Last news in Fakti

28 Януари, 2018 17:56 4 747 3

Предсказанията на личния астролог на Путин

  • глоба-
  • путин-
  • астролог-
  • предсказание

Глоба Навални за това какво да правим и да не правим през 2018 г.

Руският астролог Павел Глоба, който е известен с това, че предсказа победата на Доналд Трмъп на президентските избори и за който се смята, че е личен астролог на руския президент Владимир Путин, направи прогнозата си за това как ще се развива светът през Новата година и как да се държим. Според него апокалипсисът се отлага. Светът няма да стане свидетел на война или революция, поне не и през идните 12 месеца.

По Китайския хороскоп от 16 февруари се влиза в Годината на кучето, което носи спокойствие и уравновесеност, а стихията на Земята ги засилва. Годината е добра за разрешаване на заплетени конфликти и за реализиране на финансови сделки. За разлика от 2017-а Новата година е изпълнена с повече стабилност, която обаче ще трябва всеки да извоюва с повече работа и усърдие.

Кучето символизира вярност и преданост. Затова ако има промени и невярност, то те могат да доведат до пълен крах на надеждите и плановете за бъдещето.

Във финансово отношение годината ще е стабилна, но трябва да се има предвид, че като е стабилна в богатство, така може да се окаже стабилна и в бедност, предупреждава Глоба. Той съветва хората да са по-загрижени за собствените си дела, а не толкова в тези на другите.

Относно кариерното развитие, то е добре да се избягва смяна на работното място, ако не е крайно наложително. Издигането в йерархията ще могат да реализират онези, които предлагат нестандартни решения на проблемите и успешно излизат от сложни ситуации. За разлика от Огнения петел, който царстваше през 2017-а и поставяше под въпрос всеки успех, то месеците под покровителството на Жълтото куче носят успех на тези, които зачитат традициите и работят упорито. Тези, които действат с ум и в най-стресовите ситуации, ще имат успех, категоричен е Глоба. Жълтото куче помага на тези, които търсят разбирателство, избягват скандали и конфликти, на тези, които проявяват милосърдие и дават без да очакват нищо в замяна. Годината няма да се окаже печеливша за бездушните чиновници.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    9 12 Отговор
    Тоя шарлатанин от "голямото руско добрутро"/не че всичките му колеги по света не са такива/ просто е прочел световната преса която оповестява,че 80% от световните парични приходи се усвояват от 1% свръхбогати.А след като веднъж е казал че няма да има разтърсващи катаклизми,логично е да каже че "ще има стабилност както във богатството,така и в немотията",т.е. статуквото логично се запазва.Интересно обаче ако нещо не стане така както го предвижда КАКВО ЩЕ МУ СЕ СЛУЧИ?ЩЕ ГО УВОЛНЯТ ДИСЦИПЛИНАРНО ЛИ?ИЛИ ЩЕ ГО ПРАТЯТ В ЗАТВОРА?Ами той/те/ винаги може да си намери по небето някакъв метеор носител на "черна карма",който изневиделица да обърка всичко и да ПОЕМЕ ВИНАТА...Според мен интересното в случая е НЕ КАКВО ПРЕДСКАЗВА,А КАКВА ЗАПЛАТА ИЛИ ХОНОРАР МУ Е ОПРЕДЕЛИЛ ПУТИН,...нещо което не се споменава по разбираеми причини.

    Коментиран от #2

  • 2 Onq s magareto

    5 6 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Хонорара от Путин 100% му е достатъчен за ново БМВ, не като теб, хихахохееееее.....
  • 3 Тоя НИКОГА НЕ Е БИЛ

    2 1 Отговор
    Астрологът на Путин, защото всички руснаци много добре знаят, че Глоба е лъжец и шарлатанин.
    Като не сте запознати с руската действителност, защо манипулирате тъй елементарно български народ?