Last news in Fakti

24 Ноември, 2017 19:28 3 034 0

Паника в британската столица

  • великобритания-
  • метро-
  • стрелба-
  • полиция-
  • лондон-
  • паника

Засилено полицейско присъствие около метростанция

Паника в британската столица - 1
Снимка: БТА/ AP

Полицията в британската столица Лондон затвори метростанцията „Оксфорд съркъс“, след като получи информация за стрелба, съобщи Би Би Си. Няма информация за жертви.

Силите за сигурност обявиха, че временно е затворена станцията на подземната железница заради „инцидент с клиент“, но не дадоха повече подробности за случая.

Свидетели разкриха, че се е стигнало до паника сред хората, някои от които са започнали да крещят и да плачат. Към мястото на инцидента бяха изпратени тежковъоръжени спецполицаи. Засилено е полицейското присъствие в района.

Британските власти съобщиха, че само една жена е претърпяла леки наранявания и няма опасност за живота й. В полицията е бил подаден сигнал за стрелба и службите са реагирали като в случай на терористично нападение. Не е ясно дали става въпрос за такова.

„Дейли мейл“ съобщи, че стотици са били евакуирани от метростанцията и намиращите се наблизо заведения и магазини. Полицията призова хората да стоят далеч от района.

Британските служби водят разследване. Те обявиха, че „няма доказателства за стрелба“. Близо час след първия подаден сигнал полицията „не е открила доказателства или следи за стрелба или заподозрени“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: