1 955 5

Воден апокалипсис! Армията е мобилизирана (СНИМКИ)

Войници оказват помощ на местното население

Снимки: Twitter
Снимки: Twitter
Денис Джамбазов

Въоръжените сили на САЩ се включиха в спасителните операции в южния щат Тексас, който е най-засегнат от опустошителното влияние на урагана „Харви“.

Военните публикуваха снимки в социалните мрежи, на които се вижда размерът на водния апокалипсис. Тежка военна техника и хеликоптери са използвани от войниците, за да се окаже помощ на пострадалите.

Повече от 30 000 души бяха евакуирани в град Хюстън. Към момента има информация за девет жертви на урагана, който ще удари и щата Луизиана.

Президентът Доналд Тръмп също сподели снимките, на които армията помага на жителите на Хюстън. Метеоролозите дадоха тревожни прогнози – няма индикация, че дъждовете ще спрат.

САЩ


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Мишо
    Отговор
    1 15:46  29.08.17
    Живота в Щатите е било винаги такъв много природни бедствия

    Коментиран от #2

  • незнайко
    Отговор
    2 17:32  29.08.17

    До коментар #1 от "Мишо":

    Като знаят какво ги чака защо строят на земята а не на два метра над нея ? Сами виждате докъде е нивота на водата .
  • гостенче
    Отговор
    3 08:59  30.08.17
    На снимката от високо се вижда какъв краварник е живота на американците и какви праволинейни добичета с примити мозъци са те. Равни и еднакви прегради на дворовете, еднакви къщи на баснословни цени, за да може да ги изплащаш 150г., главата долу ниско и само работа работа работа. Накрая се връща "американеца" родом от Червен браг и се започва " вие незнаете как живеят хората, какво спокойствие, какви пари, какви пътища, какви коли.... мани мани...."
  • Шаран БГ
    Отговор
    4 09:16  30.08.17
    За да се заселят там близо 6 милиона човеци - явно има добри условия за живот. Не са виновни, че нямат хълмове. А и повишение на нивото на реките с 18 метра / поне така съобщиха- или аз така съм разбрал/ вероятно е нещо нечувано и невиждано до сега. Добре е, че на Щатите им е останала армия и на тяхна територия, която да помогне на населението!!

    Коментиран от #5

  • Патриот
    Отговор
    5 13:45  31.08.17

    До коментар #4 от "Шаран БГ":

    Ами не си е викала хората от "цялото земно кълбо" да помагат. Явно могат да поемат и още. Иначе да си я съберат на едно място всеки една чаша да прелее и ще пресуши района.

Напиши коментар:


Публикувай