Last news in Fakti

5 Юни, 2017 08:21 3 090 6

Тръмп: Това клане ще свърши!

  • доналд тръмп-
  • лондон-
  • атентат-
  • сащ-
  • ислямска държава
Тръмп: Това клане ще свърши! - 1
Снимки: БТА/АР

Президентът на САЩ Доналд Тръмп нарече нападенията в Лондон "злостно клане" и каза, че Белият дом ще направи всичко по силите си, за да помогне на Великобритания да изправи виновните пред съда, предаде "Ройтерс".

Президентът се зарече, че ще направи всичко възможно, за да защити САЩ от подлия враг, повел отдавна война срещу невинни. Това кръвопролитие трябва да спре. На това кръвопролитие ще бъде сложен край, каза Тръмп в кратко изявление след гала вечер в театъра "Форд" във Вашингтон, където е убит Ейбрахам Линкълн.

Америка изпраща нашите мисли и молитви и най-дълбоки симпатии към жертвите на това злостно клане. Отново изразяваме нашата решителност, по-силна от когато и да било, да защитаваме Съединените щати и съюзниците им от подлия враг, който води война срещу невинни. Тя продължи твърде дълго.

Тръмп: Това клане ще свърши!

Като президент ще направя всичко необходимо, за да попреча на тази заплаха да се разпространи на нашите брегове. Ще работя всеки ден, за да защитавам сигурността на нашата страна, нашите общности, нашия народ, подчерта Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гошо

    20 4 Отговор
    Фантазьор. Вярва ли си като казва че ще прекрати? Гаси огъня с бензин. Продава оръжие на Саудитска Арабия

    Коментиран от #2

  • 2 американски гении

    18 0 Отговор

    До коментар #1 от "гошо":

    всъщност не му пука, на богатите никога не им е дремело за обикновените хора. А продава оръжия на С. Арабия щото САЩ са на ръба на фалита и само големи сделки и войни с цел разграбване на ресурси и богатства могат да ги закрепят. Голямата грешка на управляващите в САЩ е че се мислят за недосегаеми, както лично те така и държавата. Но тероризма не признава граници, като почнат да им правят атентати и на тях по-начесто ще разберат че терористите трябва да бъдат ликвидирани нацяло и навсякъде. Само че вече е късно, САЩ ще бъдат разбити като държава но за съжаление ще направят още много поразии дотогава.
  • 3 незнайко

    6 3 Отговор
    ТОЙ ГОВОРИ САМО ЗА ТЯХНАТА ЗАЩИТА ! Не му пука за останалите държави от НАТО. ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО СТАТИЯТА !
  • 4 Да го кажем направо

    7 1 Отговор
    Когато САЩ престане да ги въоражава,обучава,спонсорира,толерира...тогава и ще престанат терористичните атаки..
  • 5 атеист

    3 1 Отговор
    Като изколят християните в Европа, ще свърши.
  • 6 бай Тодор

    1 0 Отговор
    Голяма хапка лапни,голяма дума не казвай!