Last news in Fakti

10 Май, 2017 00:15 4 853 0

Пандизчии напират за любов със секс кукла

  • секс кукла-
  • кукла-
  • секс-
  • затвор-
  • великобритания

Английски затворник се бори за правото на секс с надуваемата си любима

Пандизчии напират за любов със секс кукла - 1
Снимка: Shutterstock

Осъденият на 17 години зад решетките англичанин Джак Суорез поде кампания, чрез която 82 хиляди затворници на Острова да имат право на любов със секс кукли. По този начин те ще се освободят от натрупалия се в тях тестостерон, съобщава в."Метро".

48-годишният инициатор на идеята бил осъден през 2002 година на тежка присъда за разпространение на наркотици. Той се вдъхновил след като гледал по телевизията предаване, посветено на надуваеми секс партньорки.

Тъй като в британските затвори не са позволени съпружески свиждания за секс, на тях трябва да им се намери заместител. А надуваемите кукли се явяват идеални за тази цел. Според Суорез след сеансите надуваемите партньорки затворниците ще се държат много по-добре и няма да са толкова агресивни.

Суорез лежи в затвора Лоудам грендж в графство Нотингамшър. Според него секс куклите няма да служат само за любов, а ще правят компания на затворниците докато гледат телевизия и слушат музика.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: