6 292 8

Полицай застрелял момиче на 2 години

Полицаят открил стрелбата по време на преследване на пътя

Полицай застрелял момиче на 2 години
Снимка: Shutterstock
Денис Джамбазов

Скандал се разрази в Белгия след смъртта на 2-годишно момиче. На 17 май по време на полицейско преследване загива малко момиче. Прокуратурата разкри подробности за случая след проведено разследване, съобщи „Дейли Сабах“.

Полицейски служители са започнали преследване на ван, превозващ мигранти. Прокуратурата в град Монс обяви, че полицай е изстрелял куршума, който е поразил Мауда Шаври. Тя е починала от огнестрелната рана.

Властите посочиха, че полицейски куршум е бил изстрелян „по време на високоскоростно преследване“. Полицаят, стрелял по вана с бежанци, съжалява за действията си. „Той нито е искал, нито е си е представял да се случи това“, обявиха силите на реда.

Главният прокурор по случая обяви случилото се като „трагичен инцидент“. Момичето е починало в линейката на път за болницата. Бежанската криза в Европа е най-голямата от края на Втората световна война.

Белгия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Истерик
  Отговор
  1 15:53  23.05.18
  мислих, че пак хвалят нещо империята на злото... а то било в страната на педофилията... Ужасно събитие, въхреки настроението ми.

  Коментиран от #4

 • Д-р Дулитъл
  Отговор
  2 16:04  23.05.18
  Ще помоля колегите от Карлуково да си прибират пациентите, че истерика пак се е разпищолил във форума!
 • Ники
  Отговор
  3 16:06  23.05.18
  Докато няма повече такива случаи .. няма да се оправят нещата ... Значи добре бягаш от войната ... ма как един не избра да избяга в някоя друга географска посока и то колко държави има с тяхната религия .... наблизо .. без война .... Нееее ние ще ходим в Западна Европа !!!! Да им се.ем на хубавия живот ...
 • питащ?
  Отговор
  4 17:14  23.05.18

  До коментар #1 от "Истерик":

  Истерик и какво "въхреки "е настроението ти ?Съжаляваш , че няма нищо писано за СССР и нейният приемник Рашастан.Има много писано .Факти много обичат да пишат за Великият малък човек и неговата империя.Та как я наричаш ти ? На злото?

  Коментиран от #5


 • 5 17:35  23.05.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • гнида
  Отговор
  6 23:56  23.05.18
  Да ви пратим 1 500 000 бежанци ? Каквото искате ги правете !
 • Дивия ЗапЪд
  Отговор
  7 21:54  24.05.18
  Публикувано във факти.бг: Той нито е искал, нито е си е представял да се случи това“, обявиха силите на реда. Интересно оправдание базирано на логическия ФАКТ ,че когато стреляш с БОЙНО оръжие по хора ,не става НИЩО ! А ,какво ли би станало „по време на високоскоростно преследване“ ако беше спукал предна гума на вана при скорост от 180 километра в час лелеее не ми се мисли каква кайма щеше да е вътре !!!!
 • Шаран БГ
  Отговор
  8 19:56  25.05.18
  Всеки който не се подчини на полицейски сигнал и хукне да бяга, го настига куршума. Ако не водача на автомобила, някой от пътниците го отнася. Подобен случай у нас в Свищовски район. И сега простреляния ще съди полицая, а не водача на леката кола, който хукнал да бяга. Когато проумеят, че куршума е по-бърз от тях ,няма да помислят да бягат !!!

Напиши коментар:


Публикувай