Last news in Fakti

3 Юли, 2018 07:50 2 072 8

Меркел запази правителството в Германия

  • германия-
  • правителство-
  • ангела меркел

Тя се договори с Хорст Зеехофер

Германският канцлер Ангела Меркел успя да постигне споразумение с министъра на вътрешните работи Хорст Зеехофер, относно споразумението за имигрантите в ЕС, съобщи ДПА.

Двамата имаха специална среща, след която Зеехофер обяви, че няма да напуска поста си и че двамата са се разбрали.

„Постигнахме споразумение след много интензивни преговори“, заяви Зеехофер.

Самият той заяви, че е готов да хвърли оставка, ако Меркел не изпълни исканията му за бежанците. По-рано Зеехофер заяви, че не е доволен от споразумението за имигрантите, което Меркел постигна с ЕС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Asancho

    20 1 Отговор
    Ура, братя мюсюлмани, милионите вече дошли наши ислямски братя мигранти остават за да се плодят на воля в емигрантската кочина Германия през следващите десетилетия, а и нови ще дойдат
  • 2 Red

    13 3 Отговор
    Запази го на наш гръб!!! Бабата нахалница неземна, РЕШИЛА да ВРЪЩА извънземните в държавата, която ПЪРВА ги е посрещнала!!!!! И понеже Боко е като паленце сукалче послушен сега ще го духаме до безкрай.... има над 30 000 регистрирани официално извънземни минали през наша граница. ОФИЦИАЛНО - записани, описани м снети отпечатъци - че да няма НЕ ГО ИСКАМ... АйдИ, да ни е чАститУ!!!

    Коментиран от #3

  • 3 пУзитивен

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "Red":

    Малко трудно ще ги задържат в България. В Германия по 2000евро, жилище и голи, бели дебели германки, неивани.
  • 4 толерантен

    15 2 Отговор
    Запази правителството - продължава да унищожава ЕВропа.
  • 5 ЕЕЛ

    9 1 Отговор
    Нямя да е зя дълго
  • 6 толерастията е вредна

    9 0 Отговор
    Бабичката докато не вкара Европа в гражданска междуетническа война няма да миряса !! Всеки ден на Шмъркел на власт е равен на една година проблеми с имигранти в повече !
  • 7 Меркел баба

    5 0 Отговор
    На сапун и това е.
  • 8 бай ИВАН

    1 0 Отговор
    Идеята беше Европа да запази,но запази правителството?????!!!!!
    БАБАТА полудя ли,откачили ли,наглее ли??Аз ли нещо недоразбрах???? Явно много зле и се е отразила НЕЖНАТА РЕВОЛЮЦИЯ от времето в ГДР....Въобразила си е,че........Ама не,не,този път със сигурност няма да е..............
Новини по държави: