23 Юли, 2018 16:39 3 503 22

Човек на Тръмп измита Сорос от Европа

  • стив банън-
  • джордж сорос-
  • европа

Стив Банън прави дясна организация

Бившият главен стратег на президента на САЩ Доналд Тръмп Стив Банън е създал организация, която цели да започне нова дясна вълна в Европа, съобщи „Дейли Бийст“.

Планира се организацията да стане алтернатива на „Отворено общество“. Фондацията на Джордж Сорос е инвестирала милиарди долари в либерални инициативи от създаването си през 1984 г.

„Сорос е брилянтен. Зъл е, но все пак брилянтен. Новата фондация ще бъде наречена „Движението, като нейната цел е да създаде мрежа за комуникации между десните партии в Европа. Планираме да създадем огромна група в Европейския парламент, която на следващите избори да събере една трета от евродепутатите“, заяви Банън.

През последната година Банън е имал срещи с лидери на най-големите националистични движения в Европа като Марин льо Пен, Найджъл Фараж, Алис Вайдел и дори унгарския премиер Виктор Орбан.

Банън определи Италия, която в момента се управлява от популистка коалиция, като туптящото сърце на промяната в Европа.

В момента се работи по структурата на новата организация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Снайперист

    24 5 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !
  • 2 Белчо

    41 9 Отговор
    Айде стига бе!
    Ами нашата сорсня,кой ще й плаща бе?
    Доло ръцете от чичко шорош!
    И нека соросоидните боклуци започнат да плюят СЕГА!!!
  • 3 соросоидни кърлежи

    33 2 Отговор
    нпо гризачи,лизачи ще отидат в партизански отряди..
  • 4 От завода за сапун

    35 2 Отговор
    Еврейската мафия е най големия бич за човечеството
  • 5 Ттттттттттт

    34 4 Отговор
    Лошо сороски подлоги...много лошо
  • 6 Пиночет

    9 21 Отговор
    Поредното проектче на джуджака
  • 7 Наско защото

    15 2 Отговор
    Е като е толкова голям фен на дезинтегрирането, защо не работи в УСА с цел всеки щат отделна държава ?
  • 8 Шалом

    23 2 Отговор
    В Йерусалим паднал сняг. Армията извадила военните машини да почистят пътищата. Стар евреин стои на спирката. До него млади хора разговарят на висок глас на руски. Старият евреин под мустак:
    - Сняг... танкове... руснаци... КЪДЕ СЪМ?!
  • 9 анализатор

    26 3 Отговор
    Това вероятно, ще е нов опит да се заблуди обществото и да се запази статуквото. Либералните разбраха че вече никой не ги иска и сега ще се пребоядисат.
  • 10 Plovdiv

    28 1 Отговор
    Bcичко, което е лошо за сорос, е хубаво за Европа, a смъртта му ще е най-хубавото!!! И - БХК избесени с главите надолу!!!

    Коментиран от #16

  • 11 СССРБарета

    26 3 Отговор
    Ужассс! Този е новият Сорос бивш президентски съветник от сащ ще се меси в изборите в ЕВРОПА и Европарламента! А мешането в чужди избори не беше ли лошо според американците?!?
    Боже пази ни от болни амбиции! Путин, ПОМОЩЩЩ ПОМОГНИ НИ!
  • 12 американосран

    17 1 Отговор
    този дори и визуално прилича на наследник на СОРОС!
  • 13 Хасан

    18 1 Отговор
    Хвани единия ,удари другия..едни и същи са..един дол дренки..Сорос се «осветли»събра много негативи ..сега идва друг
  • 14 Иванов

    3 5 Отговор
    Блазя им набрюкселските зелки, блазя! Досега цицаха от Сорош, сега ще цицат и от Банън. Представям си Юнкер захапал две хамерски цицки от бездънното виме на голямата крава, този няма да може да ходи, ще трябва да го носят! И нашите разбойници ще намажат от това, гаранция- Франция. Горкият Жужи, само Волен ще остане на рубли и още няколко продажника, които не са съумели да се преориентират овреме.
  • 15 Сорос

    13 0 Отговор
    Като троловете ми са безмозъчни , така става .
  • 16 Абее

    4 2 Отговор

    До коментар #10 от "Plovdiv":

    Не е баш така! Хитлер като умря, да не би да умря фашизма? Такива като Хитлер стават водачи, защото много граждани искат да убиват и да служат на злото. Ако няма зли граждани - няма да има нито Хитлеровци, нито негови копия. Ние трябва да се разделим като общество на зли и добри. Не може добрите хора да са част от един народ със зли хора. Злите хора винаги ще избират такива като Хитлер за лидери и ще дърпат добрите хора към пропастта. Така че, дори Сорос да умре, на негово място ще дойде друг, който дори може да е по-лош, защото мнозинството от народа обичат да служат на злото и ще гласуват за расизма, ксенофобията, хомофобията, разврата, далавераджийството, безотговорността и прочие. Ние трябва да избием злити хора , по именно , за да може да няма повече Хитлеровци на власт
  • 17 Джудже

    8 0 Отговор
    Фашизма е бил в Италия, а в Германия е нацизъм. Расъжденията, като цяло са ти правелни, но хората като цяло не добри и лоши, те лесно се манипулират и поради това служат на грешни клаузи. Проблемите идват от управниците, които като цяло се грижат за своите интереси.

    Коментиран от #18

  • 18 Така де

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "Джудже":

    Прав си, на политиците това им е интереса - да мамят и използват. Но когато някой ти заръча да убиеш, доносничиш, откраднеш, разрушиш - ти можеш да не го правиш! Или поне можеш да дадеш фалшива информация на такива като Хитлер, за да ги объркаш и така да ги отслабиш. Хитлер не е опирал пистолет в слепоочията на войниците от СС за да убиват и доносничат - те са го правели с желание. Хитлер може да ги е манипулирал, че го правят за родината, но добрия човек знае, че родината му е планетата Земя и всички хора по света са негови братя и сестри. Добрите хора не искат да се делят на немци и французи, не искат да делят хората на черни и бели. Добрите хора искат да живеят цялата планета като семейство. Добрите хора не искат да откраднат чуждото ядене, а да си помогнат взаимно, така че никой да не остане гладен. Добрите хора не искат да живеят само със зли хора. Аз лично познавам много хора , които с удоволствие биха служели на такива като Хитлер за някой лев. Те убиват хора и природа за един Мерцедес или обувки на Версаче. Няма как да победим Хитлер, след като той има армия от милиони продажници, готови да колят и бесят мирните граждани за лев-два. Затова смъртта на Хитлер не е решение и злото след него хич не е спряло, дори се увеличи. Лидерите са глас на публиката. Както чалга певиците масово пеят чалга, а слушат поп музика, защото знаят , че има много чалга почитатели и от това ще спечелят, така и Хитлер знае, че злото ще го издигне и направи богат и властен, п

    Коментиран от #19

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 1944

    1 1 Отговор
    накрая признаха, че сорос бил комунист. до вчера хрантутеше орбан, скоро и други... а руските грантаджии какво ще правят сега?

    Коментиран от #21

  • 21 Соломон Вагенщайн

    5 2 Отговор

    До коментар #20 от "1944":

    Естествено,че е комунист.........Комунизма е еврейска идеология за опростачване, подчинение и възхвала на безбожието /сатаната/,а в България поклонници имат,защото материала е ЛОШ и евтин !

    Коментиран от #22

  • 22 СНиколов

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Соломон Вагенщайн":

    О, мой боже, правий боже!
    Не ти, що си в небесата,
    а ти, що си в мене, боже -
    мен в сърцето и в душата...