1 138 7

Тръмп: Да има оръжия в училищата!

Ще се реши ли проблемът по този начин?

Денис Джамбазов

Нека във всяко едно училище да има длъжностни лица, които да бъдат въоръжени. По този начин ще възпрем стрелби като тази във Флорида, където бяха убити 17 души. Това заяви американският президент Доналд Тръмп в пламенна реч, повод за която стана поредното клане на американска земя.

Президентът посочи, че не всички учители ще имат огнестрелни оръжия. С такива ще бъдат въоръжени 10-20% от преподавателите – тези, които умеят да боравят с оръжия. Освен това пистолетите ще бъдат скрити, посочи държавният глава.

В Мериленд Тръмп изрази мнение, че ако учители са били въоръжени в училището във Флорида, то 19-годишният тийнейджър е нямало да щурмува сградата така необезпокоявано.

„Не искам да има 100 охранители с автомати в училищата“, посочи Тръмп. Според него е нужно поне няколко учители да бъдат въоръжени, за да се гарантира сигурността в учебното заведение. Стрелбата във Флорида за пореден път повдигна въпроса за продажбата на оръжия и липсата на реален контрол от страна на властите.

САЩ


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 21:20  23.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • гражданин
  Отговор
  2 21:23  23.02.18
  Браво!!!Да вземем пример от по-големия брат!......

  Коментиран от #7

 • Eee
  Отговор
  3 21:30  23.02.18
  Е тия хептен изперкаха.Не отивам на училище а на война да се стрелям с учителите.

  Коментиран от #5

 • Барчо
  Отговор
  4 22:11  23.02.18
  Тоя верно е чалнат. Охранителя, който е бил обучен за подобни ситуации се е скрил като мишка, а смешника иска да раздаде оръжия на даскалите, които и понятие си нямат от това. Дали ще ги задължават е въпроса и който не иска да носи оръжие дали няма да трябва да си търси друга работа? Всеки разправя, че тръмпито бил супер бизнесмен. Това са глупости. Тоя неграмотник е мутра, която е направил пари само от спекули със земи и имоти. Спекула!!! А колко пъти е фалирал до шушка знае ли някой? Те и решенията са му такива. Спекулантски. Каквато държавата, такъв и президента. Излагация от световна класа.
 • Барчо
  Отговор
  5 22:14  23.02.18

  До коментар #3 от "Eee":

  Каубойска работа!
 • Трумпет два цола
  Отговор
  6 00:12  24.02.18
  Краварите на чело с мало..умния каубой тотално изтрщяха.Вместо да ограничат продажба те ще продават още повече оръжие за да се пазят от самите себе си.Уааахаххаа.Свършено е с тях .толкова са повредени че сами ще се изтрепят.
 • Владислав
  Отговор
  7 18:10  25.02.18

  До коментар #2 от "гражданин":

  Какви братя са ти янките. Боже Господи!!!

Напиши коментар:


Публикувай