Last news in Fakti

28 Юли, 2017 14:52 1 755 6

Край с президентството на Тръмп, ако уволни специалния прокурор

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • прокурор

Републиканците започват да недоволстват от президента

Край с президентството на Тръмп, ако уволни специалния прокурор - 1
Снимка: БТА/AP

'Доналд Тръмп ще трябва да плати страшна цена, ако уволни главния прокурор Джеф Сешън.“ Това заяви сенатор Линдзи Греъм, цитиран от ABC.

“Това усилие да се унижи и маргинализира прокурора не се приема добре в Сената. Не мисля, че консерваторите ще са доволни. Ако Джеф Сешън бъде уволнен, президентът ще трябва да плати тежка цена“, заяви Греъм.

Той коментира и съмненията, че Тръмп може да уволни и следователят Робърт Мълър. Той разследва съмненията за руска намеса в американските избори.

„Всеки опит за уволнение на Мълър ще значи край на президентската ера на Тръмп. Президент не може да направи подобно нещо. Това е ясно“, заяви Греъм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    11 7 Отговор
    Е как да не може Тръмп да уволнява НАРЕД?ЗНАЧИ ПУТИН МОЖЕ,А ТОЙ-НЕ?Бе я уволни всички от горе до долу и си оправи държавата!Аааа...взеха да се качват на главата му!
  • 2 Пеньо

    7 8 Отговор
    Усеща се краят на излагацията наречена "Тръмп-президент"!
  • 3 Путин

    8 2 Отговор
    Аз съм го назначил, аз ще го уволня!
  • 4 ежко

    6 0 Отговор
    ротшилд се на.ра
  • 5 Барчо

    7 1 Отговор
    Невероятно тежка кампания още от самото начало срещу Тръмп от властимащите и големите кинти. При тази анимационна държава е ясно, че президента няма да може да изпълни обещаното в предизборната си кампания или защото ще го ограничат до пионка, или ще го свалят. Може би ще предпочетат да прокарат закони, които да ограничат президентската власт и за в бъдеще да нямат такива рискове за собствено мислещи президенти.
  • 6 стоян георгиев

    4 2 Отговор
    да изчезва тва смешно недуразомение заедно с цялата си ненормална рода от к..ви и мошенници!