Last news in Fakti

22 Март, 2017 15:09 1 957 9

Щайнмайер предупреди Ердоган

  • франк - валтер щайнмайер-
  • турция-
  • германия

Той го призова да не разрушава постигнатото през последните години

„Турският президент Реджеп Ердоган рискува да пропилее всичко, което неговата страна постигна през последните години и да разруши връзки със своите партньори.“ Това беше заявено от германски президент Франк - Валтер Щайнмайер, цитиран от „Ройтерс“.

Анкара е в обтегнати отношения с Германия, след като страната отказа да приеме митинги в полза на предстоящия турски референдум на своя територия.

„Ние гледаме с тревога към Турция, тъй като там всичко изградено с годините е на път да бъде разрушено. Нацистките сравнения са недопустими и с тях рискувате да разрушите връзките с приятелите си. Спазвайте върховенството на закона и свободата на словото. Освободете Дениз Юксел“, заяви Щайнмайер, визирайки арестувания в Турция германски журналист.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ел Турко

    3 9 Отговор
    Тоя пък.. Ердоган си търси боксова круша, тоя се предлага за таково!
  • 3 681 БЪЛГАРИЯ

    5 3 Отговор
    Абе да ги е.а в турските мекерета спрете им пазарите и ще ядат доматите с пясака в циганска турция !
  • 4 Хасан

    1 0 Отговор
    До 681.. Ти какво образование имаш?! Какво работиш? Така мразиш турците все едно робството вчера е свършило..
  • 5 до хасан

    3 3 Отговор
    А ти защо обичаш режеп? Защо трябва да си бил в робство за да разбереш че този човек гледа на народа си като рая!
  • 6 Диди

    0 3 Отговор
    Това което казва Щайнмайер е вярно.Ще бъде жалко за турският народ ако гласуват за диктатурата на Ердоган.Но факт е,че ако народът не го избере за ,,султан,,,Ердоган няма да се оттегли,а ще продължава по същия начин,както до сега.Ето това е диктатура.
  • 7 meto

    2 0 Отговор
    първо до 681българия да го е ........ после всички сте с промити мозъци ердоган ако беше такъв човек отдавна да го бяха изгонили турците от власт защо превратът не успя знаете ли защото превратаджиите искаха предишната турция слаба и бедна като сегашната българия а ердоган е пречка за това а относно отношението му към европа верно е че малко е самонадеян
  • 8 Хасан

    1 0 Отговор
    Нали ти казах.. Може накрая тореадора да убие бика, но аз искам поне веднъж бика на рьгне тореадора за топките.. Не виждаш ли човека как защитава интересите на своята страна -не нападна Сирия когато Обама го караше да направи,приюти 3 милиона бежанци -жени,деца..свали руски самолет влязъл на територията на Турция, осуети преврат.... И това всичко за две години

    Коментиран от #9

  • 9 carlev

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Хасан":

    Svali ruski samolet i sega celuva ruski zadnik.
Новини по държави: