1 102 3

Адвокатът на Тръмп свързан с руски олигарх

Той е говорил с него малко преди встъпването на Тръмп в длъжност

Снимка: БТА/AP
Снимка: БТА/AP
Росен Стойчев

Адвокатът на президента на САЩ Доналд Тръмп – Майкъл Коен се е срещнал с руски олигарх свързан с Кремъл по-малко от две седмици преди Тръмп да встъпи на президентския пост, съобщи Voice of America.

Срещата се е провела 11 дни преди провеждането на официалната церемония. Коен се е срещнал с Виктор Векселберг. Той е спряган за един от най-богатите хора в Русия. Срещата се е състояла в Trump Tower. Тема на разговорите са били отношенията между руските и американските власти.

Преди няколко дни се появи информация, че Коен е получил стотици хиляди долара от американска фирма, свързана с руски олигарх. Информацията беше публикувана от адвоката на еротичната актриса Сторми Даниелс – Майкъл Авенати. Даниелс в момента съди Тръмп. Документите бяха разпространени в Twitter.

Въпросната фирма се управлява от братовчед на Векслеберг. Тя е била клон на Renova – руска фирма за инвестиции. Плащанията са били направени към фиктивна фирма, създадена от самия Коен, от която той е извършвал различни плащания.

САЩ


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Голям прос
  Отговор
  1 22:24  26.05.18
  Нещо да кажат джендърите? Явно руските неща, особенно парите са особенно вкусни. Цял американски президент са избрали. Явно това е намесата в изборите
 • среднощен
  Отговор
  2 22:48  26.05.18
  Случайно са се срещнали в "Тръмпталър"! Случайно всичко се върти около парите на едни олигарси и около едни адвокати с еврейски имена! Всичко стана случайно, но затова пък добре!Приемете го! Няма нищо общо с това как изглежда!
 • ОЛИГАРХЪТ Е ГРАЖДАНИН НА САЩ
  Отговор
  3 01:25  27.05.18
  ДАЙ СПОКО ! И ПАРИТЕ И БИЗНЕСА МУ В РУСИЯ СА АМЕРИКАНСКИ. Е ? ЗА КО СТАВА НА ВЪПРОС? НАПОДОБЯВА МИ СЛУЧАЯТ В АВТОМОБИЛА, КОГАТО НЯКОЙ УЛАБИЛ ГАЙКАТА И ЗАГАЗОВАЛ ДИХАТЕЛНОТО ПРОСТРАНСТВО. В СТРЕМЕЖА ЗА ОПРАВДАНИЕ ОБВИНЯВАТ КУЧЕТО. ДА АМА В КОЛАТА НЯМА КУЧЕ СРЕД ПАСАЖЕРИТЕ. ОМРЪЗНАХА ДО ВТРЪСВАНЕ ВЕЧЕ ВСИЧКИ ТИЯ ОТКРИТИЯ. САЩ ВУНИ ТА СЕ НЕ ТРАЕ.

Напиши коментар:


Публикувай