Last news in Fakti

1 Юни, 2017 21:50 3 025 164

Русофобията на Запада няма да е вечна

  • владимир путин-
  • русия-
  • запад

Владимир Путин заяви, че ще защитава интересите на Русия

Русофобията на Запада няма да е вечна - 1
Снимка: БТА/AP

„Надявам се, че русофобията на Запада няма да продължи твърде дълго, защото тя не е продуктивна.“ Това заяви руският президент Владимир Путин, цитиран от ТАСС.

„Многополюсният свят все повече става реалност и това не се харесва на монополистите. Това става заради борбата на Русия за нейните законни интереси.

Тази русофобия е непродуктивна и вреди на всички. Ние няма да стоим безучастни, докато други засилват присъствието си на нашите граници, което е наше право“, заяви Путин.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост 2

    37 53 Отговор
    Моята русофобия се дължи на обективни исторически факти, които доказват, че русия/ руската империя/ ссср и рф винаго са били врагът на българите и на българската държавност. Като български юрист не мога да отмина с мълчание тези факти. Що се отнася до лицето на снимката- не всеки президент е съден в МНС за етноцид/ геноцид в окупираната и незаконно анексираната от армията му част от друга суверенна държава. За мен това лице е терорист с максимална степен на обществена опасност. На 12.06. 2017г. ще стане ясно дали руският народ е европейски народ, достоен за уважение и съществуване, или е просто поредната маша за осъществяване на путлеристките кражби.
    https://www.youtube.com/watch?v=gHbk1H2lgUc

    Коментиран от #4, #6, #8, #159

  • 2 гост 2

    27 50 Отговор
    И още нещо- “...12 ИЮНЯ АРМИЯ НА МИТИНГЕ! ...“
    https://www.youtube.com/watch?v=ORtLRN8VJbQ
    Ако руския народ застане срещу путлер, може и да си ревизирам русофобията. Ако застане на негова страна- за мен не са народ, а стадо овце на заколение.
  • 3 Ярослав Станчев

    49 27 Отговор
    Един от обективните исторически факти,(които умишлено или не избягваш да споменаваш в обширните си пледоарии) е Руско-турската освободителна война от 1877-1878 г.,благодарение на която има Трета Българска държава.
    Нещо да кажеш по този неоспорим исторически факт......като български юрист?

    Коментиран от #7, #18, #158

  • 4 Дядо поп

    35 26 Отговор

    До коментар #1 от "гост 2":

    Обобщаването на исторически факти и внушенията,който
    правиш е белег на хората пишещи за пари.А и си юрист
    колкото аз съм космонавт.

    Коментиран от #5, #9

  • 5 на Деса шушито

    14 21 Отговор

    До коментар #4 от "Дядо поп":

    Това е Деса-стоян-То!
  • 6 Димитър

    30 24 Отговор

    До коментар #1 от "гост 2":

    Ти си един трол!Вместо да всяваш омраза,опитай да правиш обратното.Съединението прави силата!
  • 7 гост 2

    24 34 Отговор

    До коментар #3 от "Ярослав Станчев":

    Много неща мога да напиша- за съжаление, няма да ми стигнат и 100 коментара. Напр.- мога да посоча защо от юридическа гледна точка Санстефанският договор се явява предварителен/ прелиминарен/ договор, въпреки, че руската империя печели войната и има пълното право да го направи окончателен....ако не беше една “малка“ подробност- два подписани тайни договора с Австро- Унгария, с които, забележете- самата русия! иска разкъсване на България на 2 миниколонийки, едната под властта на русия, а другата- васалство на османския султан. Както писах, мога да пиша С ЧАСОВЕ за тези исторически събития, най- малкото, защото има достатъчно писмени документи в подкрепа на тезата ми- като тези:
    1. http://istmat.info/node/27175
    2. http://www.bulgari-istoria-2010.com/booksBG/Raichstat_2.JPG
    3. http://istmat.info/node/27176
    4. http://www.bulgari-istoria-2010.com/booksBG/Karta_VolkerkartevonMittel-undSudosteuropa.jpg
    карта на
    5. http://www.bulgari-istoria-2010.com/booksBG/Karta_BG_Carigradska_konf.png карта на България според Цариградската конференция
    6. http://www.bulgari-istoria-2010.com/booksBG/Karta_San_St_BG_1878.JPG Границите на България според Санстефанския договор

    Коментиран от #10, #19

  • 8 Абе празни кратуни сте

    36 28 Отговор

    До коментар #1 от "гост 2":

    Честно да ти кажа-съжалявам те..Нима си мислиш че със твоята злоба и ненавист ще постигнеш нещо в форума??? Дали на някой му пука че ти видиш ли може би ще промениш позицията си ако Путин не е президент-те руснаците само твоето мнение чакат-та да започнеш да ги уважаваш...хаахххааахаха...За изключително голяма работа се взимаш--реално съжалявам че същите тези руснаци са ти свалили чалмата от главата-ама нищо,скоро евро-атлантиците пак ще ти я сложат-защото си я заслужаваш с помиярското виене в форума тук.

    Коментиран от #11

  • 9 гост 2

    21 33 Отговор

    До коментар #4 от "Дядо поп":

    “...Публикувано във факти.бг: .А и си юрист
    колкото аз съм космонавт...“ Така ли? Дай ми правното основание, съгласно което Санстефанският мирен договор е прелиминарен, а не окончателен договор! Знаеш ли какво е “правно основание“? Ако не съм български юрист, защо аз знам, а ти- онзи, който счита, че не съм юрист- т.е. умее да прави разликата между юрист и неюрист- не знае? На базата на кои свои юридически знания считаш, че не съм юрист?

    Коментиран от #13

  • 10 Реално

    30 23 Отговор

    До коментар #7 от "гост 2":

    Това инфо го върни в НПО-то ти та да си го заврът....знаеш къде...Когато на Шипка четеш имената на загиналите--не ти е нужно да спамиш със НПО-лозунги...

    Коментиран от #15

  • 11 гост 2

    20 29 Отговор

    До коментар #8 от "Абе празни кратуни сте":

    “...Публикувано във факти.бг: Нима си мислиш че със твоята злоба и ненавист ще постигнеш нещо в форума???...“ Бъркаш- аз не мисля да убеждавам никого в нищо. Аз изказвам соственото си мнение на българска гражданка, която е изучавала в университет ИБДП/ История на българската държава и право/. Имам право да го напиша и реализирам това свое лично субективно неотменимо конституционно право. Апропо- осъзнавате ли какво точно Ви пиша в предходното изречение?:)

    Коментиран от #14

  • 12 HEAD

    25 31 Отговор
    ЮРИСТИ, КОНЕ, ГОСТИ И ТЕМ ПОДОБНИ, НЕ ЦВИЛЕТЕ И НЕ РЕВЕТЕ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО В ПРАЗНИ ПЛИКАЗКИ, А ПАДНЕТЕ НА КОЛЕНЕ И ПОИСКАЙТЕ ПРОШКА ОТ ЦАРЯ НА СВЕТА!

    Коментиран от #16

  • 13 Тая сцепи буталата.....

    26 24 Отговор

    До коментар #9 от "гост 2":

    Това ти ли си бе "ТО"? Ти си-ти си,друг такъв екземпляр едва ли ще се роди. Хааааа давай ТО-те рашаните чакат само твоето мнение хаааахаааааааааааааа
  • 14 Дано да нямаш наследници

    23 24 Отговор

    До коментар #11 от "гост 2":

    Ку ку....ку ку...
  • 15 гост 2

    26 32 Отговор

    До коментар #10 от "Реално":

    На Шипка е воювал МОЯТ пра-, пра- дядо, който е разказвал на синовете си, а моят прадядо- на мен, като малка, какви боеве е имало на Шипка и кой е удържал позициите. Изненада- НЕ СА руснаците, а БЪЛГАРСКИТЕ ОПЪЛЧЕНЦИ. БЪЛГАРИТЕ печелят стратегическата военна победа за руснаците на Шипка, и с това предопределят обрат във войната в полза на русия, а това, чужденецо, е факт, който твоята русия НЕ ПРИЗНАВА. Тя твърди, че през 1878г. СЪЗДАВА България, а не че ВЪЗСТАНОВЯВА българската държавност. Това твърдение е ЛЪЖА И НАГЛОСТ., защото когато е нямало ни русия, ни руснаци, в средата на 10 век от н.е. вече е имало българска ИМПЕРИЯ на три морета и формиран етнос “българи“.

    Коментиран от #24

  • 16 гост 2

    27 30 Отговор

    До коментар #12 от "HEAD":

    БЪЛГАРИТЕ НЕ ПАДАМЕ ПРЕД НИКОГО НА КОЛЕНЕ, чужденецо! ТИ СЕ ПОКЛОНИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, РУСКИ КРЕПОСТЕН РОБЕ! НЕКА ВАШ ПУТЛЕР ДА ИСКА ПРОШКА НА КОЛЕНЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЗА ГАВРАТА СИ С БЪЛГАРСКАТА ПИСМЕНОСТ!
  • 17 Калоян

    29 12 Отговор
    Няма Вова, няма . Обаче не ти е писано да и видиш края.
  • 18 Ловеца на поршета

    29 20 Отговор

    До коментар #3 от "Ярослав Станчев":

    Чичо кажи им на всички как руснака спечели на Нюрбургринг с една Газка 53 бе!
  • 19 Ярослав Станчев

    39 27 Отговор

    До коментар #7 от "гост 2":

    Колкото и да напишеш,както и да го извърташ,по адвокатски маниер,историческия факт е неоспорим.Върхът на Българската национално освободителна борба е Априлското въстание,което с кървавия си погром е довело до Руско-турската освободителна война.Дали е имало руски имперски интереси или не,не е важно.Важното е,че аз знам и детето ми ще знае,че рамо до рамо с българските опълченци на Шипка са проливали кръвта си и руските войни,дошли да издигнат България от турските пепелища.
    Ако този факт не ти харесва е твой проблем,не се опитвай да го правиш всеобщ.
    Аз уважавам Русия и руския народ,защото историята ни е свързана от столетия и никой не може да я изтрие.И не ми пречат измислените линкове,които споделяш.
    А дали Путин е тиран,терорист или звяр в нечовешки образ,както се опитваш да го изкараш не ме притеснява.Факт е,че той успя да изправи Русия на крака след елциновия разпад.Дали ти харесва или не пак е твой проблем.Путин защитава интересите на държавата и народа си,защото иска и защото може.Ако българсиките управници притежаваха половината от мъжеството,достойнството и силата на Путин,България нямаше да бъде най-бедната държава в ЕС и подлога за всякакви чужди интереси.

    Коментиран от #20, #23, #67, #78, #157

  • 20 гост 2

    23 24 Отговор

    До коментар #19 от "Ярослав Станчев":

    “...Публикувано във факти.бг: .Дали е имало руски имперски интереси или не,не е важно....“ Нима? И не е важно, че руските поданици- с изключение на баронеса Юлия Вревская- ЖЕНА, А НЕ МЪЖ- са заяитавали руските имперски интереси в тази война и целта им е установяване на руско държавно владение над проливите на Черно море- Босфора и Дарданелите и са загинали в името на това, а не за освобождението на българите? http://militera.lib.ru/research/multatuli/09.html
    Ако руската империя наистина искаше свобода за българите и организирането ни в собствена държава, която да е идентична с българското етническо землище, -т.е. с географските области, населени с над 90% българско етническо население, защо не ни “освободи“ през Кримската война, м? Защо наистина ПОДАРИ СВОБОДАТА на сърби, черногорци, босненци, румънци, НО НЕ И НА НАС- БЪЛГАРИТЕ? Защото това не отговаря на имперските й интереси, нали? Защото БЪЛГАРИТЕ сме били НАЙ- МНОГОБРОЙНИЯТ НАРОД НА БАЛКАНСКИЯ ПОЛУОСТРОВ и това би значело русия да възстанови една силна СЛАВЯНСКА държава на Балканския полуостров, която не би била зависима от русия и под руско влияние- за това!

    Коментиран от #28

  • 21 Валери Борисов

    24 24 Отговор
    Браво на Ярослав ! Абсолютно те подкрепям приятелю непознат ! Време е да се видим нас самите, без да плюем околните, които по една или друга причина са ни помагали !
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Име като гост

    29 24 Отговор

    До коментар #19 от "Ярослав Станчев":

    Колега,напразно се хабиш да обясняваш на такива като гостенката 2 или оня,дето ги хваща Поршетата на екрана,за какво става въпрос.Единият се държи като оли.....ен,а другата дето пра-пра-пра дядо ѝ разправял разни приказки спекулира с адвокатски к.....ски номера.За какво говорим?Няма смисъл да се хабиш,неблагодарността е ценност за тях.

    Коментиран от #30

  • 24 До гост2

    26 22 Отговор

    До коментар #15 от "гост 2":

    Гост 2 на всичко казано от теб против Русия мога да кажа само това, което Гаврил Хлътев(ако знаеш кой е) е казал гледайки горящото Панагюрище "В сърцето на тиранина отворих люта рана, а дядо Иван нека заповяда!" За справка този дядо Иван не е моят или твоят дядо, а Русия. Георги Бенковски е един от най- великите българи защото не е приказвал по седенки (разбирай форуми), а е отдал енергията и живота си за България.
  • 25 Sergiy

    20 35 Отговор
    Евала на гост 2! Обаче как московитски тролове реагират ;)). Въпрос: колко са от олгино и/или петербург са тука, това че с тези смешни +/- си е тяхна "работа" това е ясно ;))

    Коментиран от #27

  • 26 гост 2

    22 30 Отговор
    Фактите са си факти- българите имаме достатъчно основания за русофобията си. Русия е виновна за това българската държавност да не е възстановена върху 5те географски области на българското землище. Тя е причината да не се възстанови българската държавност и в 5тте географски области в Балканския полуостров, които са преимуществено населявани от българи. Тя е причината да се замълчи за факта, че българското опълчение печели стратегически битки на Шипка през рускотурската война, които обръщат хода на войната и де факто печелят победата на русия в тази война. В руската литература и до сега никой не пише за героизма на тези величави българи и никой не признава техният героизъм, както заслугите им за спечелването на войната. И до днес руснаците считат, че русия ни е ПОДАРИЛА свободата- едва ли не българите сме стояли със скръстени ръце и сме гледали отстрани как русия ни освобождава и ни подарява свободата. Така, че- каквото и да напишат руските тролове, не могат да променят нищо, докато не променят своето отношение към нас, българите и не признаят много исторически факти.
  • 27 Име като гост

    26 17 Отговор

    До коментар #25 от "Sergiy":

    Да живее Усрайна,неонацистка ........

    Коментиран от #29

  • 28 Невероятна логика

    27 14 Отговор

    До коментар #20 от "гост 2":

    Гост 2 как Русия да ни освободи след Кримската война като я губи?!?
  • 29 Sergiy

    16 29 Отговор

    До коментар #27 от "Име като гост":

    тролче,ето ти "храна" ;))
    Количество на московити които бяха на страната на фашисти:
    Реальные фашисты:
    1) Русская Освободительная Армия (РОА) -150 000;
    2) 29-я гренадерская дивизия СС „Рона“ (1-я русская)- 15 000;
    3) Казачий стан (Kosakenlager) – 24 000;
    4) 15- казачий кавалерийский корпус СС- 35 000;
    5) Дивизия „Руссланд“- 10 000;
    6) Русский охранный корпус – 17 000;
    7) 1-я русская национальная бригада СС „Дружина“ – 2 500;
    8) Хиви (Hilfswilliger) – 600 000;
    Има още, общо 1,2-1,5млн. московити!! Всички те имаха гилдии!
    Това са сухи цифри и факти, всеки може да провери, ако има желания.

    Коментиран от #49

  • 30 Ярослав Станчев

    34 19 Отговор

    До коментар #23 от "Име като гост":

    Знам,че е така,но някой трябва да ги коригира такива безродници.Защото "благодарение" на подобни мутанти от българските учебници лека полека изчезват дядо Вазов и нашето "Под игото",изчезват "Опълченците на Шипка","Жив е той жив е" и се появяват безпрецедентните простотии,че Левски бил най-обикновен терорист,смущаващ покоя на "човеколюбивата" Османска империя.Такива продажни животни се опитват да изтрият българската история и да я заменят с нещо "европейско" и "толерантно".Не могат да се заменят 500 години кървави български сълзи с никакви "европейски" и "толерантни" "ценности".Не могат да се заличат 500 години унищожение,мачкане и робство с никакви адвокатски или правни изгъзици,пък ако ще самият Чърчил да ги е писал.В калта трябва да са муцуните на такива изроди и да ядат "европейските" си л...а,а не да извращават българската история.

    Коментиран от #31, #34

  • 31 Име като гост

    26 17 Отговор

    До коментар #30 от "Ярослав Станчев":

    Такива евроантлатически ибрикчий,който се опитват да преиначат историята са доста.За тях има едно лекарство.Няма да споменавам какво е,трябва сами да се досетят.
  • 32 tost

    33 16 Отговор
    Е ми велик е Путин, 90 % от народа го одобрява :)
    Малко да поспамя и аз ,справка „Дойче Веле“

    „„„По 10 000 евро за всяко второ и следващо дете: този стимул накара все повече рускини да раждат дори на късна възраст.“““““
    „„„„Президентът Путин още преди години заяви, че главна задача на руската политика е да спре демографския спад. Той постоянно подчертава ценността на майчинството и на семейството, особено на многодетните семейства. Създадени бяха и финансови стимули. От няколко години насам държавата отпуска премии от по около 10 000 евро за всяко второ и следващо дете в семейството.““““

    Не е зле за една фалирала държава ;)
  • 33 onq s konq

    19 28 Отговор
    Абсурдно е русофобията да е вечна ...по простата причина,че НА СЕГАШНОТО ПУТИНОВО РЪКОВОДСТВО КОЕТО НЕ СПАЗВА СВЕТОВНИЯ РЕД НАЛОЖЕН ОТ БЕЛИЯ СВЯТ/РАЗБИРАЙ ЗАПАДА/ ...СА МУ ПРЕБРОЕНИ ДНИТЕ!А че Русия бере ФИНАНСОВА ДУША-2 мнения няма и безспорно доказателство за това е точно БЕЗПАМЕТНОТО Й ВЪОРЪЖАВАНЕ...макар и милиардите да са 70 срещу 650 САМО НА САЩ!А защо се въоръжава ли?Не за да напада или да се отбранява Русия-ЕДИНСТВЕНО ЗА ДА СЪЗДАВА РАБОТНИ МЕСТА ОТ НИЩОТО НА НАСЕЛЕНИЕТО СИ...МАКАР И В ОРЪЖЕЙНОТО ПР-ВО!Верно че успява да продаде оръжия "средно качество" тук-таме по света,но...КЪДЕ Е АМЕРИКА СЪС СТОТИЦИТЕ МИЛИАРДИ ДОЛАРИ БАЛАНС САМО ОТ ЕДНА БЛИЗКОИЗТОЧНА ДЪРЖАВА,КЪДЕ Е РУСИЯ чиято икономика КОЛАБИРА и печалбите де стигат дори и за забавени с година заплати!И така -СБОГОМ ТОВАРИЩ ПУТИН,и да си харчиш милиардите със здраве...ако доживееш подобен момент!

    Коментиран от #35

  • 34 гост 2

    16 26 Отговор

    До коментар #30 от "Ярослав Станчев":

    “...Публикувано във факти.бг: ,но някой трябва да ги коригира такива безродници...“ Доживях руски олгински трол да ме нарича “безродница“-хахахаха:):):) Ето каква е твоята порода-
    1. https://thequestion.ru/questions/117246/kto-takie-olginskie-trolli
    2. http://www.spr.ru/novosti/2017-02/olginskie-trolli-opyat-podali-v-sud-na-svoyu-fabriku.html
    Коментарите на доста чужденци, като и твоите под тази статия, са идентични с описанието на олгинските тролове от първия линк.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 ТТТ

    19 35 Отговор
    Тук една жена ви разцепи, тролове руски. Малко книжки сте чели и няма смисъл да ви се доказва нищо, защото целта на вашето присъствие във форуми/сайтове е не да комуникирате, а да се "изсерете" на всичко БЪЛГАРСКО. И нямате моралното право да споменавате нито Вазов, нито Ботев, нито Левски, защото наистина сте 3-4 човека, които пишете под различни никове и за пари, и със сигурност не сте никакви българи. А на тези от вас, които имат българско гражданство по паспорт, мога да кажа само - СРАМУВАМ се от такива като вас.. вие обичате повече едно ботоксирано джудже, отколкото своя народ, своята родина. Наистина сте овце, а писаниците ви са едно отчаяно блеяне, нищо повече. Къде бяхте, "родолюбци" нещастни, когато дядо Путьо омърси българската азбука на най-светлият наш празник?

    Коментиран от #38, #41

  • 37 Българин

    18 26 Отговор
    Шизата пак ги хвана ушанките :D пак почнаха от 3 компа да пишат 300 коментара и да се подкрепят и съгласяват един с друг. Идите нааахххх товарищи :D
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 onq s konq

    16 26 Отговор

    До коментар #35 от "Име като гост":

    Тенкю пийпъл,тенку...че си се научил да четеш,че и да имаш мнение по прочетеното!Нормално е да не осъзнаваш напълно текста,но с течение на време...По принцип в началото винаги е така!
  • 40 ТТТ

    19 26 Отговор

    До коментар #38 от "Име като гост":

    Лееееко-лееекичко да не ти прилошее и да вземе да ти стане нещо, че после кой ще пише половината от коментарите и кой ще натиска минусчетата :))))))) И вземи ми обясни от какво точно е пропаднала България? По времето на комунизма си живял добре ли, дядо? Всички..и умни, и прости, и работни, и мързеливи, сте имали заплата от 110лв и всяка година сте ходили на море? За това ли ревеш толкова? Или че съседа ти Пеньо сега кара джип, а ти още го буташ москвича да запали всяка сутрин? Тежко е на такива като теб, разбирам.. тежко е, щото като си свикнал да си роб, е сложно да живееш в ново време. Тежко е, защото вече трябва да докажеш, че можеш нещо, преди да получиш :(

    Коментиран от #44

  • 41 гост 2

    16 25 Отговор

    До коментар #36 от "ТТТ":

    Уважаема г-це/ г-жо, приемете моите искрени адмирации за Вашия коментар. Българките винаги сме съумявали да защитим българското , което носим в сърцата и душите си. Идва време, когато трябва да воюваме с думи за отстояване на българската си идентичност, българското самосъзнание, българската култура, история и цивилизация. Видно е, че тази отговорност пада на нашите женски рамене и за мен е чест да срещна още една българка в този форум, която отстоява и защитава България и българите.
  • 42 Русофил

    31 17 Отговор
    Вече виждам коментарите на гост 2 в няколко статии и все плюе и плюе против Русия. Ако Русия е наш враг то кой ни е приятел? Америка? А може би Турция? Няма ли да се засрамите вече? Проповядвате евроатлантическата педерастия и се правите на велики, но фактите показват как България е на последно място в Европа. Нищо не ни е на ниво - нито здравеопазване, нито образование и т.н. Младите хора си тръгват от България, за да робуват на чужденците... Че то и тука им робуваме, ала за по-малко пари... И относно Крим и Русия - самите кримски граждани си гласуваха присъединяването към Русия! Преврата в Украйна е очевидно действие на САЩ, целящо отслабването на Русия и разединението между славянските братски народи. И не, аз НЕ съм трол на никого, но Вие със сигурност сте, считайки вашата омраза към нашата освободителка! Не забравяйте, че без Русия днес България въобще нямаше да съществува на картата на Европа и света. Нито Америка, нито която и да било западноевропейска държава щеше да се нагърби да ни освобождава от турските изверги вилняли по нашите земи 5 столетия! Напротив! Те дори да се били в най-добри и приятелски отношения! Без Руско-турската освободителна война целяща свобода за балканските християни вие щяхте да носите фесовете, чалмите и потурите и да се дупите в джамията на алаха... И нямаше да имате избор защото или го правите или ви колят! И не си мислете, че вашите "приятели" от САЩ или западно Европа щяха да ви спасят - те търсят само и единствено соб

    Коментиран от #45, #47

  • 43 гост 2

    15 26 Отговор

    До коментар #38 от "Име като гост":

    Руски троле, тази жена е БЪЛГАРКА, а не руски олгински трол като теб! СПАЗВАЙ БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО, ЗАЩОТО ТОЗИ ФОРУМ СЕ ПРИЕМА ЗА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВНА ТЕРИТОРИЯ И Е ПОД ЮРИСДИКЦИЯТА НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА, А НЕ НА РУСИЯ и за това за теб- ЧУЖДЕНЕЦА, е задължително изпълнението на българските закони, а именно: http://lex.bg/laws/ldoc/2134455296
    ЗАКОН ЗА ЧУЖДЕНЦИТЕ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ доп. ДВ. бр.103 от 27 Декември 2016г. Чл. 4. Чужденците, които пребивават в Република България, СА ДЛЪЖНИ да спазват законите и установения правов ред, да са лоялни към българската държава И ДА НЕ УРОНВАТ ПРЕСТИЖА И ДОСТОЙНСТВОТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

    Коментиран от #46

  • 44 Име като гост

    19 16 Отговор

    До коментар #40 от "ТТТ":

    Виж сега фактор "Дразнител",не съм ти дядо.Няма да падам на нивото ти,за да ти обяснявам.Ти си умен,ти живееш в развита пазарна икономика,караш може би Бентли и си преуспял?Радвам се за теб.Бих ти написал някой неща,но знаеш ли?Няма смисъл,защото ще бъдат леко корегирани,обаче ти си умен "младеж" и ще се сетиш

    Коментиран от #48

  • 45 БЪЛГАРИН

    17 24 Отговор

    До коментар #42 от "Русофил":

    Абе вие това да не го копи-пействате отнякъде, като зомбита сте :D Каква освободителка е рашката ве? Вземи чети книжки и не се излагай. Колко тона злато сме платили за въпросното освобождение? Нали са братя що взимат пари? Или като са братя защо дори не могат да признаят от къде им идва азбуката? Или тва не е важно?

    Коментиран от #64

  • 46 Име като гост

    22 18 Отговор

    До коментар #43 от "гост 2":

    Госпожо,юрист,моля ви за редовно и навремнно приемане на медикаменти установяващи умствена стабилност!
  • 47 гост 2

    13 22 Отговор

    До коментар #42 от "Русофил":

    “...Публикувано във факти.бг: Преврата в Украйна е очевидно действие на САЩ, целящо отслабването на Русия и разединението между славянските братски народи...“ Нима?:) До тук съм намерила ДЕСЕТ международни договора, по които русия е страна, и които русия цинично НАРУШИ, като осъществи руска окупация и руска анексия на Крим и Донбас- суверенни украински държавни територии. Освен това- русия наруши конституцията на Украйна. Освен това- русия наруши чл.2 ал.4 от Устава на ООН, русия наруши и военни договори, които е подписала- с Украйна и с НАТО. Русия грубо наруши международното публично право. За тези си незаконосъобразни действия, които съставляват престъпления срещу мира и човечеството, русия е съдена в Международния наказателен съд - за етноцид/ форма на геноцид/ , в окупираната от нея Украйна. На какво ниво искате да спорим по тези въпроси- на ниво олгински тролове или на юридическо ниво?
  • 48 ТТТ

    15 24 Отговор

    До коментар #44 от "Име като гост":

    Емииии не, дядо си, съдейки по нещата и събитията, по които плачеш. И като му тегля сметките, то да.. дядо си :) При това нереализиран такъв, видимо с малко възможности, с малко умствен потенциал да се докаже по друг начин, и сега страдаш и целуваш краката на разни ботоксирани джуджета по форумите...Освен всичко останало и си от мрънкащите дядовци, на които все някой им е виновен (че не карат бентли, примерно). И когато не можеш да обориш някой с думи, минаваш на някакви лични обиди и мъжки истерии :)

    Коментиран от #53

  • 49 Апропо

    19 11 Отговор

    До коментар #29 от "Sergiy":

    Г-не , някак пропуснахте 14 гренадирска СС дивизия / украинска / . Що се отнася до 29 СС дивизия , тя е наричана " Камински" , по името на командира си . Баща му е поляк , майка му германка т.е типичен руснак . Създадена е 1944 г. , като е обединила много от написаните от Вас формирования . Просъществувала е няколко месеца . Пък цифрите цитирани от Вас ... в тях има много въображение .
    Искам да кажа на Вас , Госпожата , ТТТ, "Българин " и др. , че не всеки който не споделя вашето мнение е "трол" . Той просто не споделя вашето мнение и има друга ценостна система .
    И не лансирайте безумия и чисти измислици .
    Пък и самият Вие явно ще бъдете зает , ще тръгвате с пастора Турчинов за Москва . Сигурен съм , че там ще ви чакат и посрешнат подобаващо . Приятен път !

    Коментиран от #50, #52, #55

  • 50 Българин

    13 22 Отговор

    До коментар #49 от "Апропо":

    И как ще коментирате тогава изказването на путин за азбуката ни? Или няма нищо, от нас да мине?

    Коментиран от #51

  • 51 NSA

    24 14 Отговор

    До коментар #50 от "Българин":

    Македонската земя не е ли българска бе умнико?
  • 52 Sergiy

    13 20 Отговор

    До коментар #49 от "Апропо":

    добре, всичко "измислици", нека да направим така (най-скептични те цифри):"На территориях, оккупированных Третьим рейхом и его союзниками, оказалось около 70 миллионов советских граждан[3]. В частях Вермахта с 1940 по 1945 гг. служило до 1,5 миллиона граждан СССР[2] (только в одном 1944 году до 1-го миллиона[3]:20), ещё около 3-х миллионов находилось в Третьем рейхе на принудительных работах[3]:20."
    P.S. Според вас московитски тролове, нито един от "1,5млн." (белоруси, грузини, литовци, украинци, латвийци, арменци, АМА НЕ МОСКОВИТИ ;)), не беше московит, така ще спиш спокойно и ще имаш своите дървени за денска. Смешни и жалки сте, той не беше "руснак", онези не бяха под комнадване на фашисти, БЛА_БЛА_БЛА, абе всички московити бяха "бели и пушисти", нали това пиши в методички ви от путьо :))

    Коментиран от #62

  • 53 Име като гост

    17 13 Отговор

    До коментар #48 от "ТТТ":

    ХА,ха,Дразнительо,мисли си и драскай каквото искаш.Повярвай,не съм дядо.Мога да те оборя с много думи и може би дори дийствия???:-()
  • 54 Сандо

    26 13 Отговор
    Първо дето ти обвиняваш хората, че им били плащали...
    Аз незнам и ако има начин включете ме и мене за няколко копейки да пиша.
    Второ- колкото и злато да е платила България на Русия за да я освободи... Никое злато не е толкова скъпо колкото свободата, скапани боклуци.
    Защо не плюете щатите и англичаните, за дето изравниха София със земята, хайде цитирай някой закон хетеросексуална.Плюйте всички наред бе, всеки който е заставал срещу интересите на България, плюйте на тях. Кълнете ги ако щете, но по заслуги. А тя само цитира Крим, домбас, точка 5, алинея 3.
    Могат, вземат си, вземай и ти или се пукни от яд. И ако има 100 човека, който четът 95 не те харесват!
  • 55 гост 2

    13 22 Отговор

    До коментар #49 от "Апропо":

    “...Публикувано във факти.бг: Искам да кажа на Вас , Госпожата , ТТТ, "Българин " и др. , че не всеки който не споделя вашето мнение е "трол"..“...както и не всеки коментатор, който пък не споделя Вашето мнение е , “болен от омраза и злоба“, “ Деса-стоян-то“. “соросоид“, “американофил“, “козяшки трол“ , “член на нпо“, “олигофрени“ и т.н. Отнасяйте се с уважение към мнението, което не кореспондира с Вашето и ще получите насрещно реципрочно отношение. Защо не прочетете малко по-добре коментари № 5, 6, 8, 10,13, 14, 22, 23, 30? Дали те изразяват уважение към чуждото мнение , което не съвпада с тяхното? При това- не са били обидени от мен по никакъв начин.

    Коментиран от #56, #57, #77

  • 56 По стар

    26 14 Отговор

    До коментар #55 от "гост 2":

    Ти си откровенно ненормална жена, нагнетяваща напрежение. Това твоето е престъпно.

    Коментиран от #58, #59

  • 57 NSA

    21 14 Отговор

    До коментар #55 от "гост 2":

    В офиса на БХК явно работите денонощно.
    Айде стига влизахте от инкогнито режима на хрома да си цъкате плюсчета, да не почна аз да ви цъкам минусчета.
    Не можеш да докажеш че не е влизано от инкогнито да ти цъкат плюсчета така че не ми се обяснявай.
  • 58 гост 2

    11 22 Отговор

    До коментар #56 от "По стар":

    “...Публикувано във факти.бг: Това твоето е престъпно...“ В русия- да, биха ме осъдили за призиви към сепаратизъм на основание чл.280 ал.1 от ук рф, тъй като в русия самото споменаване под каквато и да е било форма, че Крим е украинска суверенна държавна територия, е обявено за престъплението “призиви към сепаратизъм“:)
    http://www.consultant.ru/document/cons_doc_LAW_10699/8b38952a3e743c7996551cbfe4b32d4d336a35ad/
    Но аз съм българска гражданка и за мен важи българския НК, в който не съществува описано престъплението, което ти си въобразяваш, че аз съм извършила:) Няма нищо престъпно в това един адвокат да напише професионалното си мнение за руската агресия в Украйна и същия адвокат в качеството си на българска гражданка да публикува гражданската си позиция за генезиса на собственото си отношение към русия заради руските гаври с българските култура, писменост и народ.

    Коментиран от #61

  • 59 гост 2

    10 21 Отговор

    До коментар #56 от "По стар":

    “...Публикувано във факти.бг: Ти си откровенно ненормална жена...“
    НК Чл. 146. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. - ДВ, бр. 21 от 2000 г.) Който каже или извърши нещо унизително за честта или достойнството на другиго в негово присъствие, се наказва за обида с глоба от хиляда до три хиляди лева. В този случай съдът може да наложи и наказание обществено порицание.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Тъпото

    18 11 Отговор

    До коментар #58 от "гост 2":

    Адвокатке, утре не си ли на работа? Аде легай. Или си някой хайлязин, цел ден спи, цела нощ плюващ бухал.

    Коментиран от #63

  • 62 Апропо

    15 9 Отговор

    До коментар #52 от "Sergiy":

    Слушайте , мога да сменя тона , но не си заслужава . Някак пропуснахте коментар за 14 СС дивизия .
    Разбирам , за Вашата ценостна система всичко е свързано с пари , долари , гривни , рубли . Просто опитайте се да разберете , че не всички хора са като Вас.
    Само си представете ако някой руснак , Лавров например , беше казал , че ще превзема Киев . Какъв вой щеше да се нададе . Ако Вие мразите някого , не използвайте форума за да го налагате .
    Представете си , някой канадски или мексикански политик да се беше " пошегувал " , че ще превзема Вашингтон . Дали щеше да изкара вечерта ?

    Коментиран от #68

  • 63 гост 2

    10 22 Отговор

    До коментар #61 от "Тъпото":

    “...Публикувано във факти.бг: Адвокатке, утре не си ли на работа?..“
    Закон за адвокатурата Чл. 2. (1) Упражняването на адвокатската професия е дейност, предвидена в Конституцията, за правно съдействие и защита на свободите, правата и законните интереси на физическите и юридическите лица. Тя се осъществява в съответствие с принципите на независимост, изключителност, САМОУПРАВЛЕНИЕ И САМОИЗДРЪЖКА

    Коментиран от #66, #72

  • 64 Русофил

    22 13 Отговор

    До коментар #45 от "БЪЛГАРИН":

    Засрами се, без Русия щеше да наричаш себе си турчин, а не българин. Народът право е казал: "брата си е брат, ама сиренето си е за пари". Никой не ни е длъжен да ни освобождава от османското робство. Защо днешните ни "приятели" от САЩ и Европа не наложиха санкции на османците за геноцида над балканските християни? Или какво им дреме, те нали са си добре, нямат изгода и няма да спечелят от това да ни освобождават и печелят враг в лицето на османската империя. Въпреки журналистическите материали Европа била "потресена" и дотук. Те са си дружки с турците, особено добрата стара Англия. Относно златото което сме им дали, ами заслужават заради жертвите които губят по време на руско-турската освободителна война целяща свобода за България! Питал ли си се колко бащи и майки губят децата си, колко жени губят мъжете си, колко деца губят бащите си? А къде ни е златото сега? Като сме втори в Европа по добив на злото, а? Американски и Канадски компании ни ограбват плащайки нищожните 2% данък на държавата ни. Ами то затова богатите ще богатеят, а бедните - обедняват. Или за тях може, понеже сме с промити мозъци от анти руската пропаганда те са нашите най-добри "приятели". Ами какво да американските военни бази в България, за които САЩ не плаща нищо на нашата държава? Никой не е казал, че трябва да обичаме Русия, ама такава омраза е просто немислима. Преди време бях заблуден от същата про американска и анти руска пропаганда, но сега се осъзнах и знам, че България я очакв
  • 65 Хохи

    18 12 Отговор
    Мале, малеееее колко прости българчета, боготворящи аМЕрика. Я си пуснете малко чалга, облечете си новият анцунг адидас, голфа и некаде да се УВЕТРИТЕ.
    Мале колко сте ИЗМРЪЗНАЛИ ако знаете.

    Коментиран от #69

  • 66 Тъпото

    17 12 Отговор

    До коментар #63 от "гост 2":

    Явно и клиентите ти са нощни птици, а съд нощен има ли? :) Луда жена си ти....
  • 67 Русофил

    18 12 Отговор

    До коментар #19 от "Ярослав Станчев":

    Страхотен коментар г-н Станчев, много се зарадвах да видя един трезвомислещ човек, който постави факти на масата. Народа е казал "когато фактите говорят даже и боговете мълчат". А тези които са ви дали минусите са анти българи! Срам за тях!
  • 68 Sergiy

    13 17 Отговор

    До коментар #62 от "Апропо":

    спри с тези "вие", "ценности ситеми" и т.н. Винаги си използвал други думи, тука пак станал "вежлив", не съм пропуснал нищо, какво да кажа на един трол като теб, защо ли? Ами не помниш своите изказване, лошо, трябва да помниш, ама как да помниш ги всички,имаш много "работа", аз помня, защото не ги пиша 24/7. Сега пак с това "вие", остви това за своите началници в московия. P.S. погледни коментари, кой, кога и как ги праща! "не всички" , разбира се че не, ама 80% (ти си едни от тях) СА ТРОЛОВЕ МОСКОВИТСКИ и ВСИЧКИ ГО ЗНАЯТ, които 24/7, "работят". Това е от мен, г-н "вежлив-днеска" ;))
  • 69 TTT

    17 21 Отговор

    До коментар #65 от "Хохи":

    Нито един от откритите русофоби, между които съм и аз, не са споменали "Америка", нито са казали, че обичат Америка. Ние обичаме БЪЛГАРИЯ. Затова пък, вие се осирате като прочетете нещо за русия и путьо. Между другото, чалгата не е американска музика, нали се сещаш. Какво ще си облечем, остави ние да решим. Какви коли караме, също не е твой проблем. Важното е , че ти караш лада, че пишеш от някакъв руски компютър (да си представим, че има такъв); ползваш руска операционна система, а не някакъв х-американски такъв; че звъниш от домашен телефон, руско производство и чакаш търпеливо руснаците да произведат руски мобилен..Абе какво се занимавай, слагай ушанките, че явно твоя мозък е измръзнал :))))))

    Коментиран от #76

  • 70 Кики

    9 15 Отговор
    Путин каза неща, които ние отдавна се опитваме да обясним на някои колеги във форума.
  • 71 гост

    12 16 Отговор
    не се ядосвайте хора, винаги е имало русофобски настроения в България. Каква обаче е реалността най-добре описва Цар Борис ІІІ в разговор с Хитлер - "Ако изпратя българска войска на Източния фронт, то тя ще премине при руснаците заедно с духовата музика!". И който си мисли, че може да стане нещо различно, значи е на силни наркотици, облъчен трол или с IQ не повече от 80

    Коментиран от #81, #82

  • 72 Амлет

    13 15 Отговор

    До коментар #63 от "гост 2":

    Има нещо гнило в коментарите на''гост2",прекалено много
    борба,висене пред компа и ярост в защита.Никой не полага
    толкова много усилия да защити тезата си освен ако няма
    материален интерес, т.е.-трол.

    Коментиран от #75, #83, #86

  • 73 кики

    11 14 Отговор
    не се обаждайте от коневръза ,русофилите са българомразци!
  • 74 Kcaniba

    7 11 Отговор
    Тодор Живков
    До 9 Септември 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!"
  • 75 Кики

    7 15 Отговор

    До коментар #72 от "Амлет":

    Мисля, че си съвършено прав! Още след първите няколко коментара породих съмнение. Не възнамерявам да пиша и отговарям повече на ГОСТ 2 по никоя тема.
  • 76 Ахил

    15 11 Отговор

    До коментар #69 от "TTT":

    Много са болни ушанките...
  • 77 Ахил

    11 15 Отговор

    До коментар #55 от "гост 2":

    Само думите, с които се изразяваш те разкриват...многи си лесен трол
  • 78 Ахил

    16 14 Отговор

    До коментар #19 от "Ярослав Станчев":

    Чичо, мислех те за по-умен...явно прекарваш много време 24 на ЛЬО МАН....от турско под руско робство, това е истината бе руски подлоги...
  • 79 Иво

    15 14 Отговор
    Ама вярно, има ли наивници, които да вярват , че сме освободени от Русия за черните ни очи? То или са наивници, или са на хранилка. Кой праща жива сила да воюва срещу нищо? От както я има България като съвременна държава, винаги е била обект първо на руски, царски интереси, после на съветски такива. И в двата случая резултатът не е добър за България. Не казвам, че трябва да се кланяме на краварите, но да го правим и за Русия е престъпление...
  • 80 БЪЛГАРИН

    16 16 Отговор
    Руски подметки, от сутринта сте се нацвъкали като мали пилета в на путлер темата. Къде сте да коментирате тук, в тази тема, на един от най-големите БЪЛГАРИ. https://fakti.bg/bulgaria/240555-2-uni-1876-g-hristo-botev Седнали да реват за бай Тошо, за путлер. Продажници за 2 копейки пишещи под различни имена и натискащи плюсчета и минусчета като за последно.
  • 81 гост 2

    12 10 Отговор

    До коментар #71 от "гост":

    “...Публикувано във факти.бг: Каква обаче е реалността най-добре описва Цар Борис ІІІ в разговор с Хитлер - "Ако изпратя българска войска на Източния фронт, то тя ще премине при руснаците заедно с духовата музика!"...“ Реалността има и други измерения- “...На 4.09.1916г. руски кавалерийски разезди се появяват пред фронта на Конната дивизия. Сред тях са и легендарните и считани за непобедими донски казаци, въоръжени с дългите си пики. Българските кавалеристи обаче намират противодействие срещу тях. В употреба влизат карабините, които носят....На 19.12.1916г. се води още един знаменит бой на частите на Конната дивизия при Сатул Ноу. Тук срещу българите се изправя т. нар. ,,дива ‘’ дивизия, която дотогава е считана за непобедима. Тя използва атака , наречена ,,казашка лава’’. При нея ескадроните като същинска лава светкавично се нахвърлят с нечовешка ярост против българските позиции. В откритото поле малобройните български части , без да трепнат , ги громят с пушечен, картечен и артилерийски обстрел. Шепата българи устояват на руската ‘’лава’’.
    Руснаците оставят по бойното поле край Сатул Ноу стотици убити хора и коне.
    Българите помагат на ранените руски войници, които обясняват, че са атакували, за да поднесат подарък за именния ден на руския император Николай II. Конните полкове от 10-та Донска казашка бригада са искали след толкова поражения на руската кавалерия в Добруджа да си отмъстят и да спечелят поне една победа. Но ги застига още едно поражение
  • 82 гост 2

    15 9 Отговор

    До коментар #71 от "гост":

    http://www.sitebulgarizaedno.com/index.php?option=com_content&view=article&id=535:-1916-1917 В този линк може да се видят пленено руско бойно знаме в боевете за освобождението на Добруджа през 1916г. Фотоархив на МО.; портретът на генерал Иван Колев - добруджанският герой; първата българска подводница ,,Подводник 18"; плененият руски Андреевски флаг; разрушени жилищни сгради на Варна при руската бомбардировка през 1915г.; "руски брониран автомобил Остин 2-ра серия с име “Скобелев”, пленен в бой на 17.XI.1916г., с руски офицер от екипажа му (вероятно командирът на бронеавтомобила) и български офицер-техник, както и може да се прочете библиографията, въз основа на която е написана статията. Та- какво за това за кого ще се бият българите, ако руснаците навлязат в българските земи- за руснаците или за собствената си държава? :)

    Коментиран от #84

  • 83 гост 2

    13 13 Отговор

    До коментар #72 от "Амлет":

    “...Публикувано във факти.бг: .Никой не полага
    толкова много усилия да защити тезата си освен ако...“ не е етническа българка, коятои твоят терористи путлер обиди в качеството й на българска гражданка, като засегна НАЙ-СВЕТИТЕ ЧУВСТВА у всяка българка/ българин- любовта ни към българската култура, писменост и история, българското ни самосъзнание, съзнанието ни, че “и ний сме дали нещо на света“! Докато не срина с факти, документи, автентични международни договори лъжите на путлер, НЯМА да се спра! Няма да допусна едни руснак да ранява в сърцето 5.5 милиона българи! Отмъщението ми е жестоко, но си струва, защото е срамно да бъдеш руснак- тук ясно се казва защо- https://www.youtube.com/watch?v=PLG1-FaVyWE
  • 84 Ловеца на поршета

    16 15 Отговор

    До коментар #82 от "гост 2":

    Ти хубаво им даваш този линк на зажаднелите за руски ласки ама те пак нищо няма да разберат, защото отдавна са им промити мозъците. Готови са за шише евтина водка да предадат и родината си и историята си.
  • 85 Kcaniba

    10 12 Отговор
    Джон Кери
    Държавният секретар на САЩ Джон Кери коментира ситуацията в Сирия.
    Русия търси военна победа в Сирия върху трупове и бомбардирани болници"
  • 86 гост 2

    15 14 Отговор

    До коментар #72 от "Амлет":

    Украйна е шест пути по-голяма по територия държава от България, със седем пъти по- голям брой на населението от една България. Руският хитлер- путлер- не се замисли да посегне на нея, а какво остава за малка България! Ако не беше членството на България в НАТО, ако не ни пазеше чл.5 от Северноатлантическия договор, до сега путлер щеше да анексира цялото българско Черноморие под предлога, че това били...изконно руски територии и че България нарушавала правата на руските граждани в нея, като не обявява руският език за втори официален език в България. Кримският сценарий щеше да ни се стори песен...И това би могло да се случи не само на нашата България, а и на всяка държава в Европа- справка- руският подготвян преврат в Черна гора, руските заплахи за Швеция и т.н. Русия много държи всяка европейска държава да е военно беззащитна пре руската армия, за това се противопоставя яростно пред членството на европейските държави в НАТО.

    Коментиран от #87

  • 87 Андре

    13 13 Отговор

    До коментар #86 от "гост 2":

    Много вярно. Толкова е ясно...но не можеш да покажеш Слънцето на хора живеещи в мъгла...

    Коментиран от #88

  • 88 гост 2

    14 14 Отговор

    До коментар #87 от "Андре":

    Целта на руските тролове и на руската психологическа война в България е изтръгването на българското самосъзнание на българите и изкуственото и насилственото му заменяне с руско самосъзнание, премахване на всички факти и доказателства, че българите сме древен народ, със своя цивилизационна култура, древна история и принос в европейското и световното културно и историческо наследство, и създаване на убеждение у всички българи, че сме малък нищожен народ, който не си струва да има собствена държава със своя държавна територия. Руските кибервойници/ троловете/ се целят в самите ни сърца, защото най- лесно се премахва българското самосъзнание, когато се внушава, че българите сме недостоен народ, който няма право на собствена държавност, за това , видите ли, е по-добре да се считаме за руснаци... А ето истината за “културата“ на руската държавност -
    https://www.youtube.com/watch?v=bgdTBe4RUyQ Вие представяте ли си за каква низост става въпрос? Цели психологически институти в русия участват в тазои психологическа война срещу самосъзнанието на гражданите на онези държави, които русия е приела за вражески натовски държави!

    Коментиран от #89, #93

  • 89 дечко

    12 14 Отговор

    До коментар #88 от "гост 2":

    Лелче много си изтрещяла шЪ зн'айш!

    Коментиран от #90

  • 90 Българин

    14 13 Отговор

    До коментар #89 от "дечко":

    Тих те искам, руснако! Ходи да пишеш на вашите жени в твоята страна!
  • 91 гост 2

    14 10 Отговор
    Русские княжества в составе Золотой Орды (России)
    https://www.e-reading.club/bookreader.php/1033008/Tyundeshev__Haramoos__G._-_Velikiy_han_Batyy_-_osnovatel_Rossiyskoy_gosudarstvennosti.html
    Великий хан Батый – основатель Российской государственности
    Честно казано- това изобщо не би ме интересувало, ако руските тролове не се опитваха да ни целят в сърцата и да се опитват да ни убедят, че България била нищожна държава,бедна, смотана, корумпирана и т.н. и не си струвало да съществува самостоятелно- като държавата на българите и за това трябвало да бъде “прибавена“ като субект на руската федерация. ДОКАТО СЪМ ЖИВА, ще се противопоставям с факти, документи и договори на тези внушения! Тук се засяга основата на българската държавност и се цели замяната й с една чужда държавност, която НЕ Е българска и Е мюсюлманска!

    Коментиран от #94, #97

  • 92 кики

    15 8 Отговор
    Публ. във в. „Знаме”, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51

    “Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии. Тя отне земите на колонистите, подложи ни със сичката своя неясна строгост и подлост под законът на „общата повинност” и, когато ние пожелахме да оставим пепелищата на ногайските татаре, които трудолюбивата българска ръка преобърна на рай, и да са върнем в своето старо отечество, испроводи няколко черни български души за да ни отвърнат от това намерение.

    Но това, което не можиха да направат устата на продадените блюдолизци, направиха казаците със своите сулици и камшици и с копитата на своите коне, направи правителството със своите темници, със своят Сибир и със своите 25 по гърбът. Вие няма да повярвате, ако ви кажа, че в едно село казаците извързаха сичките старци, мъже и ергене и, като ги испроводиха „куда Макар телят не голял”, не оставиха не една жена необезчестена, ни една мома неразвалена и ни едно дете неизнасиловано. Тие испокрадоха имането и покъщнината на селяните, испоклаха им птиците и добитакът и сичкото това премина ненаказано от страната на правителството. На мяста даже и кръв са пролея!
  • 93 Андре

    9 8 Отговор

    До коментар #88 от "гост 2":

    Жалко но факт...а защо някой ще ни освобождава просто ей така 😂😂😂 Всичко се прави за сметка на друго. Меко казано, мечешка услуга...Имам приятел от Молдова...не искам и да подхващам въпроса за какво иде реч там...

    Коментиран от #95

  • 94 Kana

    11 15 Отговор

    До коментар #91 от "гост 2":

    ВЕДНАГА ЩОМ ВИДИТЕ КОМЕНТАРИТЕ НА ГОСТ 2, ЦЪКАЙТЕ ЯКО МИНУСИТЕ, НЯМА СМИСЪЛ ДА ГУБИТЕ ВРЕМЕТО СИ, ДА ГИ ЧЕТЕТЕ!!! ТЕЗИ БЕЗПОЧВЕНИ НАСАЖДЕНИЯ!!! ТОВА Е МОЯ СЪВЕТ. АЗ ТАКА ПРАВЯ!!!

    Коментиран от #96, #98, #99, #101, #111

  • 95 гост 2

    13 10 Отговор

    До коментар #93 от "Андре":

    То няма държава, която да не е пропищяла от наглостта на руските държавни тролове. Ето доказателства, че тази психологическа руска война е на ниво одкб- т.е. на ниво руското НАТО-
    1. http://www.odkb-csto.org/news/detail.php?ELEMENT_ID=3499&SECTION_ID=91
    2. https://www.niissu.ru/2013-05-27-12-50-49/novosti-pressy/91-psixologicheskaya-voina-boitsov-ksor.html “...Целую неделю в ходе учений «Взаимодействие-2014» отрабатывались практические вопросы по ведению психологической борьбы, информационного противоборства...“
    3. http://vpoanalytics.com/2014/10/08/kruglyj-stol-odkb-informacionnaya-vojna-segodnya-i-zavtra/ “...8 октября в Секретариате ОДКБ состоялся круглый стол на тему: «Информационная война: сегодня и завтра». Организаторами мероприятия выступили Аналитическая Ассоциация ОДКБ и Университетская Лига ОДКБ....“
    4. http://lib.ru/SECURITY/kvn/corner.txt_with-big-pictures.html
    5. http://dic.academic.ru/dic.nsf/business/17577
    Както става ясно, води се ясна война срещу всеки, който не признава русия за своя родина, няма руско самосъзнание и е гражданин на държава, различна от русия и която държава стои на пътя на руските газопроводи...
  • 96 гост 2

    11 9 Отговор

    До коментар #94 от "Kana":

    Дори ЕДИН българин с българско самосъзнание да прочете линковете, които публикувам, за мен е добре- НЯМА да заблудите този българин/ българка, НЯМА да му промиете съзнанието, НЯМА да изкорените българското от него и да вложите на негово място руско самосъзнание, НЯМА да го научите да мрази собствената си държава България, НЯМА да му внушавате, че не си струва да съществува държавата на българите- България, а това за мен като български юрист и адвокат е достатъчно! Капка по капка вир прави! Този българин ЩЕ СИ СПОМНИ, че неговите деди са защитавали БЪЛГАРИЯ, а не русия; че е българин, а не руснак, че въпреки, че сме малка държава и малък народ, българите сме във вътъка на европейската цивилизация и имаме достатъчно поводи да желаем да продължи да съществува наша собствена държава.

    Коментиран от #100

  • 97 просД

    9 12 Отговор

    До коментар #91 от "гост 2":

    Много си начетен/а, брейййй?! Ама я ги зае.и руснаците и дай нещо от по-новата история на България. Нещо свързано с разпада след 89, с унищожаването на селското стопанство, икономиката, енергетиката, здравеопазването, образованието, държавността и т.н. С ползите и вредите от членството в ЕС и НАТО. С това защо почти 1/3 от българите са бежанци от собствената си държава? ... или не ти дават да пишеш и "разсъждаваш" по темата? ;) ... Струва ми се, че отклоняваш вниманието от актуалните, истински проблеми, изопъчавайки историята и изваждайки факти от контекста на времето и обстановката когато са се случили.
  • 98 TTT

    14 10 Отговор

    До коментар #94 от "Kana":

    Хахаххаха вие и без това цъкате минусчетата като за световно, нали затова ви се плаща все пак. Ама да, що ли да четете доказателства за нещо, което не ви устройва. По-лесно е да си забучиш главата в земята и да се надупиш, на който трябва. Всичко останало е неудобно. За всички БЪЛГАРИ - Честит празник!

    Коментиран от #102

  • 99 БЪЛГАРИН

    14 9 Отговор

    До коментар #94 от "Kana":

    Еми да, кво да четеш, там "много букв" и без това няма да ги разбереш, ушанко продажна!
  • 100 просД

    9 13 Отговор

    До коментар #96 от "гост 2":

    България от цяло поколение вече не е колония на Русия. Ако защитаваш България, предполагам виждаш благодарение на кого сме на това дередже. Що не пишеш против истинските виновници от последните 27+ години, за техните господари, за настоящето и бъдещето, а си се заровила в миналото, мъчейки се да втълпиш нов прочит на историята.
    Виждаме, че си против Русия, но кого защитаваш всъщност? Не е България, съдейки по това, че дума не обелваш за периода след 89-та, че тактично пропускаш виновните за разпада, прехвърляйки вината им назад във времето и то в грешна посока.

    Абе ти за за кого гласува? Да не би за един премиер, който също като теб трети мандат кара и все прехвърля отговорността за провалите си на тези преди него. :)

    Коментиран от #103, #105

  • 101 Андре

    11 7 Отговор

    До коментар #94 от "Kana":

    Ти по това ли се самоопределяш... по плюсове и минуси във форума ? Плоскоумието ви ме изумява с всеки коментар....😂😂😂Нормално за вас...никаква ценностна система...искате си ФАФЛИ по 2 стотинки и това е....
  • 102 гост 2

    13 7 Отговор

    До коментар #98 от "TTT":

    Честит празник и на Вас, както и на всички хора с българско самосъзнание! На този паметен ден нека си спомним за всички българи, които дадоха живота си, за да я има днес България; за всички българи, които не се примириха с чуждото робство и дадоха живота си за възстановяване на българската държавност и за това ние- днешните българи - да си имаме пак собствена държава. Вечна слава на тези герои! Ние, техните потомци, помним и никога няма да ги забравим- те са вградени в нашето българско днк и в нашето българско самосъзнание и са неотменима част от него.
  • 103 Андре

    13 10 Отговор

    До коментар #100 от "просД":

    Ти не можеш да се излекуваш вече....фактите и истината е проста...е тия руските подлоги лесно манипулиращи се паразити смениха цвета на флагчето...,излъгаха простия живеещ в пълна изолация Българин! Сигурен, ще си платят за всичко !!! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ !!!

    Коментиран от #107

  • 104 гост

    8 12 Отговор
    Голяма активност?!. Да не би да са ви превели неочаквани бонуси? Много са ви мотивирали. БРАВО! Ще изкарате едно готино море, но все пак парите трябва да се заработят, нали? А и летните отпуски намаляват времето за заработването на тримесечният таргет. Деразайте! Сорос черпи! Pay-per-Click ;)
  • 105 гост 2

    11 8 Отговор

    До коментар #100 от "просД":

    “...Публикувано във факти.бг: Що не пишеш против истинските виновници от последните 27+ години,...“ Защото те са ясни и никой руски трол не ги оспорва. Това са наследниците на средния и висш бкп ешелон от преди 1989г., самата бкп и членовете на нейният репресивен апарат- кдс, дс, вкр,мвр на средно и висше управленско ниво, както и трансформацията на българските държавни средства в едър капитал на партията бкп, който беше изпран чрез търговските дружества на бивши бкп членове и който послужи за финансиране и създаване на мутрите в България. Какво сега- ще ме убеждавате, че мултигруп е създаден от американци, африканци, танганайци с техни капитали, така ли?

    Коментиран от #106

  • 106 просД

    7 12 Отговор

    До коментар #105 от "гост 2":

    хахаха...даааа...мнооого очакван коментар:

    Виновни са лакейте, не господарите, войниците, не генералите, нали?!

    Коментиран от #108

  • 107 просД

    9 10 Отговор

    До коментар #103 от "Андре":

    Националист толераст?! Нещо като "конска муха"?!
    Андре, мацко, що не ми отгориш на въпросите от по горе, преди да даваш диагноза "Ти не можеш да се излекуваш вече"... и още нещо: отчети факта, че дума не съм обелил в защита на руснаците. Не може да ти е опорна точка русофилство в моят случай. Давай! Не се крий за национални послания привърженико на затриващите нацията.

    Коментиран от #110

  • 108 гост 2

    12 8 Отговор

    До коментар #106 от "просД":

    Всеки войник има законното право да откаже да изпълнява противозаконна заповед, особено ако му е дадена устно, а не писмено- това го има и в българското, и в руското ти федерално законодателство. И да се смееш, и да не се смееш- това са фактите. Много ми е чудно сега какво оспорване ще им направиш...
  • 109 Кики

    4 12 Отговор
    Няма никакво значение кой е виновен за трагедията в България след 1990 г.Самата система - КАПИТАЛИЗЪМ - позволява тези безчинства, това, което се случва и до ден - днешен. Защо е нямаше тази трагедия преди 90- та г.?
  • 110 Андре

    8 6 Отговор

    До коментар #107 от "просД":

    То именно метиловите са в основата още от "освобождението" за какви опорни точки говориш сивоплитняк ?На такива като теб, отговори с факти не помагат... но много се радвам, че все по-малко ще ставате 😊
  • 111 tost

    8 9 Отговор

    До коментар #94 от "Kana":

    Koгато от 109 коментара 29 са на „гост 2“ ,това означава че си имаме титлата „трол“ намбър уан.

    Което ще рече че около 26 % от коментарите са нейни.


    На печелившия – Честито !

    Коментиран от #112, #113, #114, #115

  • 112 гост 2

    11 6 Отговор

    До коментар #111 от "tost":

    ХРИСТО БОТЕВ ХАДЖИ ДИМИТЪР
    Жив е той, жив е! Там на Балкана,
    потънал в кърви лежи и пъшка
    юнак с дълбока на гърди рана,
    юнак във младост и в сила мъжка.

    На една страна захвърлил пушка,
    на друга сабля на две строшена;
    очи темнеят, глава се люшка,
    уста проклинат цяла вселена!
    Лежи юнакът, а на небето
    слънцето спряно сърдито пече;
    жътварка пее нейде в полето,
    и кръвта още по–силно тече!

    Жътва е сега... Пейте, робини,
    тез тъжни песни! Грей и ти, слънце,
    в таз робска земя! Ще да загине
    и тоя юнак... Но млъкни, сърце!

    Тоз, който падне в бой за свобода,
    той не умира: него жалеят
    земя и небе, звяр и природа
    и певци песни за него пеят...
    Денем му сянка пази орлица,
    и вълк му кротко раната ближи;
    над него сокол, юнашка птица,
    и тя се за брат, за юнак грижи!
    Настане вечер – месец изгрее,
    звезди обсипят сводът небесен;
    гора зашуми, вятър повее, –
    Балканът пее хайдушка песен!

    И самодиви в бяла премена,
    чудни, прекрасни, песен поемнат, –
    тихо нагазят трева зелена
    и при юнакът дойдат, та седнат.
    Една му с билки раната върже,
    друга го пръсне с вода студена,
    третя го в уста целуне бърже, –
    и той я гледа, – мила, зесмена!
    "Кажи ми, сестро де – Караджата?
    Де е и мойта вярна дружина?
    Кажи ми, пък ми вземи душата, –
    аз искам, сестро, тук да загина!"
    И плеснат с ръце, па се прегърнат,
    и с песни хвръкнат те в небесата, –
    летят и пеят, дорде осъмнат,
    и търсят духът на Караджата...
    Но съмна вече! И на Балкана
    юнакът лежи, к
  • 113 гост 2

    11 7 Отговор

    До коментар #111 от "tost":

    Но съмна вече! И на Балкана
    юнакът лежи, кръвта му тече, –
    вълкът му ближе лютата рана,
    и слънцето пак пече ли – пече!
  • 114 Наздраве

    11 9 Отговор

    До коментар #111 от "tost":

    Напълно съм съгласен с вас! Четох и други статии в сайта и не видях и един коментар на гост 2 ?! Само в статии свързани с Русия пише злобните си комплексирани коментари и опитва да изкара Путин по-черен и от дявола! Защо ли? Мисля, че вашия коментар ясно ги описва - тролл намбър уан! :)

    Коментиран от #116, #117, #126

  • 115 гост 2

    10 11 Отговор

    До коментар #111 от "tost":

    Защо нито един от вас- руските тролове- в този форум, под тази или друга статия, не публикува дори и 1 стих от гениалният български поет и революционер Христо Ботев, чиято памет днес почита българският народ? Само това е показателно, че вие не сте българи и нямате българско самосъзнание! Какво и кого се опитвате да заблудите, че сте българи, русофили, че и патриоти?!

    Коментиран от #118, #119

  • 116 гост 2

    9 10 Отговор

    До коментар #114 от "Наздраве":

    “...Публикувано във факти.бг: Четох и други статии в сайта и не видях и един коментар на гост 2 ?!...“ Нима? https://fakti.bg/bulgaria/240555-2-uni-1876-g-hristo-botev Тук защо не е писал нито един от вас, а?:) Защото тази статия е за нас, БЪЛГАРИТЕ, а не за вас- руснаците, нали?:)Да не сте луди да признаете подвига на Христо Ботев- т.е. да признаете, че българите имаме с какво и с кого да се гордеем? ;)
  • 117 гост 2

    9 10 Отговор

    До коментар #114 от "Наздраве":

    https://fakti.bg/mnenia/240431-legitimirane-na-porochnite-praktiki-v-pravosadieto И тук не съм писала нищичко, така ли? А тогава чий е вторият коментар- да не би да е Ваш или “погрешка“, “случайно“ е мой?:)
  • 118 Наздраве

    12 8 Отговор

    До коментар #115 от "гост 2":

    Не си измивайте ръцете с копи-пейснатото стихотворение и спрете да обвинявате хората с различно мнение от вашето в "руски тролове" или "анти българи". Вие сте трола тук, само бълвате злоба и омраза! Сигурен съм, че ако Ботев можеше да ви види днес щеше да се срамува от вас и вашата непризнателност към Русия и руският народ! "Свестните у нас считат за луди"... А на истинските българи ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

    Коментиран от #120, #121, #123, #124, #125

  • 119 tost

    13 8 Отговор

    До коментар #115 от "гост 2":

    Спокойно ,няма нужда да злобееш ,номер 1 си по тролене. ;)
  • 120 гост 2

    10 9 Отговор

    До коментар #118 от "Наздраве":

    Естествено е, че стихотворението е копи пейстнато- да не би аз да съм авторът му, бе, руска алкашка главо?! Как ще представям като свое стихотворение с чужд автор, да не говорим за БОТЕВО стихотворение?! ТОВА Е КОЩУНСТВО! Съвсем ви е чалнала тази русия- вие не мислите нормално и логично...

    Коментиран от #122

  • 121 Андре

    10 8 Отговор

    До коментар #118 от "Наздраве":

    Типично за вас е да обръщате нещата на 360 градуса, веднага след като няма какво повече да кажете... като цяло вие сте раково заболяване!
  • 122 Наздраве

    11 9 Отговор

    До коментар #120 от "гост 2":

    Както аз, така и други хора с различно мнение от вашето бяха наречени руснаци или руски тролове без да защитават Русия по никакъв начин. Вие сте болен мозък и имате нужда от лечение! Непременно и редовно си пийте хапчетата!
  • 123 гост 2

    10 12 Отговор

    До коментар #118 от "Наздраве":

    “....Публикувано във факти.бг: Сигурен съм, че ако Ботев можеше да ви види днес щеше да се срамува от вас и вашата непризнателност към Русия и руският народ!...“ Това е мнението на Христо Ботев за русия - “Публ. във в. „Знаме“, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51.Жалостни слухове достигат до нас из русска Бессарабия, т. е. из оная обетованна земя, в която една част от нашият народ намери прибежище в страшните години на своите страдания. И там, както и на сяко друго място, българинът е биен, обезчестен, излъган, съсипан и наказан по законът на варварският деспотизъм!„Кажете ни, пита един наш приятел из Комрат. виждате ла вие край на българските страдания? В Турция ни мъчаха и предаваха едно време като скотове, а днес душат сяко едно стремление кам човечески живот; в Ромъния ни преследваха и продаваха на Турците, а днес с още по-голяма енергия ни лъжат, експлоатират, обират и отнемат сяко едно средство за съществование; Сърбия ни е лъгала със своият шарлатанствующи патриотизм в продължението на сичкото свое съществование и още дълго време ще да ни лъже и ще да са ползува със силите, с доверието и с глупостта на нашите неразбрани патриоти; а Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии. Тя отне земите на колонистите, подложи ни със сичката своя неясна строгост и подлост под законът на „общата повинност“ и, когато ние пожелахме да оставим пепелищат
  • 124 гост 2

    10 12 Отговор

    До коментар #118 от "Наздраве":

    ...на ногайските татаре, които трудолюбивата българска ръка преобърна на рай, и да са върнем в своето старо отечество, испроводи няколко черни български души за да ни отвърнат от това намерение. Но това, което не можиха да направат устата на продадените блюдолизци, направиха казаците със своите сулици и камшици и с копитата на своите коне, направи правителството със своите темници, със своят Сибир и със своите 25 по гърбът.Вие няма да повярвате, ако ви кажа, че в едно село (?) казаците извързаха сичките старци, мъже и ергене и, като ги испроводиха „куда Макар телят не голял“, не оставиха не една жена необезчестена, ни една мома неразвалена и ни едно дете неизнасиловано. Тие испокрадоха имането и покъщнината на селяните, испоклаха им птиците и добитакът и сичкото това премина ненаказано от страната на правителството. На мяста даже и кръв са пролея! Кажете ми после това не ще ли нашият народ да заеме мястото на евреите в Европа? Не е ли сичкото това знак, че тоя народ са смяташе и сега даже са смята за стока, с която секи има право да са обърща както иска? На нашите викове за свобода, на нашите стремления за братство и за съединение със славянете и на нашите трудове за прехраната на тирането никой почти не обърща никакво внимание. – Първата рекрутация, която правителството прибърза да направи по колониите, има твърде печален исход.
  • 125 гост 2

    10 12 Отговор

    До коментар #118 от "Наздраве":

    Правителството натовари 1,000 души български момци в един твърде веран вапор и ги испроводи на Кавказ в такова зло време, щото от бурите вапорат потъна в Черното море и нашите отидоха да защищават от рибите своето ново отечество. Нашето правителство е запретило входът на сичките български вестници в държавата и целта на това е „да са не раздражават духовете.“Видите ли какви прекрасни мери употреблява защитницата на славяните, за да еманципира своите едноплеменници и едноверци? Какво ще да кажете против това?“Ние не ще да кажеме нищо друго, освен това, че секи човек и секи народ тегли от умът си.Кой ни е крив когато ние със своето воловско търпение в сяко едно отношение са стараем да докажем, че сме родени за тояга. „Трай душо, черней кожо!“ е девизата на нашият живот.“ http://terminal3.bg/hristo-botev-za-rusija/ ТИ НЕ ПОЗНАВАШ ЖУРНАЛИСТИКАТА НА БОТЕВ, РУСНАКО- как смееш да петниш името му на днешния ден?!
  • 126 Кики

    7 10 Отговор

    До коментар #114 от "Наздраве":

    Колегата Амлет - номер 72, пръв усети,че ГОСТ 2 е класически, истински ТРОЛ! Такова ЧУДО не бях виждал!!!

    Коментиран от #127

  • 127 гост 2

    10 11 Отговор

    До коментар #126 от "Кики":

    Трол съм, а? Когато на БОТЕВИЯТ ДЕН- 2 ЮНИ- ЦИТИРАМ БОТЕВИТЕ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ СТАТИИ, С КОИТО ТОЙ КРИТИКУВА РУСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО, ТРОЛ СЪМ ПОНЕЖЕ ДОКАЗВАМ, ЧЕ ОНЕЗИ, КОИТО ХУЛЯТ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ, НЕ СА БЪЛГАРИ, НЕ ПОЗНАВАТ ТВОРЧЕСТВОТО НА БОТЕВ КАТО ЖУРНАЛИСТ- НЕЩО, КОЕТО СЕ УЧИ В 7-8 КЛАС НА БЪЛГАРСКОТО СРЕДНООБРАЗОВАТЕЛНО ОБРАЗОВАНИЕ, НО СЕ ПРЕДСТАВЯТ ЗА БЪЛГАРИ- РУСОФИЛИ И ДАЖЕ ИМАТ ЦИНИЧНОСТТА И НАГЛОСТТА ДА ТВЪРДЯТ, ЧЕ ХРИСТО БОТЕВ ЩЯЛ ДА СЕ ОБЪРНЕ В ГРОБА, АКО ПИША СРЕЩУ РУСИЯ? ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ, БЕ ?!

    Коментиран от #130

  • 128 tost

    8 9 Отговор
    Давай госте 2 за сега „само “ 30 % от коментарите ти са твои,има надежда да станат 50–60 % ,но после да не те съдят за монопол в итернет пространството ;)

    Коментиран от #132

  • 129 Камен

    10 12 Отговор
    Много сме били не знам какво си още. Абе ей ушанките, вие сте платени и тук дремете нон стоп, а ние работим и имаме наши си дела, ама това вече започва да ни дразни, защото сте в нашата родина. Още повече ще става, свиквайде, дупедавци! Аз лично ще отделя от времето си да стоя тук в темите. Марш към рашката с бояръшник в ръка и с бодра стъпка! Продажници неориентирани, за 30 сребърника се давате..
  • 130 Камен

    9 11 Отговор

    До коментар #127 от "гост 2":

    Даже не се хаби, това не им го пише в учебниците на тях .. от 'де да знаят кой е БОТЕВ и какво е писал.

    Коментиран от #131

  • 131 гост 2

    9 11 Отговор

    До коментар #130 от "Камен":

    Нямам думи! Сега разбирате ли, че действително има платени руски тролове, чиято цел е да окалят всичко българско, всичко, което в България критикува русия за отношението й в различни години към България и българите? Путлер се изгаври с нашата писменост, сега руски тролове се гаврят с паметта на Ботев, а после същите руски тролове ме питат- ама ти защо мразиш русия и какво ти е направила...Може би трябва да напиша, че пушкин/ умишлено с малка буква/ е руски идиот, не е никакъв поет, бездареник е , обслужва царизма в русия, руските декабристи са бездарни и разглезени аристократи- дебили, за да разберат какво е мера според мера...
  • 132 Наздраве

    12 9 Отговор

    До коментар #128 от "tost":

    "Само" 30% са с името гост 2, а останалите в негова/нейна защита вече са ги направили 50-60%. Никой не им казва да боготворят Русия, но поне да покажат признателност към руските, както и румънски и финландските войни, защото въпреки нашите усилия ние нямаше сами да се освободим, а пък не са ни били и длъжни. Аз НЕ съм руски или какъвто и да било тролл, но ТИ гост 2 си американска подлага и демон!!!

    Коментиран от #133, #135

  • 133 tost

    10 8 Отговор

    До коментар #132 от "Наздраве":

    Отварям си една хубава студена бира за хубавия ти коментар :)

    Упс ,забравих че пия само одеклон „тройной“ ;)

    Всички краварски тролове да го духат. Да живее България,все пак днес един велик българин е загубил живота си за всички нас - българите.
  • 134 кики

    11 11 Отговор
    русофили ,не се обаждайте от коневръза,пийте си течностите за вана,носете си новите ватенки и ушанки и се радвайте ,че ни познавате нас Българите!Не искаме мнение от крепостни селяни!
  • 135 гост 2

    9 11 Отговор

    До коментар #132 от "Наздраве":

    “...Публикувано във факти.бг: но поне да покажат признателност към руските, както и румънски и финландските войни...“ Признателност НЕ СЕ ИЗИСКВА, ТЯ СЕ ДАВА ДОБРОВОЛНО! НЕ МОЖЕШ ДА МЕ ЗАДЪЛЖИШ ДА ИЗПИТВАМ ПРИЗНАТЕЛНОСТ, НЕ МОЖЕШ ДА МЕ ЗАДЪЛЖИШ ДА ЧУВСТВАМ СИМПАТИЯ/ ЛЮБОВ/ ОМРАЗА/ ПРИЯТЕЛСТВО/СЪЧУВСТВИЕ КЪМ НЯКОГО! Къде пипаш в личният живот на един гражданин, при изричната конституционна забрана за това във вид на право на неприкосновеност на личния живот?! КОЙ СИ ТИ, да ЗАПОВЯДАШ на един човек да изпитва определени ЧУВСТВА?! Много ненормални руснаци има и ти не правиш изключение....Щял да ПРИНУЖДАВА хората да изпитват благодарност- хахахаха! ТЕЗИ ЧУВСТВА ВЪЗНИКВАТ И СЕ “ДАВАТ“ ДОБРОВОЛНО, руски фашисте! Кога ще поискаш в конституцията на България да има текст, който да ЗАДЪЛЖАВА всички българи да ЧУВСТВАМЕ признателност към русия?:):)
    КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Чл. 32.
    (1) Личният живот на гражданите е неприкосновен. Всеки има право на защита срещу незаконна намеса в личния и семейния му живот и срещу посегателство върху неговата чест, достойнство и добро име
    Чл. 38. Никой не може да бъде преследван или ограничаван в правата си поради своите убеждения, нито да бъде задължаван или принуждаван да дава сведения за свои или чужди убеждения.
    Чл. 5. (2) Разпоредбите на Конституцията имат непосредствено действие. (3) Никой не може да бъде осъден за действие или бездействие, което не е било обявено от закона за престъпление към момента на извършване
  • 136 ТТТ

    11 8 Отговор
    Айде пийте по една водка и припадайте, че взехте да ставате банални. Човек им дава факти, те естествено нищо няма да прочетат, а като стадо ще наслагат минуси с малките си продажни ръчички. И преди да използвате името на БОТЕВ, прочетете малко за него, вижте за какво се е борил, че за срам станахте вече :) Макар че какъв срам, то пияна промита глава срама има ли..
  • 137 Kcaniba

    8 5 Отговор
    Захарий Стоянов

    Кой въстана срещу нашето свещено дело - съединението на Южна със Северна България? Кой караше турците да навля­зат в България и да пуснат малко кръвчица на братушките? Кой отчисли българския княз от редовете на армията си, за да го опозори и омаскари, когато той се намираше на границата сре­щу неприятеля? Кой си дръпна от нашата войска офицерите, които хрантутехме като просяци с единствена адска цел да ни съсипе войската, когато тя се намираше в път за бойното поле? Кой насъска сърбите да ни нападнат откъм гърба, когато ние бяхме въз друга страна? Кой настояваше най-много да се пратят турските комисари в Южна България? Ами я кажете, кой ни открадна княза от Софийския палат в това време, когато на него­вата глава не бяха изсъхнали още лавровите венци от Слив­ница? Кой даваше честно и благородно слово, че ако си отиде тоя княз, то и съединението ще бъде пълно, и правата на Бълга­рия ще да си останат непокътнати, и конституцията ще си бъде в сила, с една реч, България ще да цъфти и вирее?Така ли излезе? Кой изпрати подир няколко дена подлия Генерал Каулбарс да развращава, подкупва, лъже, бунтува и беснее? Кой поду­чи пичовите и вагабонтите да вдигат бунтове в Бургас, Сливен, Силистра и Русе, да леят кръв и въвеждат анархия, щото по тоя начин да се отвори път за чужда окупация? Кой унизи и се поди­гра с България като й препоръчваше за княз един развратен черкезин - Мингрели? Кой прибра под свое крило всичките чапкъни в България, а законните

    Коментиран от #138

  • 138 TTT

    11 10 Отговор

    До коментар #137 от "Kcaniba":

    Браво! И четем по надолу в статията на Стоянов, и виждаме отговора:
    "Русия, нашата фатална освободителка, покровителка, славянската, братската, християнската и великата Русия, с която сме една вяра и една кръв!
    Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка! Аман, бей, аман! "
    "И подир всички тия върволици жестокости и злини, които ни една държава не е направила над България, възможно ли ще да бъде да се намерят помежду ни такива идиоти и изменници даже, които да клеветят, че Русия е наша освободителка, покровителка и доброжелателка! Мълчете и не говорете, защото и природните стихии ще да въстанат и протестират срещу подобно едно престъпление!..."
    Ето и линк, да си го четат цялото ушанките: https://chitanka.info/text/10048-kojy
  • 139 Наздраве

    10 11 Отговор
    Хахаха по колко ви плащат да стоите по цял ден в нета няколко долни тролчета и да спамите статиите свързани с Русия, аааа? Разбрахме ви вече, че я мразите тая Русия, така че айде спрете хейтването. Такова чудо като вашето не съм виждал. А ти гост 2 и болните мозъци, които те подкрепят заслужават да лапат турските резани ч.пове... Не че не го правите долна измет такава...

    Коментиран от #140, #141

  • 140 гост 2

    11 12 Отговор

    До коментар #139 от "Наздраве":

    Никой нищо не ми плаща. Правя го доброволно , в свободното си време. И понеже съм самоосигуряващо се лице, нямам шеф, нямам работна заплата, нямам фиксирано работно време, плащам 100% осигуровките си от собственият си джоб, плащам и авансов данък всеки месец, плащам си и данъците с ГДД, мога да си позволя да отделя 1-2 дни- напр. петък и събота, за да разобличавам руската българофобска пропаганда и руските олгински тролове.
  • 141 ТТТ

    11 12 Отговор

    До коментар #139 от "Наздраве":

    Не те знам какво си слагаш в устата, руска подлого, ама всички сме тук, защото ни омръзна от вас и вашите пропаганди. И моля модератора да изчисти изсиранията на някои особи от русия :) Макар че не разбирам какво не ти харесва в цитатите от ВЕЛИКИ БЪЛГАРИ. Не понимаю что тебе не нравиться товарищ! Иди и печатай много букв на российских сайтах и ресурсах и обсирай своих. Надявам се така вече да разбирате :)

    Коментиран от #142

  • 142 Наздраве

    10 12 Отговор

    До коментар #141 от "ТТТ":

    Американска подлого, къде ме видя да не харесвам цитатите на нашите поети? Определено вие с гост 2 пишете от 1 комп и най-вероятно сте един и същи човек... Пита се в задачата от къде вземате пари да си плащате осигуровките и данъците като сами казвате, че нямате шеф и работно време??? Имате време да критикувате "русофобската" пропаганда?! Ами това значи, че вие сте русофили, пардон бивши русофили, които днес са най-големите русофоби обръщайки се като двулики лопати на където има "келепир". Вие сте днешните Кириак Стефчовци и продажни. Вашето ниво е нулево. Хванете се скрийте някъде!

    Коментиран от #144, #145, #146, #147, #149, #151

  • 143 кики

    9 8 Отговор
    Руския народ е може би най–изстрадалия народ,подложен 100г.на геноцид от Червената паплач,дошла на власт 1917г.та до ден днешен!Никой не е против народа на русия,а против режима там и поддръжниците на Империята на злото!
  • 144 гост 2

    12 10 Отговор

    До коментар #142 от "Наздраве":

    “...Публикувано във факти.бг: Определено вие с гост 2 пишете от 1 комп и най-вероятно сте един и същи човек...“ Ахахахаха:) Има само едно общо нещо между мен и ник “ТТТ“ и то е, че и двете сме хетеросексуални българки:):):) И през ум не ви минава, че две жени- българки, може да защитават с думи българското, защото вие- руснаците, априори не считате жените за хора, считате, че жените сме подчинени на мъжа, считате ни за глупави говорящи животни, на които не се полага да имат интелект , разум, ум и мислене , нали?:) За това ви разпознавам много лесно- нашите български мъже не мислят така- вие се различавате МНОГО от отношението и мисленето на българските мъже спрямо българските жени!
  • 145 Sergiy

    10 12 Отговор

    До коментар #142 от "Наздраве":

    Еее :), обаче как вас московитски тролове заровиха под земя истниски Българи, това е едно удоволствие :)) Вие прожаници безродни бяхте- was exposed in 2014 :)) Нито един Българин не каза че "боготворяват" САЩ, това което опитавете да прокарате, а пак вие московитски мишльоци навсякъде излизате с московия и путьо напред. Вие тролове мислите, че всички други нормални хора мислят по вашият тролски начин , ;)) жалки, много сте жалки. Поне методички ги подновявайте от време на време ;)

    Коментиран от #150

  • 146 гост 2

    9 11 Отговор

    До коментар #142 от "Наздраве":

    “...Публикувано във факти.бг: Пита се в задачата от къде вземате пари да си плащате осигуровките и данъците като сами казвате, че нямате шеф и работно време???...“ Лично аз - ОТ АДВОКАТСКИТЕ СИ ХОНОРАРИ, смешно руско зелено човече:):) Ти не знаеш ли, че дори във вашата русия адвокатите нямат шеф, заплатата на адвоката са адвокатските хонорари,които адвокатът получава за процесуалното си представителство в граждански, административни и наказателни съдебни производства и за предоставяне на услугата “правна консултация“?:) Чети, бе, невеж руснако, чети- 1. http://www.nssi.bg/benefits/insurance/1913-singlel
    2. https://pravatami.bg/4279
    3. http://www.nap.bg/page?id=573
    Още бой с документи от НАП и НОИ по руската куха манерка искаш ли?:):):)
  • 147 Кики

    6 14 Отговор

    До коментар #142 от "Наздраве":

    Чудя се, как може да имаш такива железни нерви да им уйдисваш на акъла на тези дебели американски глави!
  • 148 кики

    12 9 Отговор
    “Всяко тържество на България е смърт за Русия”
  • 149 Андре

    7 9 Отговор

    До коментар #142 от "Наздраве":

    Ей ФАФЛО, и аз също нямам шеф? Ма това преди беше невъзможно...а ти си толкова прост и сляп,че даже вярваш и харесваш него (невъзможното) :D
  • 150 гост 2

    10 11 Отговор

    До коментар #145 от "Sergiy":

    “...Публикувано във факти.бг: Нито един Българин не каза че "боготворяват" САЩ...“ Няма и да го чуете, защото в България от сащ - и то от живота в точно определен щат в сащ, се интересуват само онези българи, които имат роднини, емигрирали в сащ- обикновено- децата им. Повечето българи в България нямаме роднини в сащ и изобщо не се интересуваме от сащ. Това ,че българите сме били “подлога на сащ“ е руска опорна точка на руската пропаганда. Много повече се интересуваме от политиката на ЕС- и по -специално- вътрешната политика на ЕС, защото в ЕС нищо не е идеално и има много проблеми. Но това със сащ си е чисто руска измислица и пропаганда. Напр.- от моя приятелски кръг никой не се интересува от сащ. Повечето се интересуват от това дали Ю.К. сега- още преди Брекзита- ще въведе закон за облагане с данъци на английските фирми, които наемат български ИТ специалисти, защото българите сме и ЕС граждани и други такива неща.
  • 151 ТТТ

    9 10 Отговор

    До коментар #142 от "Наздраве":

    "Пита се в задачата от къде вземате пари да си плащате осигуровките и данъците като сами казвате, че нямате шеф и работно време???"
    Хахаххаха ето какво се питало в задачата :)))))) Представи си, че не всички работим за някого, че има хора, които са достатъчно находчиви, достатъчно напористи, достатъчно амбициозни и работливи, и сами са си шефове или да са шефове на някой друг. Не на всички труда струва 5 копейки за кликане на плюсчета и минуси :) А да, и по повод "американската подлога".. Все ми е тая за Америка и на мен. Не ми е все тая за БЪЛГАРИЯ обаче..... И бих ти казала къде да отидеш, ама като гледам, вече си там.
  • 152 Наздраве

    6 1 Отговор
    ПАТРИОТ


    Патриот е - душа дава
    за наука, за свобода;
    но не свойта душа, братя,
    а душата на народа!
    И секиму добро струва,
    само, знайте, за парата,
    като човек - що да прави?
    продава си и душата.

    И е добър християнин:
    не пропуща литургия;
    но и в черква за туй ходи,
    че черквата й търговия!
    И секиму добро струва,
    само, знайте, за парата,
    като човек - що да прави?
    залага си и жената.

    И е човек с добро сърце:
    не оставя сиромаси;
    но не той вас, братя, храни,
    а вий него със трудът си!
    И секиму добро струва,
    само, знайте, за парата,
    като човек - що да прави?
    изяда си и месата.

    Такива сте и вие патриоти, Ботев много точно ви е описал! Наистина се възхищавам на този велик човек и неговото остроумие да напише неща валидни дори за днес - толкова години сред неговата гибел! Поклон пред всички велики българи, а вас ясно няма да се засрамите, Господ да ви съди!
  • 153 Кики

    7 5 Отговор
    Забелязах нещо интересно! ГОСТ 2, който е набеден за ТРОЛ - със основание, в първите си коментари тръгва ударно с много минуси.,с отрицателен баланс - минус- плюс. По някое време, тотално се обръща баланса! Дълбоко съм убеден, че имат свои хора, които наваксват с плюсовете! Каква наглост!

    Коментиран от #154

  • 154 Наздраве

    7 4 Отговор

    До коментар #153 от "Кики":

    Съгласен съм с вас, разрових се и в други статии, ама там не са успели да наваксат с плюсовете и балансите плюс-минус са 1:3 или 1:4 😂😂😂

    Коментиран от #155

  • 155 Кики

    8 4 Отговор

    До коментар #154 от "Наздраве":

    Съветвам те за в бъдеще да не контактуваш с ГОСТ 2, защото... разбираш защо. Аз вече взех това решение.
  • 156 Путинонефил

    3 1 Отговор
    Владимир Путин заяви: " Русофобията на Запада няма да е вечна". Няма да е вечна. Но може да надживее Путин.
  • 157 Путинонефил

    3 2 Отговор

    До коментар #19 от "Ярослав Станчев":

    Да всичко казано за Априлското въстание е вярно. Само си пропуснал, че Русия е против въстанието и пречи на доставките на оръжие за него. Оражие, което можеше да подпомогне незначителния успех на въстанието и да намали жертвите.
  • 158 Путинонефил

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "Ярослав Станчев":

    Единственият неоспорим факт е , че Русия не ни освобождава, за да бъдем свободни, а за да ни владее тя.
  • 159 ожо

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "гост 2":

    Не стои на никакви исторически факти. Историческите факти са свързани с отрязаната глава на Балдуин Фландърски от Цар Калоян. Те доказват дали Русия или западът е искал да ни завладее. Твоите исторически факти са измислени хфакти в разните там тинк-танкове, което ще рече шпионско финансирани местенца за псевдоучени.
  • 160 Енчев

    0 2 Отговор
    Уважаеми коментатори, нека НЕ-бъдем вече толкова идейно-оглупяли че, да гласуваме за деконсолидацията на България, чрез членство в която и да е култ-групирала се сбирщина.
    Политиката си изигра Народ-деконсолидиращата си роля с 20ти век!
    Сега е време на истинска КОНСОЛИДАЦИЯ въз ОСНОВА на НОВО СОЦИАЛНО ПРЕУСТРОЙСТВО, което ние Българите сме длъжни да покажем на Човечеството.
    Българският Народ, и не само но и Човечеството трябва, да сe консолидира на основа на Толерантната-Приемственост на трите му лични увлечения, които в момента са го ДЕКОНСОЛИДИРАЛИ, и са го поставили в ролята на поборник, а не строител на мира , народното единство, и прогрес!
    Българският Народ, конституционно трябва дa узакони ПРИЕМСТВЕНОСТ на трите лични, човешки Груп-увлечения;
    1/ Лични груп увлечения в ИДЕОЛОГИИ / ПОЛИТИКА,
    2/ Лични груп увлечения в РЕЛИГИИ и
    3/ Лични груп увлечения в произход-ЕТНОСА
    Като строго Конституционно, забрани намесата на тези 3(три) лични, поляризиращи обществото, КУЛТОВО-групирани фактора;
    ( ИДЕОЛОГИЯ, РЕЛИГИЯ, ЕТНОС ), в Държавния сектор на отношения.
    Строгата забрана на намесата на трите лични, груп-култови увлечения във вътре-Държавните отношения, създали и поддържащи котерийният-фактор за корупцията, и деконсолидииращи Народното единство в професионално-Държавните отношения, е основата на истинската Демокрация !!
    Става дума за КОНСТИТУЦИОННА ЗАБРАНА само на ВМЕШАТЕЛСТВОТО, във вътре-Държавните отношения на тези 3 ОСТАРЯЛИ с 20ти ве
  • 161 Енчев

    0 2 Отговор
    Става дума за КОНСТИТУЦИОННА ЗАБРАНА само на ВМЕШАТЕЛСТВОТО, във вътре-Държавните отношения на тези 3 ОСТАРЯЛИ с 20ти век, горе-упоменати, груп-култови-прослойки, а не забрана на съществуването им!
    Нека си останат по домашному и по райони, проповядвайки идеи, вери и произход, па макар и групирано, НО КАТО ХОБИ ВЕЧЕ!!
    Със закона на "Толерантната-ПРИЕМСТВЕНОСТ" приет КОНСТИТУЦИОННО, ще ЗАБРАНИМ много строго не само намесата на мажоритираните ни посредствени, лични-увлечения; ( религиозни, идеологични и етнически ) в общо-Държавните социални отношения, но ще прекратим и КОТЕРИЙНОСТТА, т.е.; ( ползване на служебно-държавните постове, единствено за лична облага).
    С тои закон, ще преустановим не само парламентарните поборства, които ДЕКОНСОЛИДИРАТ Народа но, и международните войни които са вследствие на БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТТА именно на тези ни 3 лични, групирани-увлечения. От чиято безприемственост страда човечеството.
    Време е вече не само Държавните ръководни кадри но, и всякакви други ръководни постове да избираме НЕ от мажоритираната посредственост на груп-увлеченията ни, а на основа ИНДИВИДИТЕ-ТАЛАНТИ сред нас.
    Но и даже те, след всеки избор всички избранници, да бъдат подлагани на ДЪРЖАВЕН ИЗПИТ за ЛОЯЛНОСТ на поста, със строго регламентирани изисквания за срок и резултати, а не назначавани мандат-хрантутно, без строга отговорност и контрол!!
    Коя Държава в света е гарантирала това, Конституционно??
    Никоя!! Затова няма Демокрация никъде !!
  • 162 Енчев

    0 2 Отговор
    Първи Българите забелязахме че, ЦИК ( централната избирателна комисия ) се явява НАЙ-ГОЛЯМИЯТ РАЗЦЕПНИК ЕДИНСТВОТО на Народа.
    И зародиша на жестокото КЛАСОВО; (идеологическо, религиозно и етническо) разединение на обществото !
    Българите зашлевихме прозвището ( Център за Идеологическа Конфронтация), в следствие на безотговорността и че, записва кой да е, единствено въз основа на съмнително събран и купен брой подписи на КОТЕРИЙЦИ - (кариеристи за държавни постове с единствената цел за ЛИЧНА-ОБЛАГА).
    Без да ИЗИСКВА Най-важното от всеки един предизборен кандидат или група, а именно; "ПЛАН-ПЛАТФОРМА ЗА ОБЕДИНЕНИЕТО НА НАРОДА-Български", като МНОГО-ЕТНИЧЕСКИ и тотално разединен.
    До кога ПОЛИТ-вонята oт западно-парламентарната, мажоритирана-посредственост, ще приемаме за "креативно единство" на юруша?
    Факт мажоритирал груп-решенията на сивата посредственост, а не идеите за прогрес на талантите сред нас.
    Със конституционно приетият много строг закон за "Толерантна-Приемственост", Човека ще прекрати веднъж за винаги и войните, които са предимно в следствие БЕЗПРИЕМНОСТТА на тези три, лични-увлечения.
    Ние Българите сме исторически призвани да изправим тази Социална-грешка, показвайки правилният, Мирен път на живота на Планетата.
    С уважение; Енчев
  • 163 Енчев

    0 3 Отговор
    В системата на западно-парламентарната-котерйност, т.е.; ( ползване на служебно-държавните постове, единствено за лична облага), където крайното решение се взема въз основа на МАЖОРИТЕТА на численaта ПОСРЕДСТВЕНОСТ, неможе да става и дума за НАЙ-лоялно, НАЙ-точно, НАЙ-правилно и далноводно решение.
    Защото се дава приоритет на многотарят-КОЛИЧЕСТВЕНИТЕ средни решения, а не КАЧЕСТВЕНОТО предложение на индивида-талант, при вземане на важни-крайни решения в Държавата.
    Мажоритираното посредствено решение на многотариата, в повечето случаи не е креативно и далновидно, затова се нуждае от идеите на ТАЛАНТА.
    Котерийността в парламента, заглушава напълно гласът на таланта, заради липсата му на "мажоритет".
    Затова човечеството живурка, страдайки от пошлостта и посредствеността на парламент-мажоритиралите си глупави, посредствени решения.
    Още по-голям ужас идва от факта че, в държавите с много- партийно, котерийно управление, в държави с деконсолидирано и разпокъсано на пдлит-групи, религиозни секти и етнически-шайки общество, е утвърдена практиката да бъдат генерирани партийни субект-котерии, които да дискредитират с всички познати средства, опонентите си пред обществеността, саботирайки всяка една прогресивна стъпка на Народа в Държавата.
    На много хора сред нас нищо не им е ясно относно това!!
    Eдинствено в Родината на ДЯКОНА пред-изборно, започват да никнат кат гъби най-различни безпринципни, безплатформени групи, секти и коалиции, образувани къде по со
  • 164 Енчев

    0 3 Отговор
    Eдинствено в Родината на ДЯКОНА пред-изборно, започват да никнат кат гъби най-различни безпринципни, безплатформени групи, секти и коалиции, образувани къде по собствена инициатива, къде поръчково чрез тайна подкрепа и спонсорство от чужбина, но всички с високи-котерийни претенции.
    Така през 1994 покълна-котерийно БББто, (българският бизнес б(л)ок-лук)!
    През 1997г., котерийно-възникна изведнъж, българска €вро-левица!
    През 2001г., по време на самовзривите на пентагона в Ню-Йорк, с планирана цел, кражба на световния петрол, се появи котерийната-монархия - НДСВто, предимно от членове-€вреи-ционисти, пръмовци, в последствие оглавена от €вро-екстрадирания покерджия, цар-Президента Симеончо-II.
    През 2005г., покълнаха из невиделица, ДСБто и нео-нацистската-АТАКА!
    През 2009г., изплуваха от полит-калта, и шенген-скандалите на €вро-€литаризма и НАТОризираното глобал-чуждопоклонство;
    Г€РБ - (Група за €вро-Робство на България) и РЗСто.
    А едновременно с това, зад опашките на всички горе-изложени, чуждопоклонни-котерийци, се появиха и съвсем неориентирани, но котерийно гладни и жадни с целите си, коалиц-шарении; (сини, червени, зелени, и бенбени) - паленца.
    Най пресен пример в 2015г. за това е шайката чуждопоклоннци на Плевнелиев!
    Този чуждопоклонен полуфабрикат с Н€о-нацизма в душата си, саботира ненаказан до сега, Българското участие на парада по случай 70г. от победата над фашизма и нацистска Германия, на 9ти Май 2015г. в Москва?
    С уважение; Енчев
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания