Last news in Fakti

8 Юли, 2017 20:40 2 077 4

Тръмп: Ще имаме успех със Северна Корея

  • доналд тръмп-
  • северна корея-
  • китай

Той говори за страната с президента на Китай Си Дзинпин

Тръмп: Ще имаме успех със Северна Корея - 1
Снимка: БТА/AP


Доналд Тръмп е призовал Китай да съдейства за решаването на въпроса с ядрената програма на Северна Корея. Това е станало по време на негови разговори с китайския президент Си Дзинпин по време на срещата на Г-20 в Хамбург, съобщи Си Ен Ен.

„Нещо трябва да се направи относно Северна Корея. За Пхенян ще има решение. Това може да отнеме повече време, от колкото на нас ни се иска. Ние обаче ще постигнем успех по един или друг начин. Има търговски дисбаланс. Ние обаче знаем, че Китай е добър партньор и ще можем да постигнем по-справедливи позиции“, заяви Тръмп.

„Ние не губим надежда. Водим кампания за мирни преговори. Ако тя обаче не успее, няма да имаме много позитивни решения. Искаме мирно решение“, заяви държавният секретар Рекс Тъилърсън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фронто

    1 3 Отговор
    Пекин дава ли си сметка какъв шанс се отваря пред него? Да се впише в голямата политика,защото сега НЕ Е! Има недоверие.
  • 2 Фронто

    1 2 Отговор
    А Тръмп дава ли си сметка в какъв капан може да се вкара с този призив? Кой Китай? Република Китай( такова е официалното име на Тайван) или КНР( това Н означава комунистическо управление).
  • 3 Бесен Язовец

    11 4 Отговор
    Тоя Тръмп като някаква оплаквачка тръгнал да търси помощ от Китай хайде САЩ нали са голямите ьоклии да ходят да ступат С.К. сами нали са ужким супер сила ама нещо не им стиска комай.Това да не са араберите с въоръжение от 50г.на миналия век това ЕЕЕЕЕ !!!!!!СЕВЕРНА КОРЕЯ!!!!! US памперси!!!!!!!!!!

    Коментиран от #4

  • 4 фродо

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Бесен Язовец":

    До Бесен Язовец
    на Северна Корея целия арсенал е от 50-те години.И какво си мислиш ,че най-великата супер сила за всички времена - САЩ ,неможе да закрие дръпнатите фанатици за по-малко от 1 ден ли ? Единствената причина ,поради която не се е случило още е ,защото са застрашени Южна Корея и Япония.
Новини по държави: