1 103 2

Лошото момче на рока си връща формата (ВИДЕО)

Мерилин Менсън се надява да се възстанови максимално бързо от контузията

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Анатоли Стайков

Мерилин Менсън очаква да се възстанови бързо след неотдавнашното си нараняване по време на концерт, тъй като притежавал "свръхчовешки способности", съобщи Contactmusic.

Музикантът се пошегува, че станал жертва на нападение с огнестрелно оръжие, след като част от декора с формата на гигантски пистолети се стовари върху него миналия месец по време на концерта му в Манхатън. Менсън е уверен, че бързо ще се възстанови.

"Това не е нещо, от което ще пострада целият свят - заяви той. - Ще се възстановя бързо, защото притежавам свръхчовешки способности. Няма да допусна случилото се да е пречка за мен.

Забавлявам се на сцената, но за съжаление станах жертва на нападение с огнестрелно оръжие. Не трябваше да изнасям концерт заобиколен от огнестрелни оръжия."

48-годишният Менсън, чието истинско име е Брайън Уорнър, отмени поредица свои изяви след инцидента. Музикантът увери, че концертите ще бъдат пренасрочени.

САЩ


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Kcaniba
  Отговор
  1 19:39  18.10.17
  на кой му пука??? Лошите момчета на рока са музиканти преди всичко!!! Тоя фрикер да е жив и здрав!!!
 • Ощърбий
  Отговор
  2 20:10  18.10.17
  То таквоз чудо кат тоя трудно ще се загуби, ако ще и ядрена ракета изтреляна от кимчо лудия да му падне на главата. Музиката му е неслушаема, а концертите нетърпими!!!

Напиши коментар:


Публикувай