Last news in Fakti

18 Април, 2017 09:38 8 302 34

Северна Корея се перчи с елитни командоси

  • северна корея-
  • командоси-
  • парад-
  • сащ-
  • елитни-
  • перчи-
  • напрежение-
  • войници

Пхенян очаква инвазия в страната от страна на американците и южнокорейците

Северна Корея се перчи с елитни командоси - 1
Снимки: БТА/ AP

По време на военния парад в Пхенян севернокорейците се похвалиха с елитни командоси, които трябва да защитят лидера Ким Чен-ун от Доналд Тръмп, пише „Дейли мейл“.

Изданието обърна внимание на елитните бойни части към въоръжените сили, с които Пхенян се перчи и показва на враговете си какво ги чака при инвазия в страната.

Добре обучените спецчасти към армията за тренирани да защитят своя лидер при външна атака и опит режимът да бъде свален от власт.

Британското издание обръща внимание на екипировката на командосите. Те маршируваха с гранатомети, както и специална екипировка за нощно виждане.

Експерт заяви пред агенция „Йонхап“, че елитните командоси са обучени да се изправят очи в очи с американските сили, които в даден момент ще влязат в директен сблъсък със Северна Корея.

Военният парад се проведе на фона на повишеното напрежение между Съединените американски щати и Северна Корея. Регионът много скоро може да се превърне в гореща точка на военен конфликт, предупреждават експерти.

Вицепрезидентът Майк Пенс заяви, че „ерата на стратегическо търпение към Северна Корея е приключила“. Той посети демилитаризираната зона между Северна и Южна Корея.

Администрацията на Доналд Тръмп ясно показа, че иска да сложи край на ядрените опити и програма на Пхенян, която застрашава сигурността в региона. Севернокорейците, от своя страна, обвиняват американците и Южна Корея, че тренират за инвазия в страната.

Северна Корея се перчи с елитни командоси

Северна Корея се перчи с елитни командоси


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    26 58 Отговор
    Хахааа, вързали по едно черешово топче на автомата, турили по едни слънчеви очилца, дето се падат от Лъки Бой и вече елитни командоси били!

    Само ще се оглеждат по..ани, като почнат да свистят томахавките!

    Коментиран от #21

  • 2 iiii

    45 7 Отговор
    Тия си мисля ,че ще се бият като лъвове.Защото ако имат и поне малко колебание за битка.Ким ще ги чака в тила с големата сабия.Така ,че по добре да се бият до последно имат по голем шанс да оцелеят.

    Коментиран от #7

  • 3 no name no face no number

    57 15 Отговор
    Всички държави трябва да прекратят ядрените опити не само С. Корея. А иначе каквито и да са командосите и войниците на С. Корея те преди всичко ще защитават страната и семействата си после онзи. Те не се готвят за нападение, а за защита и са си много прави. Мнооого прави. Но нападалите са коварни иии тъпи.
  • 4 Кики

    47 8 Отговор
    Киро, не бъди агресивен и не мисли само за война, а за хубави неща! Иначе на една от снимките се вижда зелени площи, лампи през 35 метра, чистота. На моята улица има 6-7 лампи, от които само три светят, а за боклуците и кучетата няма да разправям

    Коментиран от #8

  • 5 Гост

    13 22 Отговор
    От къде са намерили пари за боя!?
  • 6 onq s konq

    18 42 Отговор
    А как тръпне в очакване цяла С.Корея да бъде нападната,че ДА ПАДНЕ РЕЖИМА!Всъщност това е последната даржава в света с подобна безпрецедентна тирания след падането на Иракския и Либийския режими.

    Коментиран от #30

  • 7 ссс

    17 8 Отговор

    До коментар #2 от "iiii":

    Напълно си прав ! Точно по този принцип са били създадени и съветските наказателни батальони по времето на ВСВ, пред тях немците, а зад тях автоматчиците от НКВД и в атака, наистина са се сражавали като лъвове.
    В тубата има прекрасен 9-сериен филм по темата - Щтрафбат.
  • 8 Киро

    10 30 Отговор

    До коментар #4 от "Кики":

    Кики ли си, Мики ли си или поредния трол копейкаджия - не ме интересува.

    Тия няма кво да ядат, благодарение на комунизма, той ми тръгнал да ми обяснява за некви лампи и зелени площи, дето северно корейците пасат след снимките!

    Като ти харесва, събирай парцалите, един бърз кредит и заминавай натам! И без това, явно живееш в някоя дупка, като гледам както сам си описал!
  • 9 Киро

    12 20 Отговор
    АХАХАХАА

    Щели да се бият като лъвове....

    Явно ще ловят ракетите със зъби и нокти!

    МУАХАХАХАХААА
  • 10 Ловеца на поршета

    11 23 Отговор
    С. Корея- около 4 милиарда долара военен бюджет.
    САЩ- близо 600 милиарда долара военен бюджет за 2017г.
    Всякакви други коментари са си чесане на езиците.

    Коментиран от #13

  • 11 no name no face no number

    21 9 Отговор
    Ако нямаше какво да ядат до сега да са измрели. Да не забравяме че има много обичани държави от САЩ днес, които са социалистически примерно Виетнам. Там живота не е много по добър от този в Корея или България,но те си ги обичат и пазят. Така че системата им не е проблемът тук или храната за хората.

    Коментиран от #14

  • 12 Кики

    17 2 Отговор
    ССС, за съжаление по време на война е така. Ако не изпълниш заповед - разстрел! Или на военен съд, което те очаква същото.Не съм наясно как е в днешно време, вероятно се влиза в затвора за дълги години. Но може да се провери
  • 13 Киро

    11 19 Отговор

    До коментар #10 от "Ловеца на поршета":

    Кви 4 милиарда долара военен бюджет на С.Корея бе?

    Те ако имаха толкова пари, щяха да почнат да ядат!
  • 14 Киро

    10 21 Отговор

    До коментар #11 от "no name no face no number":

    Горкия трол, явно нищичко не знаеш!

    Виетнам почва просперитет след като се сближава със Запада, почват инвестиции и благосъстоянието се увеличава всяка година, а сега САЩ са им съюзник и приятел, който ги пази от Китай!

    Толкова сте неграмотни и неуки копейкаджиите, че не знам - да плача ли, да се смея ли?!?
  • 15 Скорпион29

    19 11 Отговор
    Тия са истински войни всеки един от тях ще вземе по 10 US евнуха на оня свят на Северна Корея бюджета може да е малък но ефективен а на US голям но не ефективен не я мислете Корея по големите брат и сестра са с нея Русия и Китай
  • 16 mf2

    37 5 Отговор
    Бе те и виетнамците живееха в джунглите, но на краварите още им държи влага!

    Коментиран от #17

  • 17 кроко

    11 18 Отговор

    До коментар #16 от "mf2":

    На русняците също им държи влага от пущуните, дет живееха в пещерите и в глинените къщурки !
  • 18 no name no face no number

    7 7 Отговор
    Специално за Виет Нам знам много. В последните години съм свързан тясно с тази страна. Знам и просперитета Разбира се тази страна има много хубави неща в доста сфери на живота, но едва ли бих се съгласил, че се дължаг на САЩ. Въпроса с Китай е доста деликатен и не е само между тези две дъжави. Със сигурност няма опастност от военни действия там по този въпрос. Най вероятно е намирането но политическо решение но не и сега e моментът за това. САщ винаги са си пазили собственият интерес и в това няма нищо лошо стига да не го правеха с военна сила далеч зад пределите на собствените си държавни граници. Capisci?
  • 19 NATO

    6 11 Отговор
    Преди няколко дена бако Тръмп им направи показно със MOAB в Афганистан във стил "Думам ти дъще сещай се снахо" ...
    А тоя бавно развиващия Ун строил кашиците със щиковете да плаши гаргите ... Мъка , мъка ...
  • 20 Скорпион29

    16 7 Отговор
    САЩ като са толкова смели защо само заплашват хайде да нападат не нападат щото заня какъв корейски к....Р ги чака и на чакалите не им стиска на оня дръпнатия му стиска и има топки.
  • 21 де е Киро на кирия

    12 5 Отговор

    До коментар #1 от "Киро":

    Това не са черешови топчета и автомати,това са мобилните им установки за ядрените ракети.
  • 22 гост

    6 15 Отговор
    По улиците - половината руско оръжие от студената война. В къщи на трапезата - по една купа ориз, но само ако не са решили да продадат реколтата за още оръжие...
  • 23 дедо Трумп

    4 9 Отговор
    Тея ще ги разцепя само за 24 часа!

    Коментиран от #24

  • 24 Цепю Цепев

    12 2 Отговор

    До коментар #23 от "дедо Трумп":

    Ти гледай ТЕЯ да не ти го наце.ят само за 24 секунди.
  • 25 стоян георгиев

    4 8 Отговор
    ватата тук все недоволна.ако американците ги нападнат що ги нападат като не ги нападат що не ги нападат :)))?иначе тези смешници са един ден работа .технологиите на ссср от 60 те няма как да изкарат повече срещу натовските от сега.на дебелия им диктатор обаче тва му потдържа властта ,а именно опасността от американско нападение ,щото американските воиници ги дрогират с кока кола и ядат основно малки деца.
  • 26 Бай хой

    11 4 Отговор
    Деске ма, ми петдесет и трета тия същите праха хамитата, оонето, нато и всите западни развити армии като шкембе у дувар. Да ти припомня че тогава сащ заплашиха че ако севера и чайна ако не спрат настъплението ще употребят ядрено оръжие. Баба меца тогиз поизръмжа и се стигна до временно примирие. Та войната все още е факт, но хамитата само плашат и духат супата от далеч защото са парени. Такива са фактите.
  • 27 Скорпион29

    8 3 Отговор
    Стоенчооо знаем ти старите никове Турчина и Хасан а май си истинския Иво МинДЖЕВ скри се бе Андрешко.
  • 28 Факт

    3 2 Отговор
    Заплахи за атаки войни ,търсят по смелият да натисне копчето , това е лесно . И след това всички ще станат като пиянисти .
    Победител не може да има и това няма да е като във филмите ,актьори за друга серия няма да има .
  • 29 SMS

    4 0 Отговор
    Сега са около 25 милиона население а като дойде демокрациятя я останат 15 я не .Трудно се устисква на инфлация отровни храни корупция и либса на здравеопазване.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 БАЙ ГАН4О

    10 0 Отговор
    Абе не ми приличат на гладни.Да не ги сравняваме с нашите тюфлеци.дето сами не могат да се качат в зила.А и на осраните американци нещо май не им се скока,че болката ще я преживеят ,ама срама ще е голям.
  • 32 Алфата

    1 7 Отговор
    Кви командоси, кви смешници бе? Чичо Сам толкоз самолет ша им изпрати, че небе няма да видят, а така ша ги набомби, че ша са чудят къде да си сврат гладните задници! И апропо - хамерикански войник нема и да видят кимопазещите. Само самолет и бомбичка - ракетка, бомбичка... и те така!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Ха ха ха

    4 0 Отговор
    Не знам колко от вас сте били в Сев. Корея, та сте наясно с това, какъв глад и мизерия е там. Но гледайки снимките от парада, виждам, че никъде в Бг няма такъв 'изпънат' булевард, с такова осветление и подредени тревни площи. Пропагандата и дезинформацията са голямо нещо. А дали ще се бият като лъвове или тигри, или пък като зайци ще се разбягат... по-добре никога да не научаваме! Войната ви възбужда или какво?! Колко от вас са ходили в казарма? Ей такива 'солджъри', като тези зад клавиатурите, са ми най-любими - като запука някъде някоя заря им подскача сърцето, а не ми се мисли при война как ще е...
Новини по държави: