1 793 4

Изхвърлиха дете със специални нужди от автобус (ВИДЕО)

Шокиращи кадри на насилие в Африка

Денис Джамбазов

Шокиращи кадри на насилие бяха заснети в провинция Гаутенг, намираща се в Република Южна Африка. Дете със специални нужди беше изхвърлено от автобус.

Друг ученик засне с мобилния си телефон сцените на насилие, пише „Мирър“. Жена, вероятно учителка, налага детето със силни удари.

Малко по-късно шофьорът на превозното средство издърпва учителката и по всичко изглежда, че иска да предпази детето със специални нужди. Вместо това обаче го изхвърля на улицата.

Ученикът започва да плаче, но това не трогва сърцата на учителката и шофьора. Образователните власти в Гаутенг обявиха, че са започнали разследване по бруталния случай.

Не е ясно какво е причинило агресията от страна на учителката. Сериозни наказания грозят преподавателката и шофьора. Вижте кадрите:

Южна Африка


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Go Sho
  Отговор
  1 16:13  19.09.17
  По- скоро е дрогиран и си получава заслуженото. Света е пълен с отрепки навсякъде.
 • S-line
  Отговор
  2 18:13  19.09.17
  До коментар 1. Пожелаваме същото дати се случи.

  Коментиран от #3

 • Go Sho
  Отговор
  3 18:21  19.09.17

  До коментар #2 от "S-line":

  Благодаря за пожеланията, вярвам че са искрени . Но няма как да се случат. Бих ти препоръчал, повече да нарягаш сивото си в-во в главата.
 • Пръцко
  Отговор
  4 20:37  19.09.17
  Мога само да си представя малкият др.шльо какви ги е надробил, за да избеснеят така и двамата възрастни - професионалисти с педагогически опит! Не знаем предисторията и не можем да съдим.

Напиши коментар:


Публикувай