Last news in Fakti

28 Септември, 2017 14:32 1 201 1

Изнудвач трови бебешка храна в Германия

  • изнудване-
  • бебе-
  • бебешка храна-
  • фридрихсхафен

Мъжът обявил, че ще каже къде е отровата и ще спре само срещу 10 милиона евро

Неидентифициран изнудвач поиска повече от 10 милиона евро от големите търговски вериги във Федералната република, в които се предлага бебешка храна. Извратеният мъж обявил, че ще каже къде е отровата и ще спре само срещу посочената сума.

Мъжът е изпратил писмо до търговските вериги, което е получено преди две седмици, съобщава Bild. В него изнудвачът обяснява, че е сложил отрова в бебешката храна, предлагана в конкретен магазин в град Фридрихсхафен, провинция Баден-Вюртемберг.

При последвалата специализирана операция полицията е иззела всичката храна. По информация на германските медии в бурканчета е открита опасна отрова.

Изнудвачът действал по точен план. По думите му отровните храни са влезли в магазините в събота, но стоката все още е в складовете и нито един клиент не е закупил от опасния продукт.

В писмото си изнудвачът обявява, че отровните продукти са влезли в складовете на хранителните магазини, както в Германия, така и извън Федералната република.

Полицията разполага с видеозапис на неидентифицирания мъж, който наистина нарежда бебешка храна в магазина.

На пресконференция местната прокуратура обяви, че издирваният е на около 50 години. Полицията разпространи негови снимки и помоли гражданите за съдействие по разкриване на престъплението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    3 0 Отговор
    Дайте му 10млн.евро, ви германци милиарди дадохте на измислени бежанци - свине от идил,които газиха ви с камиони,сега ще правите пазарлък за стотинки.
Новини по държави: