1 686 2

Слънчевото затъмнение срина порното

12-процентен спад на трафика с филми за възрастни заради отклоняване на вниманието

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Анатоли Стайков

Един от най-известните американски порно сайтове xHamster констатира намаляване на интернет трафика си във връзка с пълното слънчево затъмнение, преминало над САЩ на 21 август.

От еротичния портал коментираха по този повод, че звездите на порно индустрията в никакъв случай не могат да засенчат астрономическите звезди от небосвода. По време на хвърлената сянка от Луната се е получило и порно затъмнение.

Във връзка с природния феномен е констатиран 12-процентен спад на трафика с филмчета за възрастни заради отклоняване на вниманието в полза на еклипса. Най-големи загуби в трафика са регистрирани в градове като Нашвил, Чарлстън и Портланд.

Администрацията на порносайта изтъква, че количеството на потребителите е намалявало в зависимост от това колко добре е могло да бъде наблюдавано затъмнението. По местата, където то е било видно само частично, спадането на трафика е било най-малко.

САЩ


Още по темата

 • Феномен: САЩ потънаха в мрак (ВИДЕО)

  Феномен: САЩ потънаха в мрак (ВИДЕО)

  Луната започна да затъмнява Слънцето над западното крайбрежие на САЩ. Хората в Мадрас, Орегон, вече виждат част от слънчевия диск покрит от ...
  21.08.2017
  2 780
  5

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Kcaniba
  Отговор
  1 19:39  23.08.17
  Лелиее!! Мко ша прайм с тоя спад.!?!!?
 • Ххх3
  Отговор
  2 20:36  23.08.17
  Той е френски тоя сайт ,не американски

Напиши коментар:


Публикувай