Last news in Fakti

18 Април, 2017 15:30 3 136 11

САЩ няма да почива, докато не обезоръжи Северна Корея

  • майк пенс-
  • северна корея-
  • сащ

Майк Пенс обеща пълна подкрепа на Япония

САЩ няма да почива, докато не обезоръжи Северна Корея - 1
Снимка: БТА/AP

САЩ няма да се успокоят, докато не постигнат целта си Северна Корея да остане без ядено оръжие. Това заяви американският вицепрезидент Майк Пенс, цитиран от „Вашингтон Пост“.

Днес Пенс беше на среща с японския премиер Шиндзо Абе. Тя беше част от неговата визита в Япония.

Той добави, че президентът на САЩ Доналд Тръмп е убеден, че икономическото и дипломатическото напрежение ще накарат Северна Корея да сътрудничи.

„Ние вярваме, че чрез икономически и дипломатически натиск ще можем да постигнем замразяване на положението на Корейския полуостров. Ние няма да почиваме, докато не постигнем целта си да премахнем ядреното оръжие в региона. Ние оценяваме в какви трудни времена живеят японските граждани. Това става при нарастващи провокации от Японско море. Ние сме на 100% с вас“, заяви Пенс.

По-рано Пенс вече заяви, че ерата на стратегическо търпение е приключила. В момента пенс е на обиколка в Азия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    7 29 Отговор
    Ама защо Китай и Русия си траят и дума не обелват срещу явните закани на САЩ?!И няма ли да ударят по масата та да престанат тия американци с плашенето си?Поне да бяха утешително и за самочувствие прелетели над армадата им базирана до С.Корея...Няма.ЩОТО ЗНАЯТ ЧЕ БАТКО КАТО СЕ ЯДОСА,БИЕ:)

    Коментиран от #2, #5, #6, #8, #11

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Комбайнер

    33 1 Отговор
    Не че нещо ...
    Ама тия вече почват да правят пълни циркове ..
    Човек ако наистина иска да направи нещо ...Действа !
    Както има една поговорка ..Куче дето лае не хапе :)
    Или да свалят ненормалния джигитаец или да хващат и да ходят да си садят царевица в алабама !
    Вече взе да ми писва ...Еди кой си казал това , еди кой си казал онова :) И само приказки ...Все едно слушачм тука как ни обещават че ще ни оправят всичко хе хе ...Вече 25 години го слушам това .Та и тия са същите .Само приказки .
    Като две момченца дето си мерят кой колко далече ще се изпикае .Ха ха .Същата работа ...
  • 4 Мими

    7 4 Отговор
    Браво точно така !!!
  • 5 на коня под опашката

    14 2 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Защото мнооого ги е страх от...кон на Бе еН Ве.
  • 6 Лукашенко

    9 24 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Ми Китай подкрепят САЩ в тоя конфликт. Той затова се е покрил Путин последните дни като плъх в трици. И Китай ще подкрепят САЩ и по други въпроси.
    Тоя митологичен съюз Русия-Китай не се състоя и няма да се състои.
    За който не знам колко тома се изписаха .
  • 7 До предишните шматки

    22 4 Отговор
    Пак показвате колко сте елементарни това соросоидите...Още през 1993 г. САЩ и С. Корея подписват много договори и един от тях е за ненападение и не-вмешателство във вътрешните работи на двете страни. Тогава Русия настоява двете страни да подпишат и договора за атомната програма на С.Корея с което да го ограничат САМО за мирни цели. И всичко е О.К. докато не дойде Буш на власт-след неговите думи,че комунистическа Корея трябвало да се унищожи,корейците подновяват програмата си. Русия спира всички сътрудничества с корейците като ги принуждава да подпишат договор за неупотреба на атомните ракети-а САЩ продължават със заплахите към С.Корея...ето затова САЩ ще са виновни за новата световна война...Четете повече инфо бе шорошоиди тъпоъгални...четете-то не боли.

    Коментиран от #10

  • 8 Гост

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Ние вярваме,че чрез дипломатически и икономически натиск ще можем да постигнем замразяване на положението на Корейският полуостров. Къде видя явният натиск ве кон?. Такива "заплахи слушам от 20 години, по 3 пъти на ден, седем дни в седмицата.
  • 9 kcaniba

    8 0 Отговор
    Деня на благодарността , на 4 юли, от благодврност към избитото месно население, също няма да е почивен ден до тогава???
  • 10 Azazel

    1 3 Отговор

    До коментар #7 от "До предишните шматки":

    Ти пък явно четеш, ама не можеш да мислиш и не разбираш прочетеното. Иначе, може би щеше да зацепиш, че междуконтиненталните балистичните ракети, въоражени с ядрени бойни глави, трудно минават в графата "за мирни цели". Никой не ги спира Северно Корейците да си правят атомни електроцентрали, ама когато започнаха да правят такива ракети, очевидно нарушиха цитираните от теб ангажименти и това го разбрахме не само "простите шорошоиди", а също и Китай, плюс всички държави в ООН... Само "умните рубладжии" продължавате да настоявате. че междуконтиненталните балистични ракети имат мирна цел...
  • 11 октан

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    А, ти не си ли в траур? Вчера обявиха, че 20 000 работници на твоят идол от Мюнхен са обявили стачка в Британия и следващата ти баварка Секънд Едишън вероятно ще дойде от Китай. Аз се радвам, че си тук, честно, твоите коментари са мехлем за душата, ти си символа на руссофобията и БМВ-манията. Колкото до баткото ти, че бие, бие, ама погледни колко лабут нанесе по света и досега битите не могат да се оправят и да заживеят като хора? Ето, твоят батко натупа Саддам и Кадафи и сега вместо хората там "демократично" да заживеят, взеха че се задумкаха кой да прави ИД, кой "умерена" опозиция, все налага своят кеф с оръжие? Твоят батко го харесвам за много неща, но ме плаши откъм военно стратегическа основа, защото философията му е - Който не ни слуша е враг на Америка и ще го тупаме! А това не вдъхва доверие...същото проповядваше и Цезар и Наполеон и Адолф.... И най-чудното, че интересите на Америка са навред из космоса, пък все с оръжие май се защитават? Явно това е "демократичния" начин? А ти, защо не караш Корвет на батко си?
Новини по държави: