Last news in Fakti

23 Април, 2017 19:40 2 539 5

Ердоган: Няма да мълча срещу тираните!

  • реджеп ердоган-
  • тирани-
  • диктатор-
  • турция-
  • сирия-
  • башар асад

Наричат ме диктатор, защото не си мълча, заяви Ердоган

Ердоган: Няма да мълча срещу тираните! - 1
Снимка: БТА/ AP

Турският президент Реджеп Ердоган заяви, че е наричан диктатор от международната общност, защото се противопоставя на тираните, предаде „Хюриет“.

Държавният глава смята, че е оплюван заради призивите за солидарност и единство срещу продължаващите конфликти в мюсюлманския свят.

„Как може човек да не се вслуша в гласовете на милионите мюсюлмански деца, които бяха убити в Сирия? Трябва да видите бащата, който държеше мъртвите си близнаци след химическата атака в Сирия“, заяви Реджеп Ердоган, който остро се противопоставя на режима на Башар Асад.

„Докога ще продължат тези престъпления, без да се плати цената за тях? Наричат ме диктатор, да продължават. Ние обаче ще продължим да надигаме гласовете си срещу тях“, добави още турският държавен глава.

През месец септември 2016 година Реджеп Ердоган заяви, че няма да иска разрешението на Башар Асад, за да влезе в Сирия. Думите му бяха по повод операция „Ефратски щит“.

По-рано през този месец пък турски министър призова режимът на Асад да бъде свален със сила, защото политическите опити са ударили на камък.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 эсть

    27 5 Отговор
    Ооо, сър Ердоган, аз мисля, че сте диктатор, защото преследвате неугодните вам хорица, дори сте уволнили много хора и учители и случая в кафенето, сте си го изкарали на оня собственник, отказал да ви сервира и разни много такива властови решения. Само диктатор може да си го изкарва на невинни хора, които не го харесват... Аз обаче не съм диктатор нито фен на диктаторите. Много хора не ме харесват, но нито им се сърдя, нито им пакостя затова. Те имат право на мнението си! Само тиран може да мачка неугодните му за да докаже на себе си, колко е велик. А величие и тиранин не се припокриват. Велики са онези хора, които в смирението си вършат много ползотворни неща. Например има и много турци в историята. Даже Настрадин Ходжа и Хитър Петър са велики в своята непринудена веселост. Може ли да наказвате и уворлнявате неудобни вам хора и да не сте дикткатор? Тогава сте явно "самарянин"?
  • 2 ер доги дог

    8 3 Отговор
    Нещо го стягат тирантите и едни гласове му говорятна ердоганя!
    Той не е диктатор а султан слънце, който даже приживе игрален филм за сабственото си величие е поръчал и са заснели. Не те диктаторите не правят такива неща ???
  • 3 Димитър

    6 6 Отговор
    Самозабравил се алкохолик , народа на Турция премахна Султаната и този ще му падне главата.
  • 4 Хасан

    6 6 Отговор
    Той е мюсюлманин.. Не пие алкохол
  • 5 georgi

    5 6 Отговор
    Цигането султан му се яде свинско, много обича пача от свинска глава, прост циганин
Новини по държави: