Last news in Fakti

14 Май, 2018 14:06 3 864 8

Кадиров: Франция възпита парижкия терорист

  • рамзан кадиров-
  • париж-
  • атентат-
  • франция-
  • чечения-
  • хамзат азимов

Чеченският лидер потвърди, че Хамзат Азимов е гражданин на Русия

Кадиров: Франция възпита парижкия терорист - 1
Снимки: БТА/АР

Чеченският лидер Рамзан Кадиров заяви в типичния си стил, че френските власти носят отговорността за възпитанието на родения в република Чечения Хамзат Азимов. Мъжът извърши в събота нападение с нож на парижка улица.

"Държа да заявя, че цялата отговорност за това, че Азимов е тръгнал по пътя на престъпността, носят властите на Франция. В Чечения той само се е родил, а порастването, оформянето на личността му, на неговите възгледи и убеждения е ставало във френското общество", написа в Теlegram Кадиров, цитиран от ТАСС.

Кадиров също потвърди, че Азимов е гражданин на Русия.

"Само че паспортът в момента е недействителен, защото, когато е станал на 20 години, той не е получил нов", твърди чеченският лидер.

Кадиров: Франция възпита парижкия терорист

Според Кадиров, има основание да се предполага, че Азимов е имал контакти с правоохранителните органи и спецслужбите на Франция. Чеченският лидер не пропусна да изкаже съболезнования на семейството и роднините на загиналия от ръцете на убиеца.

В събота вечерта на улица "Монсини" в Париж Азимов нападна с нож минувачи с вик "Аллах е велик!". Той беше ликвидиран от служители на полицията, но след като уби един човек и рани още четирима. Отговорността за атаката пое "Ислямска държава".

Кадиров: Франция възпита парижкия терорист


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    32 3 Отговор
    прав е човека!
  • 2 Хасан

    12 7 Отговор
    Бил е психар ..защо медиите го обвиняват за ислямски терористи???да бяха го хванали див..да го разпитаи

    Коментиран от #3

  • 3 ще ти се

    16 3 Отговор

    До коментар #2 от "Хасан":

    Тоя номер с "психара" от баба ти Меркел ли го научи ? Чиста проба верски ислямист джихадист !!! "Най-мирната" религия проповядва на улицата !
  • 4 Бай хой

    16 1 Отговор
    Те така ли ги интегрират мигрантите в западна европа? Представете си ако не бе интегриран.
  • 5 Прав

    11 1 Отговор
    Много е прав кадирОФ
  • 6 гост

    6 3 Отговор
    Имат регистър с 10х. като него. И като стане атентат само ги задраскват от списъка, каква им е ползата от всичката тази информация и милиардни разходи като няма никакъв смисъл дали знаеш или не знаеш някой има ли общо с тероризъм, щом не действаш и не смяташ да действаш, за да подсигориш хората, които плащат за всичко това и се надяват да ги опазиш от поредното клане.

    Коментиран от #7

  • 7 Хасан

    10 2 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    Или когато ти е необходимо предизвикваш поредното клане..
  • 8 любопитен

    7 2 Отговор
    Ама цвърчаха краварските мишки в първата тема за този-това са хората на Путин и Кадиров! Пък то момчето френски възпитаник. Къде сте бе, лабораторни единици?
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания