Last news in Fakti

19 Юли, 2018 12:00 2 315 4

Поведението на Тръмп е абсурдно

  • германия-
  • хайко маас-
  • доналд тръмп

Хайко Маас с критики за президента на САЩ

Обясненията на президента на САЩ Доналд Тръмп са неубедителни. Това заяви германският външен министър Хайко Маас, цитиран от „Дойче Веле“.

Според Маас е абсурдно държавен глава постоянно да променя мнението си по важни въпроси.

„Такава външна политика не може да бъде приета сериозно. Това е абсурдно“, заяви Маас.

Тръмп отнесе сериозни критики след срещата си с руския президент Владимир Путин. Той изпадна в противоречия с американското разузнаване, като после даде противоречиви обяснения, за това, че не е бил разбран.

Днес Тръмп подчерта, че няма американски президент, който да е заемал толкова твърда позиция спрямо Русия. Все пай той очаква добри резултати от срещата. Той на няколко пъти атакува Германия, за разходите, които страната отделя за отбрана. Това стана по време на срещата на върха в НАТО и разговорите с канцлера Ангела Меркел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 От балкона на Балкана

    11 0 Отговор
    И колко време беше необходимо да германците да разберат, че политиката им спрямо краволандия трябва да бъде реципрочна? Дончо говори с тях, като с Мексико! Вече дори и комшиите не им цепят басма, прибраха си златният резерв от "федералният резерв", докато немците не можаха! Крайно време беше и Германия да отговори с реципрочна риторика на говедарите, които се мислят шерифи на света!
  • 2 ЗайоБайо

    8 1 Отговор
    Ох, кой критикува само, верния паж на баба. А какво е поведението на госпожата фрау, Хайко?
  • 3 витман

    5 2 Отговор
    Физиономия на дърт ерген педофил
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: