Last news in Fakti

9 Май, 2017 23:59 2 762 4

Новият френски президент в миналото е бил...

  • еманюел макрон-
  • франция-
  • футбол-
  • президент-
  • футболист

Държавният глава е бил запален футболист

Новият френски президент в миналото е бил... - 1
Снимка: БТА/AP

Новоизбраният френски президент Еманюел Макрон в миналото е бил футболист, разкри списание „Four Four Two“, намирайки документи от френската футболна асоциация.

39-годишният центристки кандидат се превърна в най-младия президент на републиката. Оказа се, че между 2004 и 2007 година е бил регистриран в базата данни на футболната асоциация.

Заедно със свои колеги от Национално висше училище по администрация Еманюел Макрон е участвал в аматьорските лиги и е ритал всеки уикенд. През сезон 2006/07 приключва аматьорската му кариера на футболист и Макрон се насочва към политиката.

Новият френски президент не крие, че е запален привърженик на Марсилия – единственият френски тим, печелил Шампионската лига – в миналото Купа на европейските шампиони.

Еманюел Макрон официално ще получи президентските правомощия от Франсоа Оланд на специална церемония, която ще се проведе тази неделя – на 14 май.

Новият френски президент в миналото е бил...
Снимка: FFF


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мара

    11 3 Отговор
    Най-напред помислих,че е бил гей!
  • 2 ГОГО

    4 14 Отговор
    Стига с ваще глупости-гей бил!Яд ви е,че не стана оная дето щяла да затрие Европа.И в Холандия не ви се получи и в Германия няма да ви се получи!Европа е достатъчно силна да се справи,празнувайте си Деня на победата и си трайте!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Кака Гинка

    4 1 Отговор
    Какво многозначително заглавие...
Новини по държави: