Last news in Fakti

30 Март, 2017 07:44 743 0

Социалисти с бял флаг: Валс ще гласува за Макрон

  • манюел макрон-
  • манюел валс-
  • франция

Според бившия френски премиер само така може да бъде защитена републиката

Бившият френски премиер Манюел Валс обяви, че ще гласува за независимия кандидат за президент Манюел Макрон, съобщи BFM TV.

“Ще гласувам за Макрон. Не смятам, че трябва да излагаме републиката на какъвто и да било риск. За това и ще гласувам за него“, заяви Валс.

Самият той беше кандидат за президентската номинация на социалистите. В крайна сметка тя беше спечелена от Беноа Амон. Той обаче има минимални шансове за победа. Макрон се очертава като фаворит на предстоящия вот. Очаква се той да победи лидера на националистите Марин льо Пен на втори тур.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: