимост.

„Аз избирам да вярвам в една обединена Великобритания, в която децата и внуците ни ще са горди да живеят. Това е съюз между нашите граждани. Ние сме четири нации в сърцето на един народ“, заяви Мей.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 no name no face no number

    1 2 Отговор
    време е Шотландия да бъде свободна
  • 2 nmjd

    0 1 Отговор
    Това бабе май взе да се усеща на къде отиват нещата. Ха ха ха. Късно е. Тя била "Вярвала в обединена Великобритания". Е да де, ама шотландци, ирландци и уелсци не вярват в това. Великобритания се разпада. Първо Шотландия ще се отделят от "великата" Британия, после Северна Ирландия и те от кога искат да ги напуснат, но до сега ги държаха насила и то, какво остана един Уелс, но и за тях не е сигурно. Така им се пада на англосаксонците като се правят все на тарикати. Все най доброто искат, а за останалите не им пука. Еееееее това не може да продължава вечно. Няма такава империя, която да е просъществувала дълго и да не се е разпаднала. Първо си изгубиха колониите, а сега ще се и разпаднат даже и САЩ няма да могат да ги спасят, защото вече всеки си гледа финансовия интерес. На никого не са притрябвали тези островитяни. Да си стоят там на островчето и всички да им въведат визи да не могат да си покажат носовете.
  • 3 незнайко

    0 0 Отговор
    Този остров още ли не е залят от океана ?
Новини по държави: