731 5

Кола се вряза в посолство на САЩ в Сеул

Шофьорът е бил севернокореец

Росен Стойчев

Мъж е врязал колата си в портите на американското посолство в Сеул, съобщи Yonhap.

Има информации, че шофьорът е севернокореец, който е искал политическо убежище в САЩ. След като е излязъл от колата си той е крещял „помогнете ми“.

Той е заявил пред полицията, че се е ударил в портите, защото има истории за Северна Корея и иска убежище от САЩ. Според руски медии мъжът е на 48 години и се казва Юн. Той твърди, че е бил правителствен служител. Има данни за пострадали по време на инцидента.

Мъжът не е бил пиян. Води се разследване.

Корея (Република)


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • юрист
  Отговор
  1 17:20  07.06.18
  Путин??? Дългата ръка на Кремъл-видяхте ли сега ушанки как излезна истината наяве. Путин е заповядал това варварско нападение над пътеводителя ни в демокрацията. Путин е посегнал на нашето светло и бленувано бъдеще-наречено евро-атлантизъм. Путин убива нашата мечта за демократични ценности и той е животното което ни спира към светлото бъдеще. А това бъдеще вече се вижда-всички ще сме богати и ще имаме Мерцедеси и Мезератита. Само русофилите не го разбират това-че вече сме на прага на охолният,щастлив и богат живот-който американците ни подготвят.
 • Василев
  Отговор
  2 17:35  07.06.18
  Селяни, защо всички бягат в САЩ? Защо никой не бяга в кремълската кочина? Може ли всички да са луди? Абсолютно всички? Агент Сноудън. АНС на САЩ!
 • Кики
  Отговор
  3 17:41  07.06.18
  Тук има нещо гнило... точно преди срещата в Сингапур, но ще се разбере. Може и да е поредната провокация срещу Ким.
 • Hhhhhhh
  Отговор
  4 20:54  07.06.18
  Па джендъри. Умора няма.
 • Барчо
  Отговор
  5 23:21  07.06.18
  Севернокореец, возещ се на яко возило и да се блъсне в американското посолство. Само по себе си това са взаимоизключващи се фактори. Първо, севернокорейски държавник няма да се мота ей така самостоятелно по улиците без да бъде следен от самата СК. Нали така твърдят? Не може да пръднеш без разрешение от гоуемио вожд!!! После чак пък с автомобил да се вреже в посолството и да вие, че искал убежище. Това си е фейк-класик. Кой знае каква простотия ще се окаже накрая.

Напиши коментар:


Публикувай