6 171 4

Страшна болест умори тайния любовник на принцеса Даяна

Той почина на 73 години

Страшна болест умори тайния любовник на принцеса Даяна
Снимка: Shutterstock
Мария Атанасова

Тайният любовник на лейди Даяна, Оливър Хоаре, почина от рак на 73-годишна възраст в дома си във Франция. Той беше един от най-известните търговци на предмети на изкуството. Хоаре беше близък приятел на принц Чарлз, предаде Блиц.

Отношенията му с Даяна процъфтяват през деветдесетте години на миналия век. Въпреки това той никога не призна публично аферата си с нея. Хоаре, баща на три деца, беше женен за дъщерята на френски петролен магнат - Даян де Валднер.

През 1995 г. Даяна заяви в интервю пред Мартин Башир, че „понякога е звъняла“ на Хоаре. „В продължение на период от шест до девет месеца, няколко пъти, но със сигурност не по обсебващ начин, не“, настоя тя тогава. Кралският биограф обаче твърди друго.

Според нея Даяна е полудяла от скръб, защото е разбрала, че е бременна и трябва да направи аборт. През 2005 г. Хоаре е въвлечен в разследването за финансови сделки на шейх Сауд Ал Тани от Катар, който е най-големият колекционер на изкуството в света. Фактите показват, че любовникът на Даяна е продал на шейха произведения на изкуството за повече от 20 000 000 паунда.

Франция


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Hhhhhhh
  Отговор
  1 20:33  11.09.18
  Като се.... С талибани така е.
 • Ироничен
  Отговор
  2 20:35  11.09.18
  Крайно разпилян текст, нищо конкратно, никакви доказателства, само твърдение за големи сделки. А, и надеждата, че името на Дайана продава материала.
 • за пореден път
  Отговор
  3 20:42  11.09.18
  Много грозно! Дали е било така, не е сигурно. Но и двамата не са живи, за да могат да опровергаят или потвърдят. Мир на душите им! Малко етика няма да ни навреди, защото забравихме какво означава това. Да се пишат неща за личния живот на човека в деня на кончината му е безбожие.
 • Оляха се
  Отговор
  4 10:49  12.09.18
  Не е ли време да спрете да пишете за Даяна и какво било и какво не. Оправихме си наште клоуни та гледаме на другите в цирка Оставете душата и да почива

Напиши коментар:


Публикувай