Last news in Fakti

5 Май, 2018 20:32 6 547 11

САЩ може да отворят кутията на Пандора

  • иран-
  • еманюел макрон-
  • сащ

Еманюел Макрон с призив към Вашингтон

Излизане на САЩ от споразумението за ядрената програма на Иран може да доведе до негативен сценарий. Това заяви френският президент Еманюел Макрон, цитиран от France 24.

Президентът на САЩ трябва да вземе решение за отношението на САЩ спрямо споразумението. То ще бъде обявено по-късно през месеца.

„Излизане на САЩ от споразумението може да отвори кутията на Пандора. Това може да значи война. Не мисля, че президентът Доналд Тръмп иска това. Не знам какво ще е неговото решение“, заяви Макрон.

Според него излизането на САЩ от споразумението може да бъде обяснено с вътрешни причини. Макрон отбеляза, че това може да е добро решение в краткосрочен план, но не и за дългосрочен.

Европа вече обяви, че ще продължи да подкрепя споразумението. Очакват се още преговори.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    54 8 Отговор
    фащ отдавна си го търсят!
    И ще го поемат!!
    Булави и Сармати са именно за тях!!!

    Коментиран от #8, #11

  • 2 Ристе

    41 5 Отговор
    Тя войната започна, вече никой не може да я спре.
  • 3 Дълновиден

    29 6 Отговор
    Социалните мрежи носят много повече зло от колкото добро, спрете да ги ползвате иначе ще умреме!

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 iQ5

    10 2 Отговор

    До коментар #3 от "Дълновиден":

    Хамин! И нека царството му слезе на земята и нека името му да пребъде и нека волята му бъде закон и нека ама нека????🙊
  • 6 Каските, белите..

    26 2 Отговор
    Какво може да се очаква от една страна, която само на базата на едно клипче в ютуб, стреля с крилати ракети и след това се бие по гърдите като герой! А това, което стана след това, много много не се говори по медиите, а именно, че дори не присъстваха по време на разследването, последвано от резолюция на Организацията за забрана на химическите оръжия! Защото нямаше какво да кажат, когато говореха фактите! И никой не говори за отговорност! Ако някой беше метнал няколко крилати ракети по територията на краварите, защото е видял нещо в ютуб? Никой даже не каза , абе извинявай, прибъзахме.. нито кравария, нито великобритания (която така и не разбрах защо я наричаме велика, при положение, че те самите отдавна не се наричат така).. смешна работа..
  • 7 Каските, белите..

    25 2 Отговор
    В продължение на коментара ми по-горе, искам да напомня, че макарона Емо беше един от тези, които най-много викаше за "лошото момче с химически патлаци"! За тези, които не са обърнали внимание на CV'то му, искам да поясня, че преди да стане през-и-дент, макарона Емо беше един обикновен клерк в една банка, която се казва родшилд. И след като блесна с великолепна схема на покупката на гиганта Нестле, влезе в очите на "ръководството".. и.. нищо, че макарона Емо нямаше политическа кариера, дори партия.. родшилдите още веднъж доказаха, че за тях всички останали са гои... и сега след всичко това, макарона Емо ще ни говори кое е добре и кое не? Еми да ме извинява..
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Дядо Роско

    8 1 Отговор
    Тая Пандора , някоя баба ли е ?
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: