Last news in Fakti

27 Февруари, 2018 07:50 2 355 2

Вашингтон: Това си е работа на Китай

  • сащ-
  • китай-
  • сара сандърс-
  • си дзинпин-
  • китайска комунистическа партия

Белият дом заяви, че от Пекин зависи дали да премахне ограниченията на президентските мандати 

Вашингтон: Това си е работа на Китай - 1
Снимки: БТА/АР

Белият дом заяви, че от Китай зависи дали да премахне ограниченията на президентските мандати.

Новината става факт, след като управляващата Китайска комунистическа партия направи в неделя предложение, които би позволило на сегашния лидер Си Дзинпин да остане на власт за неограничен период от време, предаде Reuters.

"Китай решава какво е най-добро за тяхната страна", заяви говорителят на Белия дом Сара Сандърс на брифинг за журналисти.

Вашингтон: Това си е работа на Китай

Сандърс посочи, че президентът Доналд Тръмп подкрепя ограничаването на мандатите в САЩ. "Но това е решение, което зависи от Китай", допълни говорителят на Белия дом.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост1212

    13 3 Отговор
    ХАХАХАХАХАХАХ. Тоя зализан изтрещялник ще вземе да си учи уроците... че не трябва да пипа там, откъдето могат да го треснат яко! Не знам само защо не мълчи и спрямо действията на Русия за Навални примерно? Или мисли, че Русия е по-малкото "зло"? "Световният жандарм и пазител на демокрацията"! Ще им изпопадат скоро зъбите някъде, ама....
  • 2 Гост милиарден

    6 2 Отговор
    Може да се меси в работата на слабите и малките, но когато някой голям като Китай си прави каквото иска - САЩ си мълчат. Страх ги е, защото китайците могат да хапят... Те и руснаците могат, но Тръмп още живее в "Студената Война", затова скоро ще има белег сред звездите.