Last news in Fakti

24 Март, 2017 21:22 1 082 0

САЩ готови да си сътрудничат с Русия за Афганистан

  • сащ-
  • афганистан-
  • русия

Вашингтон няма да присъствана срещата в Москва на 14-ти април

САЩ са готови да си сътрудничат с Русия за разрешаване на ситуацията в Афганистан. Това заяви говорителят на Държавния департамент на САЩ Марк Тонер пред РИА Новсти.

„САЩ не планират да участват на срещата в Москва на 14-ти април за справянето на ситуацията в Афганистан. Ние подкрепяме регионалните усилия за примирие в Афганистан.

Ние сме готови да работим с Русия и ключови страни в региона. Страните в региона трябва значително да засилят своя принос. Ние подкрепяме правителството в Афганистан. Искаме да работим за мирния процес. Това е важно. Търсим сътрудничество“, заяви Тонер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА