Last news in Fakti

14 Април, 2018 12:20 8 497 32

Руският флот дебне за подводници на САЩ

  • русия-
  • флот-
  • сащ

Сериозно движение на руски кораби в Средиземно море

Военноморският флот на Русия е започнал да следи за ударни кораби и подводници на САЩ и НАТО в Средиземно море, съобщи ТАСС.

Кораби и подводници на руските военни следят за навлизането на чуждестранни сили в източните части на региона. Според руски военни източници през последните дни руският флот осъществява непрекъснато наблюдение за присъствие на кораби и подводници на САЩ и НАТО.

Информацията беше обявена преди САЩ , Франция и Великобритания да извършат ракетни удари срещу цели в Сирия.

Руските кораби и подводници действат основно в региона около базата в Тартус, като постоянно имат присъствие по море.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    16 54 Отговор
    А ха,ще ги броят,както преброиха и ракетите.Интересно ми е дали имат специален човек,назначен за брояч?
  • 2 Kcaniba

    19 38 Отговор
    80 рубли= 1 € !

    Коментиран от #9

  • 3 Расулюлах

    20 12 Отговор
    В момента на стрелбата по сирия Путин трябваше да праща 100 кратно повече сатани по запада и саш
  • 4 Kcaniba

    50 15 Отговор
    Русия спокойно изчаква.
    Ако удари - ще е смъртоносно!

    Коментиран от #6, #7, #8, #10

  • 5 ПЕЕВ

    26 4 Отговор
    Е ТЕ ЦЯЛ ЖИВОТ СЕ ДЕБНАТ.
  • 6 Гост

    14 36 Отговор

    До коментар #4 от "Kcaniba":

    Ти пък, а дали ще уцелят? Рашън техниката е тука има - тука нема.

    Коментиран от #13

  • 7 Kcaniba

    18 5 Отговор

    До коментар #4 от "Kcaniba":

    Руските военни запазват правото си да свалят ракети и да унищожават установките и точките, откъдето са изстреляни в случай на агресия на САЩ срещу Сирия. Това предупреди посланикът на Русия в Ливан Александър Засипкин, цитиран от руските медии.

    Засипкин подчертал, че "руските сили ще се противопоставят на американската агресия в Сирия чрез прихващането на ракети и удряйки техните установки".

    Коментиран от #12

  • 8 Огняра

    9 15 Отговор

    До коментар #4 от "Kcaniba":

    Да прав си,ще е смъртоносно за тях
  • 9 Барчо

    18 6 Отговор

    До коментар #2 от "Kcaniba":

    1 000 кубика газ е 190 долара. И в рубли да се плаща и в долари да се плаща е се таа колко ще е евро-рубла или друга валута. Същото е и с житото и с каквато и да е стока, която се внася или изнася в Русия. Не виждам от какво точно идва радостта? Не са решили, не са сменили рублите с други и да се премести запетаята с една две позиции. Тогава кво ще кажем? Че 90 долара е една рубла или нещо подобно ли? За сега стоките в цял свят се съпоставя с долара и това няма нищо общо с вътрешната инфлация на отделната държава ако ти не е ясно.

    Коментиран от #11, #26

  • 10 Барчо

    32 6 Отговор

    До коментар #4 от "Kcaniba":

    Абе кухи лейки!!! Не разбрахте ли че всичко е проиграно предварително и вие само си чешете езиците. 100 ракети в пустощта и нито една жертва. Ни руснак, ни сириец. Краварите са посочили няколко точки, които искат да бомбат да замажат очите на глупаците и руснаците са отхвърлили или потвърдили, а може и да са добавили. Цялата сирийска и руска техника, както и жива сила е освободила предварително обявените цели преди пуска. И вълка сит и агнето цяло. Шута хвърли набързо едни милиардии на вятъра и си почеша егото. Цялата работа е свирена като американския филм "Да разлаеш кучетата".
  • 11 Kcaniba

    7 13 Отговор

    До коментар #9 от "Барчо":

    Я пак....ТЦ.тц.тц!!! хахаха! Рано сте се натаралянкали в коневръза!

    Коментиран от #16

  • 12 Kcaniba

    7 24 Отговор

    До коментар #7 от "Kcaniba":

    Подиграха се с вовката!За смях стана завалията!
  • 13 Космос

    11 2 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Чувал ли си за Георги Иванов? Гледай Нова Тв. и никога няма да научиш нещо съществено за Русия, освен промивка.
  • 14 OMG WTF

    28 3 Отговор
    Сороси какво празнуват ? Неуспешния опит за атака май хахаха 3 цивилни ранени длед 100 ракети оня с автомата във Вегас беле по успешен от покрива ха-ха хахаха
  • 15 Путин е говедо

    8 31 Отговор
    Нищо добро не чака Путин. Ще превърне Сирия в най-голямия враг на Русия в Средния Изток. Излъга отвратително, че ще пази страната и нищо не направи. Напротив. Оказа се подъл и негоден.

    Същото каквото направи с Украйна. Излъга отвратително, че ще е гарант и окупира Крим. Украинците никога няма да му простят. Както поляците, молдовците, грузинците, азерите, казахите и т.н.

    Едно не може да му се отрече. Обединител е. На всички срещу Русия.
    Дори и тези с психични отклонения. Помагат му.

    Коментиран от #21

  • 16 Барчо

    18 2 Отговор

    До коментар #11 от "Kcaniba":

    И колко убити сирийски "животни" има?? А руски войници?? А складове за химическо оръжие???? Колко??? Май няма нищо такова. Ми щом е така не е лошо някой да си зачовърка мозъченцето ако го има и да върже две и две!
  • 17 Dhjfrthhg

    6 20 Отговор
    Ами да брои . Само да не се стресне от броя им. Сащ имат повече самолетоносачи отколкото русия подводници. Да броят и да слушкат щото пак ще ги пляскат.

    Коментиран от #24

  • 18 Не знам

    20 3 Отговор
    Това не е политическо лалане, това е война, има ракети, има въздействие, сирийското пво е с модернизирани през последните години комплекси от 70 те години. Да има взривове на ракети, данни за щети по личен състав и техника не постъпват и от двете страни. Операцията е прекратена след час, а сащ мълчи за резултатите. Ясният сигнал бе по нищожен и от миналата година. Когато пво е надеждно ешалонирано за прикритие на определени обекти се виждат ясните резултати. Дамаск е голям няма как да бъде покрит с тази допотопна техника, нормално е там да има много пролуки в зоните на пво. Ако това са умните ракети, резултатите които постигнаха снощи са смешни
  • 19 Готин ама не съвсем

    19 7 Отговор
    Ако аз бях президент на ФАЩ, Англия или Франция, щях да се скрия някъде, да си посипя главата с пепел и да търся зареден пистолет, да се гръмна!
    Толкова позор не мога изтърпя!
    Да изстреляш 103 прехвалени ракети, да стреляш от самолети, от прехвалени бомбардировачи и т.н.н и резултат НУЛА! И ПВО на Сирия от 70-те години, да ти унищожи 71 ракети, ма такъв позор няма! Трима ранени и нищожни материални щети!!!!!!!!!!
    И идва резонния въпрос на данъкоплатците? За какво ни похарчихте парите и ги хвърлихте на вятъра?
    Я оставки и военен съд, че такъв позор не се трае!
  • 20 Orak

    13 2 Отговор
    Докато руснаците си играят на жмичка, краварите и еврогейската сган убиват живи хора! Бяха в Ирак, Афганистан, Либия, Тунис, Египет, Югославия ...и още...и още......да пази Господ България!
  • 21 Румяна Костова

    3 2 Отговор

    До коментар #15 от "Путин е говедо":

    Помагат му на Путин, помагат.А той е подъл, лош и лъже отвратително.Как ли другояче може да се лъже,освен отвратително.Небето у синьо,тревата зелена.А на Вас никой не може да помогне,може би само добър психиатър.
  • 22 123;)

    2 14 Отговор
    Болшевики,ядохте масура!Щяхте дап9рзите всяка ракета!То да не е стрелба на воения полигон в Сибир или Афганистан!Тепърва ще бъдете бити и ще гладувате,а газовата тръба по дъното на Средиземно море е вече готова за монтаж!Очаква ви глад и тотална изолация....рублата ще ви съсипе!
  • 23 Втори гост

    7 2 Отговор
    Големи специалисти и писачи в този сайт. И само безмислени и никому ненужни коментари.
  • 24 Защото6575

    7 1 Отговор

    До коментар #17 от "Dhjfrthhg":

    Смешно и срамно е цялото положение-толкова военна мощ на НАТО ьа 33такети в цели!
  • 25 vasik atanasova

    1 5 Отговор
    наакаха се рашките
  • 26 Голем смях

    3 5 Отговор

    До коментар #9 от "Барчо":

    Явно не си ходил много класове на училище и математиката не ти е силна страна.Или си пенсиониран милиционер или военен-от тези с по-малкото мозък дето им викаха старшини и сержанти.Ако вчера си вземал руска пенсия от 50 долара ,днес вече е 30 .Ако заплатата ти е била 100 долара,вече е 60.Това е разницата,а цените в магазина вече са се повишили два пъти.Защото всичко се внася и купува с долари и евро.
  • 27 Юююбряяяяя

    6 1 Отговор
    Няма ли най-после да подпукат тая краварска сган?! Отдавна заслужават да им се пусне малко кръвчица от носа дето завират и на майка си отзад за долари!
  • 28 Руски

    2 1 Отговор
    Яли са бой и пак ще ядат всички гадини от Русия ,а рептилите и краварите да си сложат памперсите.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Мммм

    0 1 Отговор
    До № 24 Те толкова си и могат НАТО - то завалиите, като презерватив пълен с въздух са.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания