1 856 4

Кметът на Солун проговори от бардак (ВИДЕО)

Янис Бутарис изненада гръцката общественост с откровения за личния си живот

Анатоли Стайков

Кметът на Солун Янис Бутарис изненада гръцката общественост с откровения за личния си живот.

Градоначалникът обяви, че вероятно е допуснал грешка. Бутарис даде специално интервю за интернет предаването "Каквото искаш“, информира "Български новини".

И беше специално, защото бе заснето в публичен дом в Солун, а кметът разкри много за сексуалния си живот.

Бутарис не се поколеба да разкрие, че има партньор в момента и че почти винаги използва медикаментозни средства за сексуално стимулиране. Кметът се похвали, че е посетил повечето от публичните домове в района, за да има личен поглед върху ситуацията.

Гърция


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Бесен Язовец
  Отговор
  1 15:30  12.01.18
  Какво пък, ако е законен клубът защо да не ходи, малко е стар ама пък така се подържа във форма
 • Баче Кико
  Отговор
  2 15:36  12.01.18
  И този ще умре щастлив някой ден,по време на секс.
 • Дони
  Отговор
  3 15:40  13.01.18
  Мисля , че местните избори са тази година- мандата му изтича , или няма да се кандидатира повече и не го е грижа, или иска да си направи реклама , че е млад и жизнен и може да изкара още един. мандат.
 • турист
  Отговор
  4 17:14  13.01.18
  Горките гърци, там всеки държавен служител дори на селско ниво живее много добре и нагло краде, почти без да работи - имат обедни почивки, 13 и 14 заплата, много привилегии... Всеки от тях като стандарт има апартамент в голям град за децата, има къща в селото, ферма или маслинова градина + вила до морето, а моралът на мнозина е като на тоя алчен и развратен дядо. Затова протестират гърците, там има близо 1 милион държавни служители и не искат да загубят рахата си, за който държавата тегли кредити да им плаща. Дали такъв човек се грижи за болните, бездомните, сираците, слепите, глухите, самотните майки и състоянието на детските градини и училищата в града? Защо не обиколи малко бедните квартали на Солун, където безработицата зимата е 50% и хората едвам изкарват на кредит. Лошото е, че и при нас положението е оше по-зле и тук законни бардаци няма, а гръцките се захранват с българки, които гледат стари хора и са сервитьорки за пред роднините. Докато не се направи една акция да се пресече трафика на жени, такива търтеи като този ще стават милионери от търговията с плът.

Напиши коментар:


Публикувай