Last news in Fakti

23 Февруари, 2018 17:35 2 604 13

Германия и Франция ще убеждават Путин

  • франция-
  • владимир путин-
  • германия

Призиви към Русия да подкрепи резолюцията за Сирия

Лидерите на Германия и Франция призоваха руския президент Владимир Путин да подкрепи гласуването на Резолюция за сигурност за Сирия, съобщи ДПА.

Информацията беше обявена от източник от Елисейския дворец. Ангела Меркел и Еманюел Макрон планират поотделно да проведат разговори с Путин.

Двамата лидери ще се опитат да убедят Москва да не блокира резолюцията.

Руският външен министър Сергей Лавров вече заяви, че Русия е готова да гласува в полза на резолюцията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    13 7 Отговор
    Наведени
    Вогат само да цункат...
  • 2 Митьо

    23 3 Отговор
    С Днем Защитники Отечество товарищи!!!
    Сегодня Большой Праздник!!

    Коментиран от #7

  • 3 Реално

    24 5 Отговор
    И защо да приема Русия тази резолюция??? Та да стане като предишният път-уж премирие-а това премирие беше използвано от главорезите на ИД за прегрупиране и попълване на боеприпаси и оръжие...
  • 4 Бай хой

    26 5 Отговор
    Га главорезите от източна гута обстрелваха Дамаск оонето мълча и запада мълча и ич не им беше за цивилните жертви. Сега га Асад ги нае кат трудовашка количка ревнаха. Същото бе и в източна украйна. През оная им работа бе га фашагите избиваха местното население. А га ги подкараха през Дебалцево ревнаха за примирие.
    За фашистите човешкия живот няма значение.
  • 5 Мишев

    20 3 Отговор
    А кой ще убеди американците, че никой не ги е канил там? По силата на кой международен договор американски войски са в Сирия и въоръжават бандитски групировки? Само Ердоган ли е достатъчно смел да им се опълчи?

    Коментиран от #10

  • 6 хахахааа

    15 2 Отговор
    импотентните джендъри от ес не знаят какво да правят до световните гиганти сащ, русия, китай.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Румяна Костова

    13 2 Отговор
    То те ще се опитат да го убеждават,ама той,Путин не се дава толкова лесно.А и как може да им се вярва?Точно Германия и Франция бяха гарант,че в Украйна президента Янукович ще остане на власт до предстоящите избори.За Франция и Германия е като,,Добър ден,,да хамелеонствуват в политическото си поведение,зависимост как им изнася и какви директиви получават от Америка.
  • 9 Ммм

    9 3 Отговор
    Кво стана нали 600 вагнеровци са убити ама се молят на колене на Путин да не разбива умерените щото то се видя че Фащ не могат да ги защитят и сега запада особено Фащ ще станат за смях както станаха в Украйна
  • 10 Ммм

    8 2 Отговор

    До коментар #5 от "Мишев":

    Май Ердоган ще е първия а след това и Русия ще ги почне и Фащ пак ще молят на колене за примирие като в Украйна
  • 11 Slavic Vibes

    6 0 Отговор
    Мисля, че на първо време германците трябва да убедят жителите си да си забулват дъщерите. Защото ако не го правят, ще има лоши последствия като в Кьолн. Хаххаеахаеаехаех.
  • 12 Националист

    3 4 Отговор
    Да живее ЕС, НАТО И Всемогъщата Американска армия!!! Всички предатели на Българските Национални държавни интереси - комунисти, русофили, соросоиди, атакисти и подобни да бъдат вкарани в трудови концентрационни лагери, за да се научат да се трудят и да бъдат дисциплинирани. Турция, Русия и другите мангалски държави от Азия да го ''духат'' на Тръмп, Макрон, Меркел, Орбан и Юнкер.:):)
  • 13 Гост

    0 1 Отговор
    Забравихте май немския ботуш а?
    Преди него френския?
    И Франция и Германия са държали цяла Европа ,без острова защото тея от острова са помагали на руснаците, но най вече зимата и тайгите са им помогнали ;)
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания