Last news in Fakti

16 Юни, 2018 11:39 13 019 10

Тръмп: Стига лъжи, вижте истината (СНИМКИ)

  • доналд тръмп-
  • ангела меркел-
  • г-7-
  • джъстин трюдо

Стопанинът на Белия дом качи в Тwitter свои снимки от срещата на Г-7 в Канада

Тръмп: Стига лъжи, вижте истината (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Президентът на САЩ Доналд Тръмп публикува в Тwitter поредица свои снимки с ръководители от групата Г-7 от срещата им миналия уикенд в Канада и изтъкна, че те опровергават впечатленията, че не се разбира с останалите лидери, предаде AP.

На един от фотосите той докосва ръката на Ангела Меркел и двамата се усмихват, докато останалите лидери заобикалят германския канцлер.

На сходна снимка, споделена от Меркел в Instagram миналата неделя, канцлерката е със строго изражение, облегната на една маса, докато изглежда разговаря с Тръмп. На тази снимка, станала много популярна в социалните медии, американският президент е седнал със скръстени ръце и предизвикателен израз на лицето.

Тръмп: Стига лъжи, вижте истината (СНИМКИ)

Снимката бе възприета като свидетелство, че Тръмп е сам срещу останалите световни лидери. Вчера обаче президентът каза, че тя е заблуждаваща.

"Имам страхотни отношения с Ангела Меркел от Германия, но Лъжливите Новинарски Медии показват само лошите снимки (изразяващи гняв) от договарянето на споразумението", писа той.

На друга фотография Тръмп се ръкува сърдечно с френския президент Еманюел Макрон, докато от другата му страна е канадският премиер Джъстин Трюдо.

"Лъжливите Новинарски Медии казаха, че не съм се разбирал с другите Лидери на Срещата на Г-7 в Канада. Те за пореден път ГРЕШАТ!", написа той.

В края на белязаната от спорове среща Трюдо ядоса Тръмп, като заяви, че новите американски тарифи за Канада, въведени на основание, че тя е заплаха за националната сигурност на САЩ, са обидни. В отговор Тръмп обвини Трюдо в непочтеност и оттегли подписа си от общата декларация от срещата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 констататор

    34 6 Отговор
    Кой каквито и снимки да показва, едно нещо не се променя - Тръмп е в центъра на вниманието.
  • 2 Инкогнито

    22 9 Отговор
    На Тръмп му се е разминала ,,Мечката " на косъм !
  • 3 джендъри соросоиди

    45 13 Отговор
    Г-н Тръмп, щом новинарските емисии отразяват лъжливо ВАШИТЕ срещи, представете си нас как ни лъжат! А после обвинявате руснаците, че водели пропаганда и хибридна война! До кога ще лаят кучетата на "Килъри"? Кога ще се преборите с тези "вътрешни врагове", които работят непрестанно срещу вас? И срещу всички нас - останалия свят!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Bingo

    23 4 Отговор
    То се вижда кой е Шефа, той е единствения седнал на снимките, всички останали му се обяснават.

    Коментиран от #7

  • 7 goni

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Bingo":

    Ейнджи е готова на бой-кютек! Да не те лъже външността и! Тия , които са зад нея са опасни!
  • 8 НКВД

    10 18 Отговор
    Тъпите американци си избраха за президент психично болен човек, от индиански произход 90%, много нагъл, нахален и изключително тъп.Какво им става и на американците и на руснаците?? свършили им са се кандидатите за президенти от бялата раса,или са решили да експериментират със останалите раси Руснаците поне не ги сменят като носни кърпички а карат до пълен откат.
  • 9 Марони

    9 3 Отговор
    Само генийте,поетите и лъвовете вървят по неотъпкани пътеки!
    Тръмп,също!
    Затова тълпата е на нокти!Тълпата винаги се страхува от новото и крещи:"Това е невъзможно,ама как така?"
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.