1 724 4

Милион и половина британци гледат порно на работа

Поданиците на Нейно величество ползват служебни джаджи не по предназначение

Снимки: Shutterstock
Снимки: Shutterstock
Анатоли Стайков

Изследване установи, че 4.5 процента от работната сила във Великобритания, което е равно на 1.5 милиона души, гледат порно на работното място чрез техника, предоставена от работодателя, съобщава в. Mirror.

Проучването било поръчано от застрахователната компания Insurance2go. От него проличало, че две трети от поданиците на Нейно Величество получават смартфон, таблет или лаптоп от своя работодател. Но се оказва, че доста хора ползват тези джаджи не по предназначение.

Милион и триста хиляди служители си служели със споменатите устройства, за да изпращат неприлични, сексуално натоварени съобщения от работното място. А 2.3 милиона британци били използвали служебната техника, за да кръшкат на своите партньори.

Кадрите в Шотландия се оказали най-развратни, като всеки 10-и гражданин на Глазгоу използвал служебния смартфон за неприлични послания. 11 процента от гражданите на Единбург ползвали устройствата за текстово общуване с любовници, вместо с партньора.

Това, което се оказало още по-тревожно за работодателите, бил фактът, че 15 на сто от кадрите използвали служебната техника, за да си търсят нова работа.

Великобритания


Още по темата

 • Порно в компютъра на чешкия президент

  Порно в компютъра на чешкия президент

  Хакери от американския щат Алабама проникнали в личния компютър на президента на Чехия Милош Земан. Нещо повече, злосторниците качили в лаптопа на ...
  27.03.2017
  1 097
  1
 • Защо жените харесват да гледат порно с жени или тройки?

  Защо жените харесват да гледат порно с жени или тройки?

  По-малко жени, отколкото мъже гледат порно редовно, въпреки че повечето жени всъщност гледат порно, но не са склонни да говорят за това. Възходът на ...
  23.07.2017
  15 767
  12
 • И жените гледат порно

  И жените гледат порно

  Проучване, направено от известен сайт за порно клипове, разкрива, че жените любителки на порно индустрията са достигнали своя исторически връх. Един ...
  27.05.2017
  17 267
  14

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Иванчо
  Отговор
  1 07:31  14.07.17
  Хаха гледат порно на работа с техниката на работодателя... А нас тук направо си ни ч.кат...
 • Къртев
  Отговор
  2 07:47  14.07.17
  Британците са си ч...джии, пяници и п...ли. Добре, че имат емигранти да им ч.кат жените. Като излязат от съюза, ще ги видим.
 • Очо
  Отговор
  3 07:53  14.07.17
  Еми като немогат да джасат-поне да гледат.
 • 2399
  Отговор
  4 15:21  14.07.17
  Аз също гледам порно на работа, вдигам яко адреналина и после като се прибера си изливам максимално "яда" на жената и тя си е вечно доволна. Не са прайте всички гледате, особено като има серия в анала.

Напиши коментар:


Публикувай