3 475 8

Апокалипсис! Да пушиш цигара до цистерна с гориво

Трагедия в Пакистан

Апокалипсис! Да пушиш цигара до цистерна с гориво
Снимка: БТА/ XINHUA
Денис Джамбазов

Най-малко 123 души загинаха, а много други бяха ранени, след като цистерна с течно гориво се преобърна в пакистанския град Бахавалпур, съобщи Би Би Си.

Цистерната се е възпламенила и е предизвикала истински апокалипсис в града, намиращ се в провинция Пенджаб. Много пострадали са настанени в болница.

Агенцията посочва, че трагедията е предизвикана заради безотговорното отношение на хората, които след катастрофата се събрали около цистерната, за да събират гориво.

Според свидетели няколко души са пушили цигари близо до преобърнатата цистерна, което е предизвикало унищожителния пожар. Към мястото на трагедията са били изпратени пожарни екипи.

Някои от жертвите ще бъдат идентифицирани с ДНК тестове, тъй като са претърпели тежки изгаряния. Властите се опасяват, че броят на жертвите може да се повиши.

Първоначалната информация сочи, че цистерната се е преобърнала на пътя заради висока скорост. По случая се води разследване от пакистанските служби.

Снимка: БТА/ XINHUA

Пакистан


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • мда
  Отговор
  1 08:49  25.06.17
  стадо овце
 • ИВО
  Отговор
  2 09:59  25.06.17
  Кмета на Лондон е от там.
 • Бай хой
  Отговор
  3 10:13  25.06.17
  Навремето имаще подонен случай и край Бургас. Лашкаха снадките на тръбите с бензин. Една сутрин ги забравили и герои с найлонови торби събирали бензин в локвите и с цигари в уста. Имаше смъртни случаи.
 • Ощърбий
  Отговор
  4 10:17  25.06.17
  Впечатляващо. Определено на тези народи хич не им понася техническото развитие. Като имаш в предвид и малумната им религия, хич не трябва да ни учудват резултатите.

 • Ловеца на поршета
  Отговор
  5 10:20  25.06.17
  Това се нарича естествен подбор!
 • Да го кажем направо
  Отговор
  6 10:34  25.06.17
  В Лондон е пълно с такива пакита-малоумни примати. И са там много преди сегашното преселение на емигрантите-никакво личностно развите и обществена интеграця. Още тогава се убедих,че мулти-култито и интеграцията са тотална идиотщина и празни приказки на евро-атлантическите либерали.
 • Шопенхауер
  Отговор
  7 12:38  25.06.17
  Не само кмета на Лондон е от там но и нашите м...сти.
 • Дамян
  Отговор
  8 23:27  25.06.17
  Ей така се прави в Россеюшка https://www.youtube.com/watch?v=QO7bnIttMZE

Напиши коментар:


Публикувай