Last news in Fakti

24 Април, 2018 17:20 3 013 21

Русия не е доволна от отговорите на Лондон за Скрипал

  • сергей скрипал-
  • руси-
  • великобритания-
  • химическо оръжие-
  • доволна-
  • отговори

Британците не са отговорили на най-важните въпроси

Русия не е доволна от отговорите на Лондон за Скрипал - 1
Снимка: БТА/ AP

Русия не е доволна от отговорите на Лондон на въпросите по ситуацията около отравянето на Сергей Скрипал и неговата дъщеря 33-годишна Юлия, заявиха пред РИА Новости от постоянното представителство на Русия в Организацията за забрана на химическите оръжия.

„Със сигурност ще ни трябва време, за да направим по-задълбочен анализ. Първото ни впечатление е, че британците не са отговорили на най-важните въпроси, които им зададохме“, поясниха от руската дипломатическа мисия.

От там добавиха, че се разглеждат възможни варианти за по-нататъшни действия. Опитът за убийство на Сергей Скрипал и неговата дъщеря предизвика дипломатическа криза между Москва и Лондон.

Британските служби обвиниха руснаците, че стоят зад нападението с нервнопаралитично вещество, докато от Кремъл отричат. Руски експерти не бяха допуснати до разследването.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    51 9 Отговор
    То затова пък целият свят е доволен-ЦИРКА на британците продължава да ни забавлява..Е,вярно е че стават вече досадни-но пък ни е интересно докъде ще им стигнат тъпизмите и арогантността.

    Коментиран от #19

  • 2 Реалист

    8 47 Отговор
    Ами те ви показаха и на снимки кой е. Сега ще ви изкарат и видеото като мажете бравата. След това какво още ще питате?

    Стана както с Литвиненко - тоя който го отрови е депутат в Думата от партията на путлер. Сигурно има избираемо място и за тоя който опита да отрови Скрипал.

    Коментиран от #3, #4, #8

  • 3 Абе Пепинчо..

    30 5 Отговор

    До коментар #2 от "Реалист":

    Аз и тебе мога да те снимам и да те истипосам по медиите-после иди доказвай че нямаш сестра...хаахваааа я какви паляч.вци има тук..
  • 4 А стига бе

    25 6 Отговор

    До коментар #2 от "Реалист":

    Ти май съвсем оплете жиците. Литвиенко го бил отровил депутат? Съвсем загубихте адекватност.Ужас.
  • 5 Чапаев, Василий Иванович

    6 26 Отговор
    Дочух, че Путин е взел историческо решение да подобри живота на руснаците. Дали не са онези от оня списък със санкциите? Как мислите, в Русия ще отменят ли най- после крепостничеството?

    Коментиран от #6, #13

  • 6 Да си знаеш

    30 4 Отговор

    До коментар #5 от "Чапаев, Василий Иванович":

    В Русия крепосничеството е отменено още през 1866 година-преди още нас да ни освободят ...И преди да докарат дядото на Обама в Алабама-схващаш ли?

    Коментиран от #7

  • 7 Чапаев, Василий Иванович

    5 26 Отговор

    До коментар #6 от "Да си знаеш":

    А защо руснаците още не са го разбрали? Говорих с една московчанка, казва, че като плати комуналката и газта, не и остават пари за водка, камо ли за билет до Крим.

    Коментиран от #10, #11

  • 8 Румяна Костова

    21 6 Отговор

    До коментар #2 от "Реалист":

    Те англичаните нямат доказателства кой е убил Литвиненко,Вие ,обаче сте наясно.Аман от комплексари,които се взимат толкова на сериозно.

    Коментиран от #9

  • 9 Чапаев, Василий Иванович

    3 18 Отговор

    До коментар #8 от "Румяна Костова":

    Костова, ама много ги защитавате нашите. Тях не ги е еня за теб. Гледат само цифрите от бензиноколонката!

    Коментиран от #12

  • 10 Gost

    11 1 Отговор

    До коментар #7 от "Чапаев, Василий Иванович":

    Ти пак. На какъв език си говорил? И как успя да разбереш отговора?
  • 11 Абе Пепинчо..

    27 1 Отговор

    До коментар #7 от "Чапаев, Василий Иванович":

    Аз пък говорих с една американка-тя ми каза,че след като преспи в кашона под мостта и остават пари само за един ГМО кремвирш..-или нискокачествен крек..
  • 12 Румяна Костова

    23 3 Отговор

    До коментар #9 от "Чапаев, Василий Иванович":

    Нямат те нашите ваши нужда от моя на защита,нито съм политик,нито журналист.Не мога да си замълча когато един алчен предател и участник в контрабандата на полоний се представя като борец за демократични права на обикновените руснаци.Той от 2000 година е избягал в Лондон и е предал родината си.Към предатели,независимо от произхода им нямам никакво съчувствие .А иначе схемата е както при Скрибал.Литвиенко е отровен с полоний 210, който наистина се е произвеждал само в Русия.Но пътя от производството до момента когато са му го сипали в чая или в каквото там е пил,е дълъг и сложен.На мен ми е странно,че ако Кремъл ги трови все предпочита да го върши когато напуснат Русия,където са имали безброй възможности да го сторят леко и бързо.Но не ,чакат ги от Кремъл да си поживеят 6-9 години и тогава ги пращат на оня свят.
  • 13 Готин ама не съвсем

    19 1 Отговор

    До коментар #5 от "Чапаев, Василий Иванович":

    Ми то робството във ФАЩ е отменено през 1990 година в последния щат!
    Та КО каИШ?
  • 14 Рубладжийче

    5 17 Отговор
    Няма край руската наглост, но в края на краищата освен ан русофрениците на никой друг не му пука дали руската кочина е доволна или не.
  • 15 Глупак

    17 3 Отговор
    Скрипал и дъщеря му са отдавна в САЩ
    Дали въобще са били тровени ???
    Също както в Дума.
    Театър
  • 16 CHAPAEV, VASILII IVANOVICH

    0 1 Отговор
    Господа, имам някаква забрана и затова забавих отговорите, които ви дължа.
  • 17 CHAPAEV, VASILII IVANOVICH

    1 6 Отговор
    С московчанката говорихме на чист македонский язьIк.
    За Скрипал не ме интересува, кой точно го е отровил.
    В щатите има много бедни хора, но те не са такива по заповед на ЦК, а поради някаква друга причина, която обикновено е лична.

    Коментиран от #21

  • 18 Велика България

    2 15 Отговор
    Русия да го духа,никой не ги бръсне за слива.БОКЛУЦИ.
  • 19 Манго Мангала

    9 2 Отговор

    До коментар #1 от "Факт":

    Абе , човек...те отдавна са жалки , а ти пишеш - досадни...досадни бяха преди предпоследната лъжа...И да Ви кажа защо лъжат...Защото не знаят истината...А истината е , че лично дедя Вова ги е отровил !!!...На коледа се маскирал като дядо Коледа , влезнал през комина , като всеки дядо Коледа , подарил им отровата Новичок и си тръгнал . ...Имат го заснето на камерата...А долния предател чак сега си отворил подаръка...Е ...издадох една държавна тайна , ама дано ни оставят на мира ...дори една свестна лъжа не могат да измислят джендърите му с джендъри...
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 гост

    5 0 Отговор

    До коментар #17 от "CHAPAEV, VASILII IVANOVICH":

    Големи глупости пишеш!
    Само да те питам: Къде я намери тази толкова бедна рускиня? Да не би във вилата или апартамента й в България? Или по интернета, който не може да си плати?
    Яко издишаш!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания