Last news in Fakti

25 Ноември, 2011 11:36 7 118 0

Цеца Величкович пред фалит

  • цеца величкович

Няма пари за вноската по наказанието за незаконна продажба на футболисти

Сръбската фолкзвезда Цеца Величкович е пред финансов колапс. Звездата по всяка вероятност няма да има достатъчно средства за изплащане на втората вноска от наказанието й за незаконната продажба на 10 футболисти от отбора „Обилич“, включително и двама в България, пише БГНЕС.

38-годишната вдовица на военнопрестъпника Желко Ражнятович, по-известен като Аркан, е укрила цялото наследство. Преди да бъде убит, Аркан прехвърли къщата си Белград на Цеца Величкович. Той притежаваше още и футболния отбор „Обилич“, два апартамента в Атина, както и две сладкарници и една фурна.

Аркан остави девет деца, две от тях – най-малките, са от Цеца Величкович. Най-възрастният син Михайло Ражнатович неотдавна призна, че „децата на Аркан нямат никакво представа техният баща с какво имущество е разполагал“. „Ние не знаем какво ни се полага, а това нещо трябва да стане съгласно законите на страната“, каза още Ражнатович.

Вчера Цеца Величкович излезе за първи път от пет месеца от луксозната си вила в елитния белградски квартал Дедине. Тя се яви в съда по делото за физическо нападение и обидни думи към бившия директор в „Обилич“ Алексанъдр Оларевич. Величкович изтърпява една годишна присъда „домашен арест“ и се движи непрекъснато с електронна гривна на краката си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА