12 265 5

Бордей с нестандартни "момичета"

Клиентите на "Бордол" в Дортмунд могат да избират между 11 кукли с различен ръст, цвят на косата и размер на гърдите

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Анатоли Стайков

Германка откри заведение в Дортмунд, което дава на посетителите секс кукли за временно ползване срещу почасово заплащане, съобщи Lenta.ru.

Клиентите на "Бордол" могат да избират между 11 кукли с различен ръст, цвят на косата и размер на гърдите. Една от тях е със синя коса и външност на героиня от японска анимация. Едночасов сеанс със секс кукла струва 80 евро.

По думите на съдържателката Евелин Шварц, в бордея клиентите са различни - от безработни, които живеят на държавни помощи, до съдии. Много от тях идват с жени, които чакат в автомобила, докато мъжете се забавляват с куклите. Около 70 % от посетителите се връщат отново.

На ден една секс кукла има до 12 клиенти, като най-популярната от тях вече е повредена и собственичката е била принудена да я замени с нова.

Евелин поръчва "момичетата си" от производител от Югоизточна Азия, като цената на всяка кукла е около 2 хиляди евро.

Германия


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Искаме и в Полски Тръмбеш
  Отговор
  1 00:20  22.10.17
  Бих купил цветя, бонбони и скъпо шампанско, за да си изкарам готино с някоя полиетиленова тиха любовница! За недоволна, българска, чалгарка-интригантка не бих си харчил паметта на телефона, за да и записвам номера!!!

  Коментиран от #3

 • гощо
  Отговор
  2 09:55  22.10.17
  Аз не разбирам защо не си купиш за вкъщи една а ходиш вбордей и плащаш всеки път!
 • вайййй
  Отговор
  3 19:02  22.10.17

  До коментар #1 от "Искаме и в Полски Тръмбеш":

  Шегуваш ли се, чак и кукла...? Все пак тоя свят не върви на добре... Пуснат ли и свободно самообучаващи се киборги роботи, идва ерата на Стар Варс, но роботи срещу хората. Предпочитам една чалгарка, ако ще и силиконови бомби да носи, отколкото и най-реномираната кукла. Каква тръпка ще има в отношения с кукла, пич? Все едно е вместо куче, да си вземеш таматочи и да го галиш по батериите на главата.... Определено ти си част от света, който работи срещу правилното.... За какво са ви тези роботи секс-кукли и други? Единственно при боядисване, заваряне и други отровни процеси е добре да се използуват, понеже не се тровиш ти. Но чак и за секс?
 • Mariec
  Отговор
  4 08:06  23.10.17
  Докато има хора с комплекси(това им е втълпено)наивници,малоумници ихора с пари,винаги ще има такива,които да ги обработват.наистина светът не върви на добре,страшно е ,когатоненормалното се приеме за нормално
 • Гост
  Отговор
  5 11:31  23.10.17
  за 80 евро на час мога да си взема егати куклите, дето и закуска ще ти направят.

Напиши коментар:


Публикувай