Last news in Fakti

17 Април, 2017 08:27 24 018 61

САЩ към Северна Корея: Търпението ни приключи!

  • северна корея-
  • майк пенс-
  • сащ-
  • търпение-
  • южна корея-
  • приключи

Ангажиментът на САЩ към Южна Корея остава непоклатим

САЩ към Северна Корея: Търпението ни приключи! - 1
Снимка: БТА/ AP

Ерата на стратегическото търпение приключи. Такова предупреждение отправи американският вицепрезидент Майк Пенс към Северна Корея. Той говори пред репортери в демилитаризираната зона, която разделя Северна и Южна Корея, предаде „Гардиън“.

Пенс изрази надежда, че Китай ще използва своите инструменти за натиск, за да накара Пхенян да се откаже от разработка на ядрени оръжия.

Вицепрезидентът обяви, че ангажиментът на Вашингтон към южнокорейците остава „непоклатим“ и американците ще направят всичко, за да защитят своите съюзници.

„През годините имаше период на търпение, но ерата на стратегическо търпение е приключила. Президентът Тръмп ясно заяви, че търпението на САЩ се изчерпва и ние искаме да видим промяна. Искаме Северна Корея да се откаже от безразсъдните си действия“, заяви Майк Пенс.

Думите му идват на фона на неуспешния ракетен тест на Пхенян. През последните месеци значително се увеличи напрежението в региона, което доведе до взаимни обвинения и предупреждения.

Администрацията на Доналд Тръмп се надява, че САЩ и техните съюзници ще постигнат целите си с „мирни средства или в крайна сметка с каквото е нужно“.

По думите на Майк Пенс „всички опции са на масата“ по отношение оказване натиск върху Северна Корея да се откаже от ядрените си опити и разработването на ракети.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЕАЛНО

    164 54 Отговор
    САЩ ще забъркат нова война-но този път срещу държава притежаваща ядрено оръжие...Досега такава война не е имало-и ще става страшно...Не ми се мисли за послетствията-ще е мазало.Толкова ли е закъсала икономиката на САЩ че така силно се нуждае от голяма война?-ще затрият света тези американски малоумници.....

    Коментиран от #4

  • 2 да го кажем направо

    148 31 Отговор
    И със какво САЩ са по-добри от С.Корея-без никаква разлика са.Само ,че САЩ са нападнали над 60 държави досега-а С.Корея досега нито една.

    Коментиран от #50

  • 3 ицо

    108 19 Отговор
    Заради дълга си имат интерес от Световна война. Тя ще се състои, големият въпрос е само кога?
  • 4 Баракудата

    14 70 Отговор

    До коментар #1 от "РЕАЛНО":

    Що да е мазало, С. Корея е далече ако се стрелят със Сащ ще е през Тихият Океан, точно от другата страна на планетата, може и въобще да не ни засегне

    Коментиран от #5, #6

  • 5 ФАКТ

    102 17 Отговор

    До коментар #4 от "Баракудата":

    Защото такава война ще е с атомни оръжия-оня лудак корееца няма да му мигне окото да изстреля каквито и да има ракети-а пуделите на САЩ веднага ще започнат да джавкат и те ще получат по някоя и друга ракета-а за радиоактивен облак да си чувал???...А за резките изменения в климата след това???? На САЩ въобще не им е там местото-те не са Бог ,та да решават съдбата на всеки един човек на планетата.В следствие на техните действия ще страда цял свят-факт.
  • 6 Антон

    44 12 Отговор

    До коментар #4 от "Баракудата":

    Поредния Бай Ганьо си ти, мислещ само за г.за си и готов да гледа сеир. :(
  • 7 Дидо

    92 25 Отговор
    ЗАРАДИ алчността и интригите на САЩ ни чака нова световна война.
  • 8 no name no face no number

    67 36 Отговор
    До сега САЩ показаха на света, че те имат огромно желание да затрият този свят. Явно е са голели оптимисти, лично не разбирам, какво ги кара да мислят , че ще оцелеят. На тази малка планета няма място за ядрена война. Но има хора, които като гледат пари спират да мислят. Това е сериозно заболяване и няма лечение. Надявам се светът да ги вразуми, а ЕС да се събуди и да покаже, че е независим. За GB то е ясно те със САЩ са си едно и също нещо, но за останалихе има надежда.
  • 9 Дръпниочко

    163 30 Отговор
    Според мене трябва веднъж завинаги да им се набие в тиквите на тези бомбаджий че е опасно и вредно да се използва ядрено оръжие !
    Поставят цялата планета в риск !
    Трябва да се свали този ненормалник от власт и да се подволи и на тази държава да се развива нормално .
    Дано американците и техните съюзници да успеят да постигнат нещо без да има война .
  • 10 Гост

    38 25 Отговор
    Ами те САЩ са пред фалит след толкова войни.
  • 11 але

    75 9 Отговор
    Аз само едно не разбирам щатите искат от всички спиране на разработки и използване наядрено оръжие,а в същото време те правят точно обратното ,опити с ново усъвършенствано!Не го разбирам това!?!
  • 12 Трезви има ли

    53 10 Отговор
    Хм, фактите сочат, че не Панама, Кувейт, Сирия, Афганистан, Ирак, Китай и т.н. хвърлят бомби и разпалват войни.
    Чудя се кога някой ще реши да озъпти истинските виновници и какъв вой ще се извие тогава.
    "Всички са виновни и неправи освен нас" ми напомня на твърденията на душевно болен пациент.
  • 13 Лупи

    41 17 Отговор
    САЩ няма нищо общо с демокрацията, ама недейте се залъгва, че Северна Корея може да направи нещо извън границите си. При сухопътна операция на тяхна територия да, този дето ги атакува ще понесе много жертви и няма да е както при арабелите, но в дистанционна война с ракети нямат шанс дори и 1%. Най-много да им сринат и без това невзрачната икономика, унищожавайки им орпеделени обекти и отново ще са в каменната ера с масов глад и недохранване. Ако имаше капка акъл в ръководителите на С. Корея щяха да си разработят първо ракети с малък обсег с конвенционален заряд, после със среден с т.н., а не като успеят да обогатят уран и айдеее давай да го качваме на първата тръба с барут дето може да прелети 5 км. Това им действие явно показва отсъствие на здрав разум, макар че ако го имаха щяха да последват примера на Китай, които пак са комунистически режим(за ужас на малкото запознати), но си оправиха пъво икономиката, направиха космическа програма, направиха си самолетоносачи и така стъпка по стъпка в момента са една от най-големите сили в света. Не може от бостана и директно в космоса има си стъпки и нива до космоса, които включват много труд, организация и търпение. Както каза бай Тошо на времето, "Не може една страна от Африка да я хванеш и да почнеш да градиш социализъма там, не може. Те първо трябва да си минат по еволюционния път до момента, когато ще са готови или може, но някой трябва да плати и това няма да сме ний- ха ха ха"
  • 14 Лукашенко

    35 48 Отговор
    Ядрената държава Северна Корея . Смях. Въпроса е не само да имаш ядрени заряди ,а и средства с които да ги насочиш . ракети или самолети. САЩ имат 6 различни защити от ракети . Две от които ,действащи независимо една от друга, не позволяват на противниковата ракета изобщо да излети. Не може да се изключи,че зад неуспешния пуск стоят именно САЩ. Но може и да не са те-някой ако си мисли,че севернокорейската техника е много съвършенна се е заблудил много сериозно.
    И какво и остава на Северна Корея -картечните пистолети Стечкин -с това ли ще уплаши САЩ ?
    Абсолютно същото се отнася и за Русия - Топол,Сопол ,Сатана са една купчина скрап. Малко по голям проблем са ракетите базирани на подводници. Но и там има лекарство , не се заблуждавайте,че не е помислено за това.
  • 15 Дядо поп

    35 12 Отговор
    Трябва да се примирим с ролята на САЩ,като световен
    жандарм.След,като не ни стиска да махнем смъртното на-
    казание да разрешим свободното носене на оръжие да се
    освободим от излишния контрол на администрацията,като
    ежегодните технически прегледи на колите принуждаващи
    над 1 милион българи да губят по средно един работен ден
    а това са 1 милион прахосани дни (в САЩ и Канада няма
    ежегодни прегледи на колите).Прахосваме работното си
    време за разни разрешения за строителство,което уби
    строителството на граждани и т.н.т..Въобще липсва ,каквато
    и да е икономическа свобода,която да направи икономиката
    силна,оттам богат народ,силна и независима държава.
    Тъй,че трайте и се примирявайте с действията на свободни-
    те и силни държави.

    Коментиран от #16

  • 16 Цоо0

    32 6 Отговор

    До коментар #15 от "Дядо поп":

    Ние, дедо попе, сме "свободна, демократична, правова държава, гарант за стабилността и мира в региона" - лично г-н Плевнелиев като Баща на нацията го потвърди не веднъж. Даже имаме правото задължително да гласуваме. Е, махнаха задължителното, но пък то и без да си задължен ако искаш полезни нам хора на постовете да додат трябва да се гласува, макар да е още неизвестно за кого?. Не зная Ким Ун какви ракети пробва. Но определено имат право на самоотбрана. От друга страна, ако никой не ги напада, то разработката на ядренни ракети повишава риска за света. Но пък и САЩ вдигнаха летвата на ядренните си опити, така че трудно може да се приеме, че са морално прави да искат Ким Ун да сваля гащите, жаргонно казано. Мисля, че трета световна няма да има, защото това ще е краят на планетата - при толкова луди войнолюбци тук няма шанс да оцелее. Абе виждал ли е някой славеи? Трябваше да пеят по това пролетно време, а ни се мяркат ни се чуват? Изчезнали ще да са.... Ето до какво води човешкият прототгип и неговите луди войнолюбци...а е само част от злото.
  • 17 гост 2

    25 29 Отговор
    За незнаещите, С.Корея има забрана от ООН така че всички ядрени сили са против нея.А ангажимента на САЩ е към Южна Корея.

    Коментиран от #61

  • 18 КОЛКО МНОГО

    17 5 Отговор
    ядрени опити са извършени до момента-хиляди ! И Чернобил и други и фукошима - ха голям праз ! Сега поне някаква полза да има от това... Най-големият ефект обаче ще е върху "световните пазари"-дупе да ни е яко !
  • 19 Нормален

    36 14 Отговор
    Тука много разбирачи как ще унищожат Северна Корея.Най големия губещ от война е Южна Корея , няма кой да я спаси , ще понесе огромни неприемливи загуби и затова са против атаки на САЩ дори с една ракетка.И Китай и Русия няма да допуснат да бъде унищюжен севера.И трява да се чете много иначе се пишат глупости. Е те някои са писатели не читатели
  • 20 onq s konq

    26 46 Отговор
    Америка ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да удари северната мутация,защото е казано:БИЙ,ЗА ДА ТЕ УВАЖАВАТ!...Което пък ще подейства отрезвително на самозабравилите се руснаци,иранци и др. подобни "бабаити".Така че ще видим на живо "Казвам ти дъще,сещай се снахо":)
  • 21 Кики

    22 13 Отговор
    До Лукашенко

    Ти, Рамбо, защо сравняваш САЩ със С.Корея! Както се казва на умряло куче нож ще вадиш.Каква заплаха видя от С.Корея? Или, май и Ти искаш да си в отбора на непобедимите. Добре ти е да си пиеш кафето и да гледаш как ще умират хора при евентуална война. Нали е далече от твоя дом. Щом САЩ е притеснена от ядр. оръжие, защо не нападнат Русия, която също има - каква е разликата? Може и 50 Южнокорееца да загинат при конфликт, но те ще бъдат жертвени от САЩ.
  • 22 Скорпион29

    26 12 Отговор
    Северна Корея е поддържана икономически и военно от Китай и Русия на US терористите сметките им пак криви тероризма на ЕС И САЩ приключи с Либия трябва да са го разбрали. Иначе Булава чака своя час.
  • 23 Кики

    11 9 Отговор
    До Гост 2

    Тази забрана няма никаква стойност, защото е писана след като някои страни вече са придобили ядрено оръжие.
  • 24 КРОМАЗА

    28 15 Отговор
    Нагли и нещастни американци, само л..на забъркват по цял свят. Но май вече им припарва под г.за ,че няма как вечно да са толкова " велики ".
  • 25 Лукашенко

    22 25 Отговор
    Кики ,не аз ги сравнявам ,те се сравняват. Позволяват си да заплашват САЩ ,Япония ,Ю.Корея ,по рано са заплашвали и Китай. Който си позволява да заплашва ,трябва да може да си носи последствията.
    И за Русия се отнася .
    Изобщо не разбирам как вярвате на някакви абсолютни глупости -за превъзходството на руското оръжие.Страна която една операционна система за компютър не може да създаде от 15 години се мъчи ,какво превъзходство може да има .Днес оръжията са технологии-нямаш ли технологии ,седни си на задника и не се прави на мъж ,защото ще те поставят на място.ГЛОНАСС е руска навигационна система, конкурент на GPS пусната е свободно по същия начин,но хората не искат да я ползват.Защото не струва ,работи хиляди пъти по зле от GPS.
  • 26 ушанкопоклоници

    19 30 Отговор
    Заминавайте в Москва какво правите в България ,тя е в ЕС и НАТО, кръв да пикаете това е .Русия е много нива под ЕС като стандарт на живот а военно под НАТО затова и си натискат парцалите. Загубоха студената война ще загубят и друга ако не дай боже има .Вижте лаптопите ,таблетите и телефоните на който пишете ,автомобилите си ,телевизорите си .Сравнете ги с руските , и защо са несравними .Този въпрос си задайте.Смешници.
  • 27 Сорусорая

    7 9 Отговор
    Знаем че сте евтини,а също така знаем кои сте що не си заврете главите в евтините г.....ве.и не се сам....те от задушаване.
  • 28 волен сидеров

    9 4 Отговор
    хората та много на земята-трудно стана да се изхранват или храната става вече изкуствено създадена гмо и болести почнаха-та целта е да остане по малко и всичко отначало като Ной и така.богатите са се погрижили да им продължи рода ,да му мислят хората къде няма да се скрият.макар,че богатият не може да избяга от земята и ако започне як бой е те тогава ще е интересно вече или някоя яка зараза-както се мъчат да направят най богатите,като се надяват на ваксина само за тях си -ама дядо Господ си знае работата....
  • 29 Лаврентий Берия

    18 16 Отговор
    Първо - на щатите не им ПРЕДСТОИ да фалират, те отдавна са фалирали !

    Второ - КНДР не може да удари САЩ с ядрени ракети, но може да изтрие от лицето на земята страните около себе си, на първо място Южна Корея, а защо не и Тайван. И на оня закръгления пич, няма да му мигне окото да го направи.

    Трето - За да триумфират, американците трябва да проведат сухопътна операция в КНДР. Да, обаче - мисията невъзможна. Няма да им стигнат транспортните самолети да връщат ковчези обратно в Америка....

    Четвърто - The annual report of North Korea's military capabilities by the U.S. Department of Defense, released in early 2014, identified the North Korean Army's strength at 950,000 personnel, 4,200 tanks, 2,200 armored vehicles, 8,600 artillery guns, and over 4,800 multiple rocket launchers.
    Освен това, имат и няколко милиона въоръжени граждански паравоенни формирования, нещо като бившото ДОСО.
    Уязвимоста им идва от малката територия, не са като Русия и Китай...

    Накратко - искам да го видя !

    Коментиран от #56

  • 30 onq s konq

    17 12 Отговор
    Не знам защо тука си мислите че САЩ ще бобардира тотално цяла С.Корея.Неее...САМО ОПРЕДЕЛЕНИ ЦЕЛИ,като например полигона за изстрелване на ракети,прилежащите му сгради и съоръжения,обекти за производство на ядрения арсенал на Корея.АКО ОБАЧЕ С.КОРЕЯ СИ ПОЗВОЛИ ДА ОТВЪРНЕ НА УДАРА,вече нещата ще станат доста различни,но ПАК В СЪОТВЕТСТВИЕ СЪС СЪПРОТИВАТА.Тогава вероятно ще се удари и по командни пунктове и бункери,а водачът на корейците ще бъде издирен и унищожен като ония от Ирак и Либия.
  • 31 Бай Ставри от Централния

    14 10 Отговор
    ЩО НЕ СИ ЗАДАДЕТЕ ВЪПРОСА , КОЙ СЪЗДАДЕ , ВЪОРЪЖИ И ТУРИ КИМ МИР СЕН НА ПОСТА И СЪЗДАДЕ ДИНАСТИЯТА НА ЛУДИТЕ КИМОВЕ , ЧЕ ИМ ДАДЕ И ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ В РЪЦЕТЕ И ОТГЛЕДА И ПОРАСТИ НАЛУДНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ИДЕОЛОГИЯ В ПРОСТИТЕ ИМ КРАТУНИ!
  • 32 От казичане

    17 11 Отговор
    Що не видите кой даде на Израел ядрено оръжие и буни арабите вече 65 години.И създава радикален ислям.
  • 33 До неграмотния Ставри

    9 3 Отговор
    Не се пише Ким Мир Сен а Ким Ир Сен
  • 34 към лаврентий берия

    12 7 Отговор
    Един съвет: Пий си редовно хапчетата и не пиши глупости-да не мислиш случайно,че съседите на Корея/и двете/ще си умират от удоволствие,че са радиоактивно заразени/Китай,Русия,Япония и др.по-малки/.В С.Корея не са чак такива ИДИОТИ да не си дават сметка/след нас и потоп/какво ги чака после.....
  • 35 Ррр

    12 7 Отговор
    Обаче снимката е много показателна костюмето идва да раздава заповеди на центориона кого да убият и после да ограбят.
  • 36 Гост

    24 10 Отговор
    Лично мое мнение е.че Северна Корея са толкова лесни. да не кажа едни от най лесните.Трябва само да премахнат Дебеланкото и всичко останало ще свършат самите корейци.Аз изобщо не вярвам на тая всенародна любов към вожда.която непрестанно показват с добре режисирани снимки.
  • 37 васето

    22 18 Отговор
    Много ми е интересно как така САЩ решиха, че само те имат право на ядрено оръжие и който друг притежава такова трябва да го премахне. Кой е казал, че малоумните американци са БОГОВЕ и само те имат право да действат както си преценят?!?
  • 38 Козлодуй 90

    27 18 Отговор
    Защо не ходите в Северна Корея като толкова у хубаво там. Тая държава е като един голям концлагер-това знаете лиго ? Че населението бачкат като роби за 2 купички ориз на ден.10% от населението е по лагери и затвори, но и живота на другите не се различава кой знае колко. Там права нямаш -а си се обадил, а са те гръмнали -ще бачкаш като роб-това ти е единственото право.

    Коментиран от #39

  • 39 Трол

    18 20 Отговор

    До коментар #38 от "Козлодуй 90":

    Хайде стига сте пращали наляво и нандясно! Големи изпращащи се извъдихте!Пък и много разбираш от живота в С.Корея, да не си бил посланик там?

    Коментиран от #46

  • 40 Няма страшно

    17 3 Отговор
    Нека видят американците,как живеят бедните
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Аз и ти

    14 14 Отговор
    Да Северна Кореа може да не разполага със съвременни противо стоящи оръжия но имат голям идеологически потенциал, а както е изввстно американеца е страхлива подла душица. Тя води война само когато е сигурна в победата и да е далече от американска територия и задължително от въздуха да е сигурно че никой не може да ги стигне.
  • 45 Кики

    8 14 Отговор
    До Дръпниочко

    Оказа се, че коментара ти е най - наглия! Не С.Корея, а САЩ са бомбаджиите. Ти не виждаш ли колко бомби са хвърлени от САЩ от както свят светува - срещу колко много страни? Отгоре на това и атомна бомба са пускали! И защо трябва да сваляш лидера им? Приятно ли ще ти е някой да дойде да сваля твоя лидер?
  • 46 Козлодуй 90

    16 7 Отговор

    До коментар #39 от "Трол":

    Трол ,не съм бил ,но поне съм прочел това онова. В Северна Корея в голямата си част не е еликтрифицирана, а където е има режим на тока 2/6 -два часа имаш 6 нямаш. Естествено висшите партийни функционери -за тях има изключение. В Северна Корея нямаш право да имаш радиоапарат. Изключения има-същите. Там отскоро има Джи ес ем оператор -един , но не си мисли , че всеки има право да има апарат. Но не е по добре и с стационарните телефони. И още много ,много . Това е една робска страна, там населението е държано в робство. Така че ,не мога да разбера какво се опитваш да ни я хвалиш.
  • 47 prost

    11 8 Отговор
    почвайте ги с ракети и бомби от самолети, докато каталясат. тия нямат оръжие - всичко им е бутафорно, и войската също им е от буфосинхронисти.
  • 48 Кики

    7 16 Отговор
    До Козлодуй

    Не си измисляй! Никога в коментарите си не съм хвалил С.Корея, а непрекъснато критикувам САЩ, затова, че тормозят тази страна със санкции, психологически и всякакви други начини,без да имат основание. От С.Корея, никой не е видял лошо, даже напротив - само хубаво, заради това, че не тормози никой. Но не мога да кажа това за САЩ.

    Коментиран от #49, #52, #55

  • 49 В Дизел

    11 2 Отговор

    До коментар #48 от "Кики":

    Никовене ли обърка ,Кико -леле изпусна днешната заработка
  • 50 ГОГО

    16 9 Отговор

    До коментар #2 от "да го кажем направо":

    Голяма е разликата-САЩ са свободна демокрация, а КНДР прогнил комунизъм
  • 51 ДАНИ

    10 6 Отговор
    ЗДР ,БЪЛГАРИ.МОЕ МНЕНИЕ ЧЕ ПО СТРАШНОТО Е ЧЕ В СОФИЯ ВСЕКИ ВТОРИ СТАВА С ДИАБЕТ ИЛИ С ВИСОКО КРЪВНО.НЕЗНАМ С САМОЛЕТИ ЛИ ПРЪСКАТ ИЛИ НИ ТРОВЯТ В ВОДАТА,НО САМО ДА ОДБЕЛЕЖА ЧЕ В КВАРТАЛ СЛАТИНА ЗА 3 ГОДИНИ ИМА НАД 30 НОВИ ДИАБЕТИЦИ И ТО МЛАДИ ХОРА НА ПО 20-30 ГОДИНИ,И ПОНЕ ДА ОДБЕЛЕЖА ЧЕ ВСЕКИ ВТОРИ СЕ ОПЛАКВА МЛАД -СТАР ОТ ВИСОКО КРЪВНО,,,НЕЗНАМ АНТЕНИТЕ ЗА ТЕЛЕФОНИТЕ И ИНТЕРНЕТА ЛИ,,ИМАМ ПРИЯТЕЛИ НА КОИТО В ИСЛЕДВАНИЯТА ИМ ОТКРИВАТ АРСЕН И ПЕСТИЦИДИ..ТРОВАТ НИ КАТО КУЧЕТА...А НАИ ЛОШОТО Е ЧЕ СЕ СТРОЯТ НОВИ БОЛНИЦИ И НА ВСЕКИ БЛОК ИМА АПТЕКА..ТОВА СЕ КАЗВА ПРАВИТЕЛСТВО ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО ЗА ТЕЯ ГОДИНИ ДЕТО НАПРАВИ Е МАГИСТРАЛИ,ОТРОВНИ ГОРИВА,МЕТАНОЛ В КОРЕСЕЛИНА И ЛАКОВЕТЕ ,И ОТВАРЯНЕ НА КУПИЩА АПТЕКИ..САМОЛЕТИТЕ НАД СОФИЯ ПРАВЯТ ЧЕРТИ С КИЛОМЕТРИ КОИ ЗНАЕ С КАКВО ПРЪСКАТ...ВИДИШ ЛИ РЕКЛАМА,ЗА ДИАРИЯ,ВИСОКО КРЪВНО,ДИАБЕТНИ ВИТАМИНИ,ХРЕМИ,ТВА СИ Е СИГОРНИЯ НАЧИН ЧЕ СА ПРЪСКАЛИ И СКОРО ЩЕ СИ ЗЛЕ........СОФИЯ НЕ ЛЕКУВА ДИАБЕТ,ТЯ ГО СЪЗДАВА,,ДАЖЕ БОЛНИЦИТЕ С ДЪРЖАВАТА НЕ ТИ ПРЯВАТ ЯДРЕНО МАГНИТЕН РЕЗОНАНС ЗА-ДА ВИДАТ ДАЛИ НЯМАШ ТУМОР НА ПАНКРЕАСА ИЛИ НЯКАКВО ЗАПУШВАНЕ,КАМОЛИ ЗА ОПЕРАЦИЯ С СТЛ.КЛЕТКИ..ВАПРОСА Е ТЪПИЯ ДОКТОР ДА ТЕ НАКАРА ДО ЖИВОТ ДА СИ АБОНАТ ЗА ХАПЧЕТА И ИНСУЛИН..ДЪРЖАВАТА СПИ И НЕ ЛЕКУВА,ТЯ ПЕЧЕЛИ НА НАШ ГРЪБ,ВЗИМАТ СИ КОМИСИОНИИИ И НИ ОБГАЗЯВАТ С ОТРОВИ,ПРЪСТОВ ОТПЕЧАТАК В БОЛНИЦА ГЛУПОСТИ И НАКРАЯ И В ПАНДЕЛАТА НЕВИНИИИИ ЩЕ ВЛИЗАМЕ..КВИ ВОЙНИ ТЕ ТУКА НИ ТРОВАТ И УБИВАТ КАТО КУЧЕТА..В МАГАЗИНИТЕ ОТИВАШ И НА ВСЕКИ САЛАМ,СИРЕНЕ,МЕСО,ХЛЯБ, ВСЕ
  • 52 ГОГО

    13 2 Отговор

    До коментар #48 от "Кики":

    От КНДР лошо са видели собствените и граждани
  • 53 цанко

    13 6 Отговор
    Въпросът е, за колко часа ще го опукат това малко диктаторче?!
  • 54 ГОГО

    12 3 Отговор
    Северна Корея все още живее в 20век!Не мисля,че Щатите са безгрешни,но все още си спомням,че преди 3-4 години една друга страна анексираше чужди територии
  • 55 ссс

    8 4 Отговор

    До коментар #48 от "Кики":

    Ахааах, Трол ли си Кики ли си ? Май и сам не се знаеш кой си, заблудено русофилче ?!
  • 56 ГОГО

    11 5 Отговор

    До коментар #29 от "Лаврентий Берия":

    И как разбра,че САЩ са фалирали,като те са най-голямата икономика на 20 и 21 век?А единствения плюс на Северна Корея е,че са безразсъдни фанатици!
  • 57 Мими

    5 7 Отговор
    Кога ще го размажат тоя северно корейски инфантил заплашва целия свят като чели си играе на криеница ,,днес ще стрелям утре не,, познайте кога ? Найстина писна ! С идиот няма разбиране само бой
  • 58 сащ акото

    4 6 Отговор
    Е те САЩ само ги бива да ходят и забъркат някъде ...по някое "световно" ако .. и като се размирише хубаво - после карат другите страни / "съюзници " / да го ядат вместо тях ...Така се чувстват велики...Друго си е да се чувстваш световен жандарм и да създаваш ограничения и налагаш волята и разбирането си за добро и зло - на всеки друг ...Но за небе това да не важи ...То си е много " демократично " даже , според някои отвъд океана ...Така стана и в Сирия ...преди това и в другите ...Май са подхванали сега да шляпат шамари ...на целия богат , но неизползван и не разработен континент Африка...?!... А народите оттам ...ще ни ги предоставят като бежанци ...
  • 59 Скорпион29

    1 0 Отговор
    Мими много си агресивна ела ще ти го подам.
  • 60 Валери Божинов

    1 0 Отговор
    Тръмп пуснал по телефона на Ким Чен песента на Цеца-Трепни....
  • 61 ООН

    0 1 Отговор

    До коментар #17 от "гост 2":

    Как смяташ дали е правилно съседа ти да ти казва как да си възпитаваш децата, как да си режеш асмата и дали да не си засадиш люти чушки щото ще му опрашат неговия сладък пипер? ООН - това е пълна идиотщина която облича в право решенията на големите. Едно мога да ти кажа: международно право - няма такова добиче. Силните винаги пердашат дребните, а с помощта на ООН всичко е "законно".