Last news in Fakti

17 Март, 2018 18:46 4 033 33

Захарова: Случаят Скрипал цели да отклони вниманието от Ирак и Сирия

  • мария захарова-
  • сергей скрипал

Говорителката на руското министерство на външните работи Мария Захарова направи връзка между случая Скрипал и сирийския въпрос, предаде ТАСС.

Западът се опитва да направи хората на глупаци, за да отвлече вниманието от своите действия в Сирия и Ирак, се аргументира тя в ефира на телевизия "Россия 24". Захарова отбеляза, че за никого вече не е тайна, че в Сирия се намират американски и британски командоси, които действат в тясна координация с въоръжената опозиция. Всички са наясно и че целта на това присъствие е подялба на интереси, допълни тя.

Захарова изрази съжаление, че Лондон не е предоставил на Москва никакви данни във връзка с разследването на отравянето на бившия руски разузнавач, предавал информация на Великобритания, Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия.

Захарова увери, че в Съветския съюз или в Русия никога не са били правени разработки на химическо вещество под кодово название "Новичок". Великобритания нарочно използва това име, за да дискредитира Русия, подчерта тя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 българче

    51 13 Отговор
    Захарова напразно прави изявления. Защото ВСИЧКИ НЕПРЕДУБЕДЕНИ хора са наясно, че колониалният запад води кампания.

    Коментиран от #5, #6

  • 2 Наблюдател

    13 56 Отговор
    Както в случая със сваления от руска ракета малайзийски Боинг, руснаците ще пуснат десетина различни версии за манипулиране на общественото мнение. Засега най-екзотичната е тази за бъдещата свекърва на дъщерята на Скрипал, която не могла да преживее, че тя ще и е снаха и я е отровила. Ще излязат и други версии, ще ги прочетем, ще се по смеем а русофилите ще ги тиражират и ще ги представят като достоверни. Руснаците отдавна са отиграли и усъвършенствали подобни мероприятия.

    Коментиран от #10, #33

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Прометей

    44 15 Отговор
    Пореден ясен, точен и реален отговор от Мария ПРЕКРАСНАЯ на идиотските брътвежи на НЕЯСНО половите....

    Коментиран от #7

  • 5 Прометей

    35 16 Отговор

    До коментар #1 от "българче":

    Напротив!!Най-нормална реакция от страна на ВЕЛИКА РУСИЯ която съзнава напълно, че ИСТИНАТА е на тяхна страна и трябва да се говори много и открито.....
    ИСТИНАТА ЩЕ НИ......ОСВОБОДИ.....
  • 6 Наблюдател

    11 63 Отговор

    До коментар #1 от "българче":

    Русофилче, никой НОРМАЛЕН човек не вярва на руските лъжи и оправдания. Не за първи път руската кочина отрича, за своята вина, на вече дори вие, руските слуги не вярвате, че руснаците са невинни. Само се кефите, как умело лъжат и мажат.

    Коментиран от #13, #18

  • 7 Питащ

    11 54 Отговор

    До коментар #4 от "Прометей":

    ...... Мария ПРЕКРАСНАЯ....

    Та тя е като дърт травестит. Ама нали е рускиня и е прекрасна. Докъде паднахте бе русофили, дълбаете дъното!

    Коментиран от #32

  • 8 баламосване на овцете от острова

    38 8 Отговор
    Има още един огромен вътрешен скандал, от който панически се опитва да избяга разклатената Мей - разкритието за ежедневни изнасилвания ,изтезания и отвличания на малолетни деца в цялата страна, прикривани при това системно от полицията .
    Администрацията на Мей нямат адекватен отговор към обществеността.
    В британските вестници, обаче, на челните страници се мъдрят ядрени гъби над Лондон , и апокалиптични заглавия, предричащи болезнена смърт от лъчева болест за всеки поданик на Кралицата.
    Ето така ОТВРАТИТЕЛНИЯТ СКАНДАЛ остава на заден план.
  • 9 Наблюдател

    18 14 Отговор
    Следващото "откровение" на Захарова е, че нито в СССР, нито в Русия не е бил разработвана отрова Новичок. А подобна отрова е изработена и изпробвана от Запада.

    Коментиран от #11

  • 10 селянин

    18 9 Отговор

    До коментар #2 от "Наблюдател":

    Стига с този Боинг,какво търси там където се водят бойни действия..то имаше и друг,,боинг,,дето снимаше над Сахалин,,гаражите,,на подводниците...и бум.

    Коментиран от #12

  • 11 селянин

    36 9 Отговор

    До коментар #9 от "Наблюдател":

    От Чворовете по големи будали няма,те само вярват че Путин ще отрови Скрипал..10 дни преди изборите и 90 дни до Мондиал 2018.Тереза прави точки..защото си отива..
  • 12 Наблюдател

    12 19 Отговор

    До коментар #10 от "селянин":

    Като излезе доклада за Боинг, пак ще говорим.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Наблюдател

    7 22 Отговор

    До коментар #13 от "Стамат":

    Запрян, много си спънат. Първо зобиш си пише с Бяла, не с Путин.
    И второ всички тези внушения как сме щели да се казваме, на какъв език сме щели да говорим, какви потури и фесове сме щели да носим ако я нямаше Русия ги разправяй на русофилското сборище край Копринка. Там има много промити мозъци подобни на твоя и ще ти повярват.

    Коментиран от #20

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Мустафа

    2 8 Отговор

    До коментар #13 от "Стамат":

    А ти на кой искаш даго налапаш на сапутин или на сталин

    Коментиран от #21

  • 17 Алексей

    4 6 Отговор
    Разбирам, че са несериозни тия за Путин. Дразнят. Но благодарете что живете тук, не там. Там живот няма.
  • 18 Българин

    25 3 Отговор

    До коментар #6 от "Наблюдател":

    Русофобчо, писнало ми е от такива като теб. Не те ли заболя кръста да се кланяш на американски, английски и др. боклуци. Да ти припомня ли атентата срещу папата от кого беше организиран? Помниш ли агента на ЦРУ Клеър Стърлинг, каква кампания направи срещу България? И как се размириса после цялата работа като се разбра, че е организирана от ЦРУ с цел дискредитиране на БЪлгария? И тези хора сега ти наричаш наши приятели? АМИ ТЕ НИКОГА НЕ СА БИЛИ ТАКИВА. Да ти припомня ли как 1300 американски бомбардировача за една нощ сриват със земята Дрезден и убиват 70000 мирни граждани (старци, жени и деца) по време на WW2? Ама как сега леем крокодилски сълзи за загинали сисрийци. И такива безродници като теб се разтапят покрай тях. Нямате ли малко достойнство бе хора, за да видите лицемерието, манипулациите и скандалните лъжи изфабрикувани от "демократичния" свят срещу Русия? Че то и на слепите вече е ясно, че и англичаните и американците разполагат на тяхна земя с "новичок" и са го използвали за провокацията. Ама нейсе. Все някога ще се опомните, но само да не е късно.

    Коментиран от #22

  • 19 Алиса

    8 3 Отговор
    Отвлечение на негодную цель, адназначна! В англиях назревает очередной педофильский скандал, вот и траванули отработанный материал, кого не жалко.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Стамат

    8 4 Отговор

    До коментар #16 от "Мустафа":

    Мустафа отивай в Диарбекир вземай едно стадо кози и по чукарите на паша .Дано се спреателиш с някоя от тях да не ти е самотно.Айде тръгвай .Прати селфи .Чао.
  • 22 Наблюдател

    2 18 Отговор

    До коментар #18 от "Българин":

    Нали знаеш, че русофилите никога не сте били и никога няма да бъдете българи.
  • 23 Наблюдател

    3 19 Отговор

    До коментар #20 от "Стамат":

    Запрян човек си ти руска подлого и такъв ще си останеш.
  • 24 до българин

    17 2 Отговор
    Наблюдатела е турско мекере и няма да му вкараш нищо в главата.Той мрази българите и България.В главата му е Турция и исляма.Тая овча глава няма оправяне!

    Коментиран от #25

  • 25 tost

    12 0 Отговор

    До коментар #24 от "до българин":

    Не е вярно,Наплювател си пада по американски вимета.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 когато

    1 9 Отговор
    руски каки с малки цици говорят големи глупости - товаа не е добре за световния мир. Ноздоровье товарищи! И ако ви свърши водката - палете го тоя свят безсмислен...
  • 28 malta yok

    0 3 Отговор
    Точно така прекрасна Мария! Обвиняват големият руски лидер, чак за да не види света успеха ни да превземем, следващите минути, Африн!!!!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Наблюдател

    1 5 Отговор

    До коментар #30 от "Овчар":

    Здравей овчарю, съжалявам за кучето ти, но колкото си овчар, толкова си и кучкар. Защото животинчето не е било болно от бяс а от русофилия. По всяка вероятност е прихванало болестта от теб. Защото русофилията е тежко психическо заболяване и симптомите и са същите като на бяса, точно както ги описваш. Вземи си ново и го кръсти Маша, на Захарова, Сергей, на Лавров или Карлик, на Путин. Ще лаете и двамата "Слава России". "Путин е велик" и ще се надпреварвате да лижете руски задници. Обзалагам се, че ти ще си по-добър от кучето в това занимание .
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Ахмак

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Наблюдател":

    Как си комсомолец, гледам че ги почна пак ! Давай, ние сме с теб - бии ,бии гадовете. Само да те светна, че оная работа със самолета (малайзийския) се размириса нещо. Пилота (украинския) дето го свали, малко се самоубил. Но ти дерзай - защото ,всичко е точно!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания