Last news in Fakti

22 Март, 2017 15:00 1 831 8

Терминатора се присмя на Тръмп

  • арнолд шварценегер-
  • терминатора

"Така не правиш Америка велика отново", написа Шварценегер в Twitter

Терминатора се присмя на Тръмп - 1
Снимка: Shutterstock

Словесната война между американския президент Доналд Тръмп и филмовата легенда и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер продължава с пълна сила. Терминатора се присмя отново на Тръмп този път за неговия нисък рейтинг на одобрение. За да е пълна веселбата, Арнолд нападна президента в неговото любимо поле за изява – Twitter.

Шварценегер заяви, че президентът на САЩ няма да бъде в състояние да "направи Америка велика отново", ако намали броя на социалните програми, включително тези в училищата, както и безплатна храна за нуждаещите се.

"Доналд, публикуваха рейтингите и ти претърпя пълен крах!", написа Арнолд в социалната мрежа. Той обърна внимание на факта, че проектът за бюджет на САЩ, изготвен от администрацията на Тръмп, включва серия от съкращения на социални програми. "Така не правиш Америка велика отново", твърди Шварценегер.

Актьорът зададе на Тръмп зададе риторичен въпрос: "Кой ви дава съвети?". Бившият губернатор също така покани президента да посетят заедно училище в столицата Вашингтон, за да видят колко лошо въздействат върху учениците орязването на социалните разходи.

За момента няма отговор в Twitter oт Тръмп, но такъв със сигурност ще последва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    2 4 Отговор
    Браво Арни!
  • 2 Нафарфорий

    4 1 Отговор
    и ти ли се продаде на СОРОС, БЕ АРНИ? язък!!!!!!!
  • 3 8888

    7 1 Отговор
    То цялата гилдия в холивуд са соросоиди.
    Сега Арни е по - американец иот Тръмп.
    Не е лошо да припомним как започва кариерата си Аршнолд (така го наричат някои от германците). Рекламирал е бодибилдинга като е показвал мускули, облечен по бански на улицата, където похотливи лелки са го поопипвали. Това го гледах по една от немските телевизии в края на 90-те години.
    Когато се изявява като културист, усмихва му щастието в холивуд.И какви са ролите му? Мукули.тепанье и много малко думи. Абсолютен признак на дълбок интелект.Останалото е известно.

    Коментиран от #5

  • 4 ддд

    2 2 Отговор
    не че разбираме
    ама арнолд си го бива:)
  • 5 стоян георгиев

    2 8 Отговор

    До коментар #3 от "8888":

    почна като културист,беше наи-добрия там ,после се разви като актьор беше наи-скъпоплатения такъв в един момент,после стана бизнесмен и там се справи добре ,а накрая бе и губернатор,а ти през тва време къв беше, че си толкова критичен към него?лесно е зад компа да обясняваш колко му били тъпи филмите и нямало много думи в тях.в тези дето ти участва колко думи има и кви пари са готови да платят продуцентите за да участваш ,а?

    Коментиран от #6

  • 6 гост

    7 2 Отговор

    До коментар #5 от "стоян георгиев":

    Такъв пост като твоя е характерен за нискоинтелигентни и комплексиранищ .
    Политическата кариера на Арнолд си беше провал . Повечето му филми - примитивна фантастика .
  • 7 Кики

    3 0 Отговор
    Не може един културист да мисли като политик. Америка ще бъде по - велика, ако спре с агресията и тормоза над останалите.
  • 8 Я и АЗ

    0 0 Отговор
    Тоя не бешели от онея дето казаха:
    "България е мястото..."
    и не си довършиха мисълта...