Last news in Fakti

20 Юли, 2018 07:33 9 443 86

Путин: НАТО, стой далеч от Украйна и Грузия

  • нато-
  • грузия-
  • украйна-
  • русия-
  • владимир путин

По думите му подобна политика е безотговорна и от нея ще има неуточнени последици за алианса

Путин: НАТО, стой далеч от Украйна и Грузия - 1
Снимки: БТА/АР

Руският президент Владимир Путин предупреди НАТО да не си създава по-близки отношения с Украйна и Грузия. По думите му подобна политика е безотговорна и от нея ще има неуточнени последици за алианса, предаде Reuters.

В Русия този въпрос предизвиква гняв - Русия има обща граница с двете страни и не иска те да се присъединяват към военен блок, смятан от нея за враждебен. Това е така от 2008 г., когато лидерите на НАТО обещаха на Украйна и Грузия, че един ден ще влязат в пакта.

В реч в Москва пред представители на руския дипломатически корпус Путин заяви, че е нужно в Европа да бъде възстановено доверието и се обяви против опитите, които по думите му предприема НАТО, да разполага нови бази и военна инфраструктура край руските граници.

"Ще отговорим по съответния начин на подобни агресивни стъпки, които представляват пряка заплаха за Русия", каза руският президент. "Нашите колеги, които се опитват да влошат ситуацията, стремейки се да включат, наред с другите, Украйна и Грузия в орбитата на алианса, би трябвало да се замислят за евентуалните последици от подобна безотговорна политика", заяви той.

Руският лидер каза, че е обсъдил въпроса с американския си колега Доналд Тръмп на срещата им в Хелзинки в понеделник. Тръмп призова членките на НАТО да харчат повече за отбрана, но изрази съменение дали Черна гора, най-новата членка на военния съюз, трябва изобщо да е част от пакта и нарече народа й "агресивен".

Путин: НАТО, стой далеч от Украйна и Грузия

През 2008 г. руските сили влязоха в два отцепили си грузински региона, а през 2014 г. анексираха украинския Кримски полуостров, след което в Източна Украйна избухна проруски бунт. В части и от двете държави продължават да са разположени руски военни, нещо, което според Москва е по желание на местните хора, но което Западът и правителствата на двете страни наричат незаконна окупация, отбелязва Ройтерс.

На срещата си на върха този месец лидерите от НАТО обсъдиха отношенията с двете бивши съветски републики Украйна и Грузия.

Путин: НАТО, стой далеч от Украйна и Грузия

Изтъкнати политици и в двете страни имат силно желание за присъединяване към западния военен съюз, но на шансовете им за това попречиха руските нахлувания на тяхна територия.

По правилата на НАТО страни с териториални конфликти не могат да влизат в алианса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 срррррррррррррррр

    107 35 Отговор
    Е то много им помогнаха американците на Грузия през 2008 г.--америте бягаха по-бързо и от грузинците тогава.

    Коментиран от #68

  • 2 да го кажем направо

    104 34 Отговор
    -№ 1-те и в Донбас добре ги накъдриха американските наемници.Миньорите ги направиха диви и щастливи тея американски палячовци.

    Коментиран от #15

  • 3 Гост

    129 37 Отговор
    НАТО да си ходи и от България,барабар с онова еврейче,което изповядва еврогейска джендърска ценностна ориентация!!!

    Коментиран от #32

  • 4 Ю Кортес

    40 47 Отговор
    Тоя от коя комедия беше

    Коментиран от #5, #7, #16, #61

  • 5 Ууууууу

    22 21 Отговор

    До коментар #4 от "Ю Кортес":

    Хамлет скрийса
  • 6 експерт

    74 35 Отговор
    Бедна ви е фантазията какво ще се случи, ако гринговците влязат в украйна и грузия.
    Най- вероятното развитие е нова Карибска криза, ама тоя път насреща е Путин.

    Коментиран от #8, #60

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 петър

    28 25 Отговор
    ... и носът на пинокио ставаше все по дълъг
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 домогой вида

    40 69 Отговор
    СЛАВА НА УКРАЙНА

    Коментиран от #36

  • 13 Информиран

    17 15 Отговор

    До коментар #9 от "Антисоросоид":

    Мъжът му е арапин, уахабит.
  • 14 Сссерем

    39 76 Отговор
    Тоя пък кой ли го пита?И Грузия и Украйна ще станат членове на алианса,а ботокса ще стои отстрани и ще гледа тъпо,най много да му зашият още санкции и СК ще му се види като Швейцария.

    Коментиран от #18

  • 15 Сссерем

    41 50 Отговор

    До коментар #2 от "да го кажем направо":

    В донбас единствените наемници бяха вагнеровците,па тях ги знаеме колко струват,освен да пълнят чувалите за друго не стават.

    Коментиран от #24

  • 16 Сссерем

    35 50 Отговор

    До коментар #4 от "Ю Кортес":

    Започва все повече да прилича на Луи дьо Фюнес,и държанието му е такова-шегаджийско.

    Коментиран от #29, #58, #79

  • 17 Asо

    39 57 Отговор
    Янките няма да се спрат пред нищо за да дразнят руснаците.Те вече са ги обградили и при по сериозен конфликт ще има пълна блокада за суровини и хранителни стоки,в резултат на което отговорът на Русия трябва да е на живот и смърт.Хората ще почнат да гладуват и да надигат глава,а без пропуска на янките и един кораб не може да тръгне към Русия.Те държат всичко в ръцете си чрез борсите и при по големи сделки веднага ще проверяват и следят за къде е.Руснаците искат не искат или трябва да седнат на масата за преговори или да воюват.И което и да изберат не е в тяхна полза.

    Коментиран от #63

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Ристе

    29 38 Отговор
    Азиатските джендъри са се разпалили след срещата между вова и слоунът. Надеждата е фашиста тръмп да проправи път на новата болшевишка революция. Това никога няма да се случи, а перчема го чакат неприятни неща. Балгария никога няма да излезе от НАТО, а съюзът ще става все по силен и агресивен.
  • 20 НКВД

    42 25 Отговор
    Ще станат и Украйна и Грузия част от РФ ако се ипитата да станат членки на смешния Алианс!
    НАТО освен да плаши враните в Либия за друго не го бива!

    Коментиран от #82

  • 21 Диди

    57 26 Отговор
    Момчета не се карайте, НАТО се разпада скоро! Адмирации за президента Путин че преди да набие някого първо му прави забележка.

    Коментиран от #23, #25, #57

  • 22 ГосТ

    25 32 Отговор
    Ем с право удължиха санкциите. Започвам са си мисля, че и тоя северен поток не е необходим. Да направят германците още няколко реактора и ще си решат проблемите.освен т'ва има и други източниц на газ. Украйна трябва да се присъедини към ЕС и да се започне дипломация с Китай.
  • 23 Strimon

    31 33 Отговор

    До коментар #21 от "Диди":

    Хора, просто си нямате на идея какво става в Украйна. Някой трябва да "удари едно рамо" на тази държава, че сами няма да могат да се оправят против толково силен противник като Русия. Може и да не е НАТО. Нека да е Европейски Съюз или някой друг....Хората се нуждаят от помощ. Взимат им териториите, делят държавата, унищожават ги заради имерските си интереси....Помислете си, какво щеше да е....ако не дай си Боже да ставаше тук....

    Коментиран от #26, #34, #83

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 ГосТ

    33 29 Отговор

    До коментар #21 от "Диди":

    Хехе кого е набил президента путин,че не се сещам ? Много амбиции пак на гладен стомах. Иска им се да излязат от тайгите и тундрите,ама трудно,особено с това поведение . Всеки втори спътник пада,а всеки втори руснак вие от глад,защото другия му е взел всичко. Да ви имам и мечтаната държава.

    Коментиран от #35

  • 26 Хр Ботев

    32 11 Отговор

    До коментар #23 от "Strimon":

    Ами вместо да квичиш тук, хващай автомата и бягай да помагаш на Украйна. Аман от дърдорковци. На две магарета сеното не можете да разделите, а сте тръгнали света да оправяте.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 ****

    24 20 Отговор
    Краварите се страхуват от мира,те са щастливи когато воюват,тъй като водните концерни работят и има работни места,а при мир много хора ще останат безработни.
  • 29 no name no face no number

    12 21 Отговор

    До коментар #16 от "Сссерем":

    Днес се уля за 5 минути заработи като за цял месец
  • 30 СссереМ

    24 24 Отговор
    Бушмените като не можете да направите един смислен коментар по добре замълчете,като сте толкова интелигентни напишете нещо смислено с реални факти,така няма да заработите обещаните копейки.

    Коментиран от #31

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Шмекер

    12 3 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Пари за отбрана на Р.България ти ли ще отпускаш ???

    Коментиран от #66

  • 33 Да поковеш жаба

    15 8 Отговор
    Колко ви е висока „камбанарията”. Просто си „налягайте парцаля”! Защо не си гледате положението (хала), а коментирате това, от кето никога, ама никога дори и един звук няма да се чуе. Защо? Ако през 2016 г. населението на САЩ е било 325,7 милиона души, населението на Русия е било 144,3 г. милиона души, а на Р.България - 7,128 милиона, а седа и под 7 милиона души, къде се бутате?
  • 34 Иван

    19 10 Отговор

    До коментар #23 от "Strimon":

    В общи линии с прав/права.
    Де да можеше и в БГ хората да бяха така обединени, както са в Украйна. В общи линии Путин с глупоста която свърши в Донбас ги направи нация, а те преди това не бяха много наясно какви са що са сега вече знаят. И това, че тук 10-ма тъпънара с извратено мислене получават душевен оргазъм при всяка статия за оръжията на Путин, не значи нищо. Смея да твърдя, че в Киев е мноооого по-приятно и хубаво от София. Руски си говоря спокойно и нямам никакви ама никакви грижи. Ресторантите са в пъти по-добри откъм обслужване от БГ, хората са доста по-любезни и приветливо настроени.
  • 35 Bulba

    21 18 Отговор

    До коментар #25 от "ГосТ":

    Скоро бях в МОСКВА и не видях никой да вие от глад .А защо Путин дане вземе да подари някоя и друга рекетка на Венецуела. А???

    Коментиран от #40

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Българин.... от България

    22 16 Отговор
    Гусин Путин,
    Не бъдете кучи гъз. Говорите за други страни и други народи. Виждането ви е форма на подтисничество и гнет. Оставете хората да си живеят живота и да си пият бирата с кеф. Като виден параноик и болшевик виждате в свободните хора само заплаха за себе си (Русия).
    Тя разбира се е интересна страна, но ако дойда някога там, искам да е със раница на гърба а не с пушка.
    Но ясно е че всеки мери със собственият си аршин. Който заплашва другите, всичко възприема като заплаха. Време е да ви смени някой млад.... и непосочен от Вас, a свободно избран.

    Коментиран от #38, #51

  • 38 Петър

    16 7 Отговор

    До коментар #37 от "Българин.... от България":

    Който и да го смени,дори и честно избран ще е пак същият.този народ е напълно безнадежден случай.

    Коментиран от #43

  • 39 JPower

    19 13 Отговор
    Днес е паметна дата. Както обикновенно във фактилбг нищо не се споменава за Старазагорското клане на 20 юли 1877 год.

    От 19 до 21 юли 1877 г. продължава старозагорското клане от турската редовна армия на Сюлейман паша, с участието на албански башибозук, черкези, командвани от Дай Ахмед и чирпански цигани.

    Актовете на садизъм са ужасяващи. Бременните жени са разпаряни и от коремите им са вадени неродени деца. Хора са нанизвани на шиш и печени като човешко чеверме. Българи са одирани живи, а кожите им са напълвани със слама и са окачвани по дърветата. Много са изгорени живи, някои първо полети с газ. Други са горени на жертвеници, имало разпънати на кръст приковани, пален е огън на гърдите на трети и е варено кафе. Млади жени са карани голи да играят кърваво хоро, където са озлочестявани и после изклани. В църквата „Св. Троица“ са изклани 2500 души, много тела на избитите остават прави, защото няма къде да падат труповете. Изклани са и укрилите се в храмовете „Св. Димитър“, „Св. Богородица“ и „Св. Николай“, които са обстрелвани с артилерия и запалени. Избити са между 14 000 и 15 000 българи, още към 1200 умират от глад и преживените ужаси. Отвлечени са към 10 000 млади момчета, момичета и жени, малко от които се връщат след Освобождението.

    Това е може би най-голямото документирано клане в българската история. Градът е напълно изпепелен и остава 5 месеца в ръцете на турците. Околните села имат същата съдба.

    Коментиран от #42, #44, #59

  • 40 СссереМ

    15 7 Отговор

    До коментар #35 от "Bulba":

    Ами той има 10 дето летят и ако всеки си поиска кво ша му остане на човека,само кучето Лайка.

    Коментиран от #52

  • 41 123

    15 8 Отговор
    Това с кой ще се обвързват Украйна и Грузия не го решева нито Русия, нито НАТО, а го решават Украйна и Грузия. Със същото право някой може да иска да поставя условия на Русия дали да се обвързва с този или с онзи.
  • 42 ТОЧКАТА

    7 15 Отговор

    До коментар #39 от "JPower":

    Добре си го казал...,...НЯКОЙ ПОСТАВЯ УСЛОВИЯ НА Русия...този.онзи,пък санкции,пък НАТО има право,пък ЛГБРТИ ИСКАТ ... ,пък,Сорос каза.... Та защо не го духате/само ВИЕ ли ще казвате....
  • 43 Същия

    7 1 Отговор

    До коментар #38 от "Петър":

    Винаги трябва да сме оптимисти.
    Не вярвам да няма свободен избор.
    Нека вярваме на обикновения руснак, че може сам да намери изход.
    Стига разбира се да вижда проблема
  • 44 ТОЧКАТА

    8 14 Отговор

    До коментар #39 от "JPower":

    Парадоксално---НИКАКВИ ОФИЦИАЛНИ изявления,помени и т.н.....ОБАЧЕ....помниш класиката КАК СЕ ДОПЪЛВА----баба Илийца,баба Тонка , а Валерия Велева добави към БЪЛГАРИЯ И БАБА ДОРА!!!!!!Шашнат сим---,,умните и красиви ЛГБТИ,, се пънят ,подкрепени от СОРОС/ХИЛАРИ да ...бъдат българия/и успяват!!!/....А БАБА ДОРА ОСТАВА В ИСТОРИЯТА КАТО БЪЛГАРИЯ......А ,сега педалите я ,,кръстиха,, ЛЕЛЯ Дора!!!!НО ТЯ Е БАБА ДОРА,НАРЕД С БАБА Тонка, БАБА Илиица И ...БАБА БЪЛГАРИЯ....щото млади АПОСТОЛИ /НЯМА.

    Коментиран от #46

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 JPower

    16 12 Отговор

    До коментар #44 от "ТОЧКАТА":

    Ето защо ""българските""медии не смеят да пишат!!!---Соломон Леви Явиш е цариградско дьонме - ислямизиран евреин, европейски възпитаник, бивш професор по литература от Парижката сорбона, масон, който остава печално известен на българското общество с артистичния си псевдоним СЮЛЕЙМАН ПАША. От данните става ясно, че в лагера на Сюлейман паша на Аязмото и на други места са извършвани странни еврейски магически ритуали и убийства на пленени българи.

    Част от ритуалните убийства било разпъване на кръст и заковаване като Христос с гвоздеи на ръцете и краката. В лозята на една круша бил закован един мъж и след Освобождението намерили голите кости.

    Други били горени живи на жертвеници, описани от даскал Петър Иванов.

    Някои от ритуалите били по-особени. Отделени по-лични българи и българки (по-стройни, здрави и красиви) били заколвани на дръвници като животни. Евреите от Стара Загора в медни казани събирали християнската кръв и топели в нея дрехите си. След като изсъхнели, те ги обличали съгласно ритуала на еврейската магия - за да се подмладят по мистичен път, придобивайки качествата и красотата на убитите.
    Подобни еврейски ритуали се описват от редица други книги.

    Коментиран от #53

  • 47 ТОЧКАТА

    10 15 Отговор
    ЛОГИЧНО...Само да се върнем на КУБИНСКАТА КРИЗА!!!Как РЕАГИРАХА САЩ!!!!!ИЗПРАВИХА ПЛАНЕТАТА ПРЕД УНИЩОЖЕНИЕ....А сега искат да влязат в МОСКВА И ПЕКИН,АНКАРА,ТЕХЕРАН....то други не останаха!!!!БЕЗ ПРОБЛЕМ!!!!!!Ала баба йоргу...
  • 48 Да да

    13 11 Отговор
    Тръмпона му е набил комплекси на джуджето :дддд Сега ще направи финалните грешки! Да живее вечната дружба между пРосия и Пуйкиленд!
  • 49 ****

    6 13 Отговор
    Когато някой някъде кани друг да членува в някой съюз или организация,това значи,че се търсят дойни крави за спонсори.Нащо членуване в нато и ес какво ни донесе до сега,нато и по точно сащ закъсаха за пари,и дайте да вдигаме вноските.Веднъж плащаме вноски на сащ да произвеждат оръжия с тези пари,и втори път ти ги продават,а това значи,че спонсорираме два пъти икономиката на сащ.До сега какви оръжия получихме от нато за толнова години,нищо а наливаме пари!
  • 50 Перхидролен руснак-лайнар на копанка

    15 8 Отговор
    Дай номер и архивна единица.
    Тая баба казала, другият не разбрал.
    Те и рашките имат заслуги за убийства на българи от румънци турци гърци и сърби
  • 51 Bulba

    11 17 Отговор

    До коментар #37 от "Българин.... от България":

    То и французи поляци германци и т. н. башибозук се разходи из Русия с пушки ,но въпроса е как се върнаха?!

    Коментиран от #55

  • 52 11ап

    1 7 Отговор

    До коментар #40 от "СссереМ":

    То стига и една!
  • 53 ТОЧКАТА

    5 15 Отговор

    До коментар #46 от "JPower":

    НИЕ сме ПРАВОСЛАВНИ ХРИСТИЯНИ!!!Поклонници на СВЕТИ ПАВЕЛ!!!В този смисъл НЕ РАЗБИРАМ ....латинската ти сила/JPower/!!!!!ИМАМЕ страхотна история/ОЦЕЛЕЛИ СМЕ НАД 13000 ГОДИНИ/за съжаление- оцелели!!!/ ....НО СМЕ БЪЛГАРИ!!!Това ,което добавяш е пояснение колко ТРУДНО сме оцелели...В пълно противоречие на постулата от 30 г..ДЕТО НИ ВТЪЛПЯВАХА---БЕ КОЙ1!!!!!иска да де превземе!!!!Ако си БЪЛГАРИН/почитай българската писменост и символи.....АКО си латинец----искрено благодаря за информацията и винаги си добре дошъл...ТУК ИМАШ ВИНАГИ КЕРЕМИДКА НАД ГЛАВАТА СИ.....
  • 54 ПЕНКО

    7 14 Отговор
    ДАЛАВЕРАТА САВЕРЕН АТЛАНТИК ОРГАНИЗЕЙШЪН Е ЗА ДЪРЖАВИТЕ С ИЗЛАЗ НА СЕВЕРНИЯ АТЛАНТИК !!! КАКВО ОБЩО ИМАТ ДРУГИТЕ" ЧЛЕНОВЕ ДЪРЖАВИ И ЗА КАКЪВ Х.. СА ТАМ ??? ОТ КОГО , КЪДЕ И КОГА НАТЮ Е ОТБРАНИЛ НЯКОЯ ДЪРЖАВА -НАРОД !?!? ХОЛОХОЛОХОЛОКОСТ !!!!!!
  • 55 Същият

    13 5 Отговор

    До коментар #51 от "Bulba":

    Схвани идеята ми, пич.
    Бъди турист, не агресор. Обръщам се в случая към Путин, защото 50 години им сърбахме попарата. Не ги мразя, но не ги и харесвам особено.
    Нямам нищо против руснаците ако са туристи. Добре са дошли, стига да спазват НАШИТЕ правила. Същото трябва да си в състояние да го кажеш и отстояваш и на всички останали, без значение от къде идва и на кой Господ се кланя.
    Привърженик съм на идеята, че Господ е един, но проблема е че всеки го нарича по различен начин.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 да го кажем направо

    17 4 Отговор

    До коментар #21 от "Диди":

    как биха сума ти хора - туй Афганистан, Чечня, Приднестровието, да не забравим Сирия, дето още им събират лешовете в чували. Слава рАЗИИ, В(ова, мачкай, хи-хи-хи!
  • 58 Е дай споко тогаз

    8 14 Отговор

    До коментар #16 от "Сссерем":

    Ти се засиня. От какъв зор ? Гледай си овцефермата !
  • 59 Н.Игнатиев

    15 11 Отговор

    До коментар #39 от "JPower":

    Всичко точно и правилно сте написали.

    Ама не казвате КОЙ е виновен - бездарното командване на императорската армия и лично на некадърника Гурко. Понеже на "братушките" не им пука за мирното българско население, а само за проливите!!!

    Коментиран от #64

  • 60 АРМАТА

    13 12 Отговор

    До коментар #6 от "експерт":

    Много ми е интересно какво точно ще им направи президентът путин на НАТО и ЕС?

    Ще забрани износът на руски бояришник за всички членки или що?

    Коментиран от #62

  • 61 статист

    6 15 Отговор

    До коментар #4 от "Ю Кортес":

    Тоя точно е извън комедията. Затова пък ние с тебе сме в нея с двата крака, по-точно партерна поза на четири крака.
  • 62 Конфуций

    4 15 Отговор

    До коментар #60 от "АРМАТА":

    Черпи мъдрост и отговори на въпросите си от минали събития, за справка-Саакашвили!
  • 63 Мммм

    9 15 Отговор

    До коментар #17 от "Asо":

    Да ти напомня ли,територията на Русия колко е и какви климатични пояси има там? Преди да пишеш небивалици провери фактите и тогава пиши. Русия може да се самоиздържа с хранителни продукти, стоки,суровини и всичко за което можеш да се сетиш без външна помощ,а не като останалите държави в Европа и САЩ. Закакви кораби пристанища и блокади говориш, личи си,че ни си запознат със ситуацията и не знаеш какво казват руснаците по повод санкциите. За нас/казват руснаците/ колкото по-дълго продължат санкциите, толкова възстановяваме в повече родното производство. Не случайно миналата година бяха на първо място по добив на пшеница в Света. То ние сме за мислене седнал да пише за блокада на Русия и щяла да клекна,да ама НЕ! казваше покойният Петко Бочаров.
  • 64 JPower

    16 14 Отговор

    До коментар #59 от "Н.Игнатиев":

    Чудех се какво да ти кажа, без да ме блокират. Няма оправдание, за избиването на 15 хил.души,цивилни,не въоръжени и отвличането на още 10хил. Това е поредния жидски ритуал. Странно,как има българи, да оправдават такова клане на жени и деца от османската империя и да посочват за виновен Гурко??? Нещо си сбъркан....

    Коментиран от #80

  • 65 Помнещ

    12 16 Отговор
    За Русия всичко е ясно- най - големите ,,окупатор на света! А сега да поговорим за европейските ,,демократични,,общества! Какво правеха рицарите на папата по време на кръстоносните походи и колко време клаха и безчинстваха по нашите земи ? А колко золуми направиха френските и английските ,,войници,, по време на първата световна война! А руснаците ли ни хвърляха бомби над София и другите градове

    Коментиран от #67

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 СссереМ

    14 10 Отговор

    До коментар #65 от "Помнещ":

    Не,руснаците ни клаха 45 години как турчин не ни е клал,стотици хиляди избити без съд и присъда и дадени на свинете,турците поне ни оставяха да погребем и опеем мъртвите.

    Коментиран от #69, #70, #74, #84

  • 68 Бесен Язовец

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "срррррррррррррррр":

    Точно толкова помогнаха, колкото русняцити помогнаха на сърбите, га ги бомбардираха хамериканците.

    Коментиран от #85

  • 69 Bulba

    6 12 Отговор

    До коментар #67 от "СссереМ":

    А сега кой ни ,,редуцира,, до под 7 милиона и с каква цел?

    Коментиран от #75

  • 70 11ап

    2 14 Отговор

    До коментар #67 от "СссереМ":

    Прочети Антон Страшимиров ,,Вампир,, и тогава говори за кланета!!!
  • 71 Императора

    13 3 Отговор
    Право на Украйна е сама да решава
    с кого да бъде а не да и нарежда
    ако ще това да е путлер
    Браво на Украинцити
    Народ с достйнство за разлика от нашти
    руски подлоги
  • 72 Императора

    13 4 Отговор
    До коментар51
    Как са печелили и до ден днешен
    Слгат пияницити отпред и напред
    а жертвите са фасулска работ
    В империята личноста не значи нищо
    а милионите жертви винаги са
    били статистика

    Коментиран от #78

  • 73 Пиияна РАША

    13 5 Отговор
    Слава не на рускити ИМПЕРиЯЛСТИ
    а на УКРАИНЕ
    Защото рашкити са ИМПЕРИЯ и то на
    ЗЛОТО
    А Укаинцити са държава с достоен
    НАРОД
    Народ не желаещ руска тирания

    Коментиран от #77, #81

  • 74 Чинга чук

    1 8 Отговор

    До коментар #67 от "СссереМ":

    Поне не ни раздаваха одеала
  • 75 El Comandante

    15 3 Отговор

    До коментар #69 от "Bulba":

    Бих ти отговорил, ама ще ме баннат. Давам ти жокер - "дрогарете", дето са на власт в задунайката от 09.09.44, под една или друга маска (или маЦква, както ти ареса) Аре сега слагайте минуси!

    Коментиран от #76

  • 76 Bulba

    5 8 Отговор

    До коментар #75 от "El Comandante":

    А кой ни продаде на ,, дрогарете ,, от задунайката през 1945 ??? Да не би случайно да не би да беше уйчо чЪрЧил, А??? Какво сега витете, че СССР ни окупирала!!
  • 77 Bulba

    4 10 Отговор

    До коментар #73 от "Пиияна РАША":

    Попитай Богдан Хмелицки и тогава пиши ,,достоен украински народ ,,- наследник на БАНДЕРА!
  • 78 Помнещ

    3 8 Отговор

    До коментар #72 от "Императора":

    Поне са се били на собствена земя ,а не са ходили да колонизират - ограбят половината свят
  • 79 Ник

    3 9 Отговор

    До коментар #16 от "Сссерем":

    То и ти ми мязаш на мистър Бийн ама карай да върви
  • 80 Н.Игнатиев

    9 4 Отговор

    До коментар #64 от "JPower":

    Ценя усилията ви да запазите приличен тон, макар и под заплахата от бан. Но когато съобщавате някакви обстоятелства, които не са документирани лично от вас, задължително е да цитирате източници. Понеже напр. Георги Войнов в монографията си "Геноцида срещу българите" дава доста по-скромни данни от вас. Не че това прави клането по-приемливо.

    Защо Гурко - ами той командва операцията и освобождава българските селища, без да държи сметка нито за собствените си възможности, нито за последиците за цивилното население. А би трябвало, понеше се пъчи в личните си писма и другаде с двете си военни академии. Прочее, ако се поразровите, ще се изненадате да научите, че най-големия военен успех на Гурко е зверското потушаване на въстанията в Краков и Варшава 1963, където получава прякора "краковския касапин". Пример на грижа за невъоръжените цивилни и бежанци е полк. Фомин през войната от 1854, който в Русенско (с.Пиргово и Писанец) затваря бългрските бежанци в обърнато "П" и ги извежда отвъд Дунава, спасявайки над 30,000 души от клане. За което е ... разжалван и пратен да служи в Туркестан(вж. "Години на война" на Немирович-Данченко.

    Та кой е сбъркан? Който драще антисемитски непроверени хибридки? Или всеки, който се лупа в гърдите, че "който не обича рАЗИЯ, не обича България"?

    Как мислите?
  • 81 Помнещ

    5 9 Отговор

    До коментар #73 от "Пиияна РАША":

    Попитай поляците колко достоен народ са украинците
  • 82 мед

    3 4 Отговор

    До коментар #20 от "НКВД":

    НАТО не смее да се намеси в Сирия или Либия,че ще стане съвсем за смях,а Грузия и Украйна си имат конфликти с Русия,които се очертават като постоянни,затова да спрат да мечтаят за НАТО! А алианса да вземе да се постегне,че колкото повече се разширява,толкова става по-неадекватен,добре е ,че руснаците пасуват и реагират кротко.
  • 83 Тост

    3 4 Отговор

    До коментар #23 от "Strimon":

    Ами удари им едно рамо , пък после ще видим!Никой не може да го стори.Западняците само лаят и нищо не могат да направят!Операцията по завземане на Крим беше повече от впечатляваща!Путин им го натресе,като по учебник.За една вечер!
  • 84 Тост

    2 4 Отговор

    До коментар #67 от "СссереМ":

    Иди да живееш в турция тогава, или на майла си в питката!
  • 85 Гост

    2 4 Отговор

    До коментар #68 от "Бесен Язовец":

    Мислиш ли че си много оригинален Кой беше президент на Русия тогава Ако беше Путин дали щяха да посмеят да бомбандират Сърбия Тази бомбадировка струваше три милярда долара на нато дадени на алкохолика Елцин но това удобно го премълчаваш
  • 86 Императора

    4 2 Отговор
    Право на Украйна е сама да решава
    с кого да бъде а не да и нарежда
    ако ще това да е путлер
    Браво на Украинцити
    Народ с достйнство за разлика от нашти
    руски подлоги
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания