Last news in Fakti
  Тема: Украйна

22 Юни, 2018 12:00 2 923 7

Обвиниха Порошенко в пране на пари

  • украйна-
  • офшорка-
  • петро порошенко

Той е замесен в офшорка на Вирджинските острови

Властите на Британските вирджински острови започнаха разследване срещу украинския президент Петро Порошенко по обвинения за пране на пари, съобщи РИА Новости.

Има подозрения, че Порошенко се е възползвал от законодателството на офшорната зона и извадил на светло незаконно придобити пари.

Още новини от Украйна

Сумата не се обявява официално. Подобни действия са предприети и срещу кмета на Одеса – Генадий Труханов.

Порошенко все още не е коментирал обвиненията. Очаква се официална информация. Няма съобщение и от украинските власти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха ха

    21 0 Отговор
    Порошенко започна много да си кореспондира със Путин и вече не е удобен за западната паплач )))
  • 2 Въпрос

    20 0 Отговор
    И тоя като наш Чехльо...как все такива мишоци се наместват при кинтите бееее

    Коментиран от #3

  • 3 усрайнци

    19 0 Отговор

    До коментар #2 от "Въпрос":

    Само една синоптичка му липсва да му троши парите викаш ;)))
  • 4 Kcaniba

    5 0 Отговор
    бандеровците ке виснат на фенерните стълбове на Киев!!!
  • 5 goni

    5 0 Отговор
    Не ма да е верно!:) Голям майтап!:) Украйна беше трудно управляема още по-времето на СССР! Сега е напълно неуправляема!:) Само , който е бил там знае за какво става въпрос! А, това пък за Одеса!:) Ще ви издам една голяма тайна!:) Знаете ли защо Русия не прибра Одеса?!:) Даже и те не могат да се оправят там! Няма да забравя как един добър познат ми каза:" Одеса се управлява от мафията-руската,българската и еврейската! В момента шефа е Петров! Сложна кръстоска е но обединява трите мафии!:) Украинците нямат нищо общо! Тоя човек, който е роден и живял до 18 г. възраст в Украйна каза:"Тия ще ме карат да уча Украински!Знам перфектно 3-и езика! Украински не ми трябва! Иначе е българин! Там има около 200 000 като него!
  • 6 кире либерало

    2 1 Отговор
    може и с органи да търгува?
  • 7 ТОЧКАТА

    2 0 Отговор
    ХММММ---БРИТАНСКИ!!!вирджински острови,а!!!????А Прасенко е АМЕРИЧКО КУЧЕ !!!!ОПСА....Значи целта не е прасенко ,а противниците на Ротшилт----рокфелер,сорос,полсън,гайтнър и цялата америчка пасмина....бе БРИТАНИЯ..... срещу колонията си...заради онези лийкове от ,,,разследващите журналисти,,,/панама пейпър,суис пейпър и няколко по дребни/...Яко млатене за офшорни пари.....
Новини по държави: