425 1

Правят сериал по скандалната книга за Тръмп

"Огън и ярост" е номер едно по продажби в сайта Amazon

Анатоли Стайков

Книгата "Огън и ярост", която описва предизборната кампания и първата година от президентството на Доналд Тръмп, ще бъде адаптирана за телевизията, съобщи ТАСС, цитирайки Hollywood Reporter.

Правата върху книгата на журналиста Майкъл Улф, в която хора от обкръжението на Тръмп изказват съмнения в способността му да управлява, бяха продадени на компанията "Индевър кънтент". Улф ще е продуцент на новия сериал.

Книгата му включва изказвания на Тръмп и около 200 негови съветници по повод 18-те месеца, свързани с предизборната му кампания и първата година от президентството му.

Улф твърди, че Тръмп е некомпетентен държавен глава, който в края на деня гледа телевизия и разговаря по телефона с приятели, за да се оплаква.

След като се опита да забрани книгата, но опитите му се оказаха неуспешни, Тръмп заяви, че тя е изпъстрена с лъжи. Членове на екипа му побързаха да възхвалят гениалността на шефа си.

Откакто беше публикувана в САЩ, книгата е номер едно по продажби в сайта Amazon.

САЩ


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Бесен Язовец
    Отговор
    1 15:45  18.01.18
    Аз като чета новини за Тръмп и после вечер мастурбирам, не знам дали е нормалноно но все пак живеем в модерни времена и смятам че човек не трябва да се крие

Напиши коментар:


Публикувай