1 203 3

По корем в двора на хотел (ВИДЕО)

Американски военен хеликоптер се приземи извънредно на остров Окинава

Анатоли Стайков

Американски военен хеликоптер извърши извънредно кацане на територията на хотел на японския остров Окинава, предаде Reuters.

Това е поредното произшествие с участието на американска военна авиация, подхранващо обществената съпротива в Окинава срещу военното присъствие на САЩ на острова.

Според Японската радиотелевизионна корпорация хеликоптерът е извършил извънредното кацане заради светване на датчик, предупреждаващ за проблем. Няма информация за пострадали.

Транспортен хеликоптер на морската пехота на САЩ извърши в събота извънредно кацане на плаж на Окинава заради техническа неизправност. По-рано прозорец от военен вертолет падна в двора на училище.

Подобни произшествия, както и престъпления, извършени от американски военни, подхранват съпротивата на местното население срещу присъствието на САЩ на острова.

Япония


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Kcaniba
  Отговор
  1 17:46  08.01.18
  Падането на амерски скраб е всъщност приземяване!!!
 • 2 17:55  08.01.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • не може да бъде
  Отговор
  3 18:01  08.01.18
  "Това е поредното произшествие с участието на американска военна авиация, подхранващо обществената съпротива в Окинава срещу военното присъствие на САЩ на острова." - Защо обществена съпротива? Нали големият брат ги пази от оня, лошия от Северна Корея? А може би японците се чувстват под американска окупация...

Напиши коментар:


Публикувай