1 191 3

Украинската полиция погна Саакашвили

Полицията е по петите на Саакашвили заради незаконно преминаване на границата

Денис Джамбазов

Украинската полиция съобщи, че е започнала наказателна процедура срещу Михаил Саакашвили за незаконно преминаване на украинската граница, съобщиха местните медии.

Бившият грузински президент и стотици негови поддръжници успяха да преминат границата, като се стигна и до ръкопашен бой между силите за сигурност и симпатизантите на Саакашвили.

По-рано през годината украинският президент Петро Порошенко отне украинското гражданство на Саакашвили. Бившият губернатор на Одеска област нарече този ход незаконен и се зарече, че ще се върне в Украйна, за да го оспори.

Бившият губернатор на Одеска област бивш президент на Грузия Михаил Саакашвили, който незаконно премина полско-украинската граница, пристигна в град Лвов. Пристигането му беше предавано пряко на страницата му в социалните мрежи.

Саакашвили заяви, че заедно с с придружаващите го депутати смята да отиде в Лвов, където да вземе решение за по-нататъшните си действия по защита на правата си в Украйна.

Украйна


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Kcaniba
  Отговор
  1 08:42  11.09.17
  Цирка е голем!!!
 • ААА
  Отговор
  2 13:14  11.09.17
  Онази девойка дето надзърта от групата за бързо реагиране , да не е зачислена към тях , да се грижи за хормоналният им баланс?
 • Све
  Отговор
  3 22:10  11.09.17
  Докато САЩ стоят зад него…. Нищо няма да му направят

Напиши коментар:


Публикувай